Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 2 июля 2020 г.

ЧИСЛО ЗВІРА ІЗ «РУССКОГО МИРА»


Якщо ви їхали зі Львова у Житомир, або навпаки - з Києва у Рівне або з Олевська через Новоград-Волинський на Хмельницький і далі – по всій Україні – не могли не помітити автобусні зупинки розписані закликами «Биопаспорт 666. Штрих-код на лбу (чип) – денег не будет… – в секонд – на дачу. Интернет – читай: Чип на лбу».

Такі само написи час від часу з’являються по всій Україні, включно з Києвом на стінах будинків, тротуарах і парканах. Що це? Хуліганські витівки підлітків, яким нема чого робити? Ні, перед вами – типовий зразок психологічної та інформаційної війни.
Це справа рук членів специфічних тоталітарних релігійних сект. Причому усі вони керуються централізовано й при тому керуються із Росії. Детально про цей та інші подібні рухи ви можете дізнатися тут: http://el-research.center/2018/11/17/%D1
Аби було зрозуміло, що стоїть за цими написами, слід уважно поглянути на тих, хто ще 2011 року мітингував під Верховною радою проти введення біометричних паспортів. Це представники  таких маргінальних організацій як «Русское вече», «СоюзЪ русскаго народа», «Православное братство святого Олександра Невского» тощо. Тобто найдрімучіші представники вікопомного «Русского мира». Експерти відзначають, що за кулісами цього руху стоїть ще одна деструктивна секта – сумнозвісне «Біле братство ЮСМАС», яке здійснює загальну координацію.
Попри те, що написи на перший погляд відверто безграмотні, психологи відзначають, що створювалися вони спеціалістами з психологічної війни й спрямовані на закладення у нашій підсвідомості відчуття небезпеки, яке прив’язується до біометричного паспорту. Усім відоме «Число звіра 666» недаремно стоїть поруч із словом «біопаспорт». Людина поглянула і забула, але щоразу коли згадуватиме про цей документ, спливатиме слово «небезпека». А оскільки біопаспорт асоціюється передусім з Євросоюзом, то і поряд з цим словом виникає підсвідоме відчуття негативу. Примітивний рефлекс, мов у знаменитої собаки Павлова на лампочку, але він діє. І кожен раз, як людина знову й знову бачить цей напис, підсвідоме негативне ставлення до біопаспорта підсилюється.
Навіщо це робиться? Мета проста: відвернути нас від цивілізованого світу. Адже біометричний паспорт відкриває перед людиною практично увесь світ, надаючи можливість вільно подорожувати, знайомитися із життям інших народів, отримувати роботу за кордоном.
Усе це не подобається ляльководам «Русского мира», які прагнуть повернути нас обличчям до Москви і як результат налаштувати проти вільного світу.  Проти прогресу нам пропонують самоізоляцію разом із напівфеодальним кремлівським режимом. Світ рухається вперед – українців намагаються повернути в минуле.
Небезпека ще й в тому, що таким чином до лав тоталітарних сект заманюють малограмотні, але емоційно нестійкі вразливі люди, яких потім можна використати у якості деструктивних елементів у різноманітних політичних цілях.
Тож треба знати дві речі: звідки усе це походить і не забувати, що інформаційно-психологічна війна лише набирає обертів і бути до цього готовими.
ПАВЛО ПРАВИЙ

Комментариев нет:

Отправить комментарий