Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 2 ноября 2014 г.

Як перемогти укро-фашизм

Нашим «укро-жидо-фашистам» ще треба вчитися і вчитися. Бо креативу і, головне, демократичних принципів їм відверто не вистачає. Що ви хочете – ідеологія така, нелюдська…


На їхньому тлі особливо яскраво вирізняється демократичний стан речей в «державах», що їх утворили «борці з фашизмом» у Луганську та Донецьку. Ось де яскравий приклад того, як має діяти справжня демократія!
От проводили уро-фашисти вибори. Як і водиться у фашистів, вибори ті пройшли під прапором гнилого лібералізму: хочеш – ідеш обирати депутатів, а не хочеш – п`єш вдома горілку, заїдаючи її фашистським салом. В результаті явка на тих виборах ледве-ледве переповзла за позначку 50% від загальної кількості виборців. Головне, що традиційно не прийшла обирати владу молодь, що дало змогу борцям з укро-фашизмом досягти хоч і скромненького, але відчутного показника: тепер кожен десятий у фашистському парламенті буде борцем з фашизмом.
А от у Луганській народній республіці не так. Боротьба з фашизмом, а особливо – з укро-фашизмом мусить задіювати всі ресурси. Тут не до лібералізму – лише жорсткою дисципліною, так би мовити, фашистськими методами, можна досягти прийнятного результату, який забезпечить перемогу над фашизмом.
Тому в ЛНР, не довго думаючи, оголосили: всіх, хто не прийде на виборчі дільниці обирати до влади в ЛНР борців з фашизмом, позбавлять будь-яких соціальних виплат. Не прийшов голосувати – здихай від голоду. Прийшов і проголосував – тебе включать у списки на отримання пенсій, стипендій, матеріальної допомоги на догляд за дитиною, пільги, тощо. Правда, їх до сьогодні ніхто не платив, коли платитимуть і чи збираються це робити не відомо, але ж не це головне,правда? Головне – перед загрозою фашизму, що насувається так об`єднати людей, щоб різні там євро геї-націоналісти (крім російських)-фашисти-ліберасти не змогли підняти голову.
Ну а вже як і на користь рахувати бюлетені, хлопці та дівчата камуфляжі знають і вміють. Автомат «Калашнікова» - кращий інструмент для стимуляції діяльності членів виборчих комісій. А можна і простіше – посадити рахувати папірці «за» та «проти» самих же кандидатів від єдиного блоку брців з фашизмом та безпартійних. Для економії часу.
Вчіться, київські укро-жидо-фашисти. Ось як треба забезпечувати стовідсоткову явку на вибори. І вражаючу перемогу, якій позаздрили б у сталінському щасливому минулому товариші більшовики. І виправдання є: «по законам воєнного врємєні». Не до демократії тут – фашизм наступає.
Плачуть деяк бабусі в Луганську, Алчевську, Краснодоні: що робити? Підеш на ці вибори, укро-фашисти оголосять тебе «істинним демократом» і посадять або навіть, відповідно до своїх звірячих укро-фашистських звичок, розіпнуть живцем на паркані. Не підеш – з голоду помреш.
Але то вже таке. Головне – перемога. Заради світлого майбутнього, яке от0от настане. Он вже й студентам пообіцяли почати виплати стипендій. Одразу після нового року. Правда, не уточнили якого: християнського, китайського чи єврейського.
Вчіться, панове укро-фашисти, вчіться. Демократизуйте свої методи. От, наприклад, чому б не оголосити, що від завтра тим, хто не у вишиванках хліб і сало не продаватимуть. А тому, хто не за Євросоюз, відключать газ.
А шо, воно теє… «по законам воєнного врємєні»…

З великим укро-жидо-фашиським привітом,

ПАВЛО  ПРАВИЙ

Комментариев нет:

Отправить комментарий