пятница, 22 июля 2016 г.

Відкритий лист до Надії Савченко

Ніколи не приховував до Вас, пані Савченко свого ставлення. Ще з тих часів, коли Вас було призначено першим номером у списки «Батьківщини» для підняття потенції цієї промосковської банди. Тоді на мене сичали й мене проклинали. Обзивали різними негарними словами: героїню зачепив.




Так от: ніяка Ви для мене не героїня і ніколи нею не були. Бо я добре знаю від наших спільних знайомих-луганчан, як Ви насправді воювали. Про Ваші пиятики та цікаві взаємовідносини з чоловіками; про Вашу брутальність і хамство, про вашу тягу до садизму і про «подвиги» на ниві мародерства, через що Ви й потрапили у полон.
Я до останнього намагався не розкривати все те перед загалом, бо людина є слабкою і та сама горілочка та те саме мародерство не лише за Вами стоять. Але хлопці, які вживали та витягали з розбитих хат консервацію – вони воюють і гинуть за Україну (хоч це і не вибачає їхніх «подвигів»), а Ви…
А Ви, пане «героїня», за земельну діляночку на березі озерця і за жирні депутатські харчі, за табло у конвертиках, які підкидує час від часу Вана своїм прісним.
Та і це не по двигнуло мене написати на Вашу адресу (хоча навряд чи Ви це читатимете – це скоріше особистий викид люті та відрази на сторінку, аби не носити те, що накипіло у собі) цього листа десятки депутатів мають і конвертики, і діляночки, і машини, і квартири, зареєстровані на тещ та мам, але я листів їм не пишу.
Мене подвигнуло написати цього листа особиста образа. Ви, пані Савенко насмілилися вихлюпнути на голову мені, моїй дружині та моїм дітям відро помиїв. Сиджу і обтікаю. Ще ніхто, а особливо Герой України так до мене не ставився.
Скажіть, Надія Вікторівна, хто Вас напоумив закликати попросити у садистів, бандитів, мародерів, убивць, терористів пробачення? Це Ви самі придумали, чи Вам на бомажці написали?
Це я маю просити пробачення? У них? За що?!
Я маю просити пробачення, що потвори у камуфляжі залишили мене без даху над головою? Що оголосили «врагом народа ЛНР»? Я маю просити пробачення, що мене, дружину та двох дітей ледь не пристрелив п’яний «визволитель» у липні 2014 року? Я маю простити пробачення за те, що мене називали «фашистом»? За те, що моя дружина у вигнанні посивіла у свої тридцять п’ять, а молодша донечка все ще прокидається ночами й плаче за своєю подушечкою, що її довелося залишити в Луганську? Я маю за це вибачитися?
Я маю вибачитися перед Родіоном Мірошником, який є правою рукою Плотницького і «смотрящім» в Луганську від Єфремова за те, що іще у 2013 році назвав мою дитиною «недорасою» лише за те, що вона навчалася в українській школі?
Моя сусідка Віолка Юлдашева залишилася удовою з 5 дітьми, бо російський снайпер убив її чоловіка під Савур-могилою. Запропонуєте їй теж попросити пробачення? І дружина Володимира Рибака має попросити пробачення у тих, хто розпоров її чоловікові живіт?
Ви, пані Савченко – моральний покруч. Вас не били і не ґвалтували по 15 чоловіків одразу. Вам дозволяли фейкові голодування на дитячих сумішах, аби робити картинку для телевізора. Вам зробили ремонт у камері і поставили телевізор. Замість того, аби дозволити немитим бандитам із сусідньої камери мати вас вдені і вночі, Вам дозволяли тупі книжечки писати. Вам навіть дозволяли надівати майку з Тризубом на судове засідання. За які заслуги?
Вам не зрозуміти хлопців, котрим за витатуйований на передпліччі Тризуб відрубали руку по саме плече; яким випалювали витатуйований на лівому боці грудей Тризуб праскою; яким випікал очі і відрізали носи.  Вам не зрозуміти 20-річних хлопців, яких кастрували чеченські найманці. Знаєте, як це робиться? О, там майстри працюють: заганяють задній прохід особливу шиповану палицю, ривок – і усе чоловіче «господарство»  на свіжому повітрі. Навіть крові немає. Може, запропонуєте цим бідолахам також вибачитися?
Ви  повернулися з узиліща з відгодовованю під час «голодувань» дупою й мордякою – хоч поросят об неї бий. Вам не зрозуміти ставлення до «настоящих воинов ДНР» дівчини, яка потрапила до підвалів донецького СМЕРШу. На ній живого місця не залишили. Кісточки поламані, цілковите виснаження. Головне – її ґвалтували, довго, вигадливо; ґвалтували гумовими палицями і пляшками з-під пива. Вона досі на реабілітації у Дніпрі, у стані напівбожевілля. Запропонуйте їй та її мамі вибачитися перед катами, що таке вчинили.
Якби член британського парламенту 1943 році запропонував британцям вибачитися перед есесівцями; випити по сто фронтових грамів з Гіммлером і посміхнутися Калтенбруннеру, його б негайно загорнули в мокрі простирадла і відвезли до лікарні. Ви дозволяєте собі пропонувати те саме. 
Ви пропонуєте вибачитися перед потворами, які здирали живцем шкіру з людей, ґвалтували, грабували. Не через необхідність – їсти хотілося чи жінку, а для того аби принизити, втоптати у багно. Знаєте, чому люди довго ще не ловитимуть рибу в Ісааківському водосховищі? Раджу поїхати до свого дружбана Плотницького, тяпнути з ним склянку шмурдяку, надіти акваланг і пірнути. А випірнувши вибачитися.
Ви кажете, якщо ми не вибачимося перед «Моторолою» та «Бєсом» - війна не закінчиться?  Можливо. Але як на мене, краще воювати ще 10 років, аніж діяти за Вашим рецептом. Бо навіть якщо Ви зупините таким чином війну, я не зможу повернутися до Луганська, не зможу дихати одним повітрям з тими, хто нас ненавидить, хто нас розстрілював і катував, хто відверто називає нас недолюдьми. 
Втім – Вам цього не зрозуміти, як не розуміє ситий голодного. Вірніше не так: як не розуміє підла людина сусіда, що має якусь гідність. Ви пропонуєте приповти до Мірошника і простити його про мир. Я - не хочу. Я бажаю аби Міпошник щонайменше, сидів у тюрмі, а не у Луганській обасній адміністрації чи, не дай Ьог, у Верховній ріді. Вам цього мого бажання не зрозуміти.  

Отож, мушу Вам сказати: працюватиму на те, аби Ви та уся партія «Батьківщина» пішли в політичне небуття. Ну а вже потім почнемо розбиратися з вами усіма індивідуально.
Спитаємо за усе. Усе пригадаємо. Суд над вами усіма буде справедливий, але суворий.
Спитаємо також і з усіх тих, хто Вас підтримував, "розкручував", спонсорував і захищав.

Інакше – ніяк. Ви перетнули межу. Ви фактично закликали здати Донбас Путіну і його холуям. Та ще й попросити у них пробачення.
Особисто я цього робити не збираюся.
Маю честь,
ПАВЛО ПРАВИЙ, колишній шахтар, історик, письменник, луганчанин.

199 комментариев:

  1. Браво, Павло Правий. Сильно і переконливо написано. І головне - Ви перший, хто публічно звернувся зі своєї позицією особисто до так званої героїні. Сумніваюсь, що вона читатиме, але почитають інші, не сумніваюсь, що погодяться з Вами.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ЧУДОВА СИЛЬНА СТАТТЯ!!! ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ АВТОРУ!!! ВЕЛИКА ЧЕСТЬ, ТАКИМ ЛЮДЯМ,ЯК ВИ!!!

      Удалить
    2. Ага, браво!☺)))
      "За Ваші пиятики і хамство, за вашу тягу до садизму і за «подвиги» на ниві мародерства, через що Ви й потрапили у полон, за те, що хлопці витягали з розбитих їми хат все, навіть консервацію, за горілочка та те саме мародерство... За це я маю просити пробачення у дончан? У них? За що?!"
      Аффтар по ходу головой ударенный, как и его браво-восхвалители, не улавливает связи с реальностью... "вы там мародерничали и грабили, бухали и издевались, а нам за шо пробачення просыты"... ДБ*

      Удалить
    3. Автор статті Павло Неправий, і близько не луганчанин, бо брехун. Чому не надрукував російською мовою? Він не був ніколи на Донбасі, бо ті, хто тут мешкав, або мешкає такої ахінеї не написав би та ніколи не напише, фактично призвавши на війну з Донбасом усіх. Скільки би полонених не визволялось, такої хєрні ніхто не ніс .

      Удалить
    4. Цілком згоден і підтримую автора даної статті.Дякую за правду і жду нових правдивих дописів.

      Удалить
    5. CG CAT, это ты головой ударенный.

      Удалить
    6. александр старицкий, а почему ты написал на украинском? А те кто жил на донбассе еще и так напишут как Павло. И просить прощение должен донбасс у все Украины и у тех жителей донбасса, кому сломали жизни, кто все бросил и уехал из-за быдла которому захотелось рузького мира!

      Удалить
    7. Я також родом з луганщини і добре памятаю 50-60 роки минулого століття що ми розмовляли більше українською а ніж російською і тому А.Старицкий то ви брехун і пристосуванець а не автор цього листа - П.Правий. Усе у його листі є правдою відносно колонізаторській політиці москви і їхніх адептів на Донбасі. Москва разом з місцевою гопотою розпочала війну проти України і УКРАЇНЦІВ. А ви швидше за все той покручь - московський холуй.

      Удалить
    8. Пане Старицький дае маячок,що на Луганщині розмовляють російською!Але шановний це все стереотип мислення,навіяний до речі з Кремля.Хто коли слухав людей Донбасу з сіл та маленьких містечок?Всі вони говорять українською,бо Донбасс то Україна і інакше не може бути.

      Удалить
  2. Пан Павло зміг передати емоції багатьох Українців. Савченко розкрила своє обличчя. Нажаль, воно ганебно-потворне, а її вчинок - це плювок в нас! Згадав слова Симона Петлюри: "Нам не так страшні московські вощі, як свої гниди".
    Пан Павло ще повернеться в Українский Луганськ, ми докладемо до цього максимальних зусиль, навідміну від Савченко, яка вже ніколи не повернеться до людського образу. Принаймні в моєму розумінні.

    ОтветитьУдалить
  3. коли вона казала про каміння - то було не спроста. Вже завтра воно в неї полетить

    ОтветитьУдалить
  4. Така сама завербована актриса, як і Юлька. Обидві курви примітивно грали на почуттях простих Українців, влаштовуючі
    спектаклі в образах таких собі мучениць за гратами і на інвалідному візку було, але ця фальш вже викрита, досить терпіти
    їх усіх... Гнати сранною мітлою обох....та і не тільки іх...багато, хто в черзі....

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Юлька пробила собі місце причинним місцем і мозгами, у надьки ні причинного місця, ні мозгів. От як?!!!

      Удалить
  5. Спасибі Вам Велике Пан Павло! Пишаюсь Вами, Ви найкраще висловили думку українців, Я в захваті!

    ОтветитьУдалить
  6. Вона прочитае , я їй на сторінку в фесбуці поставила

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. та якщо встигне це читати... В неї певно брак часу, бо інстукції з кремля треба вчити.

      Удалить
    2. Она не прочитает потому, что «Интернет меня не интересует, этого виртуального пласта для меня нет» из интервью Савченко "Новой газете"

      Удалить
    3. Треба на сторінку її сестри запостити. Бо ця гидота Надя дійсно не має своєї сторінки. То фейкова сторінка.

      Удалить
    4. Ее страницу серстра ведет

      Удалить
  7. Подписываюсь под каждой буквой!

    ОтветитьУдалить
  8. Павло Правий, скільки шоколадна блядь платить за продаж душі? Всі брехуни, це слуги і раби диявола, батька брехні, до якого вони повернуться після закінчення строку земного життя, просякнутого їхньою брехнею.

    ОтветитьУдалить
  9. Так тримати, Павло - палить напалмом кацапську гниду вонадю з воюлею! :)

    ОтветитьУдалить
  10. Так тримати, Павло - палить напалмом кацапську гниду вонадю з воюлею! :)

    ОтветитьУдалить
  11. Там пів Ради таких потвор, а головна в кріслі президента, але ж хто їх обирав, маму вашу.........

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Про Раду я згоден а до чого тут президент? Годі займатися московською пропагандою! Ви Gidmaster просто провокатор або повторюєте московські брехні.

      Удалить
  12. Павло, дякую за вміння сказати те, що ми лише відчуваємо!

    ОтветитьУдалить
  13. Влучно і в "десятку".Ми самі ( та навіть не таїтиму і я в т.ч. ) розкрутили на грунті патріотизму цей "недоречний бренд" великомученої за національну ідею Надії.Піар і влада та депутатський мандат "довершили" цю справу....Аж огидливо дивитись в що воно виросло.

    ОтветитьУдалить
  14. одна инвалидизировалась в больнице на лабутенах,другая голодала да так,что груди налились до 5 размера

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Точно. Меня тоже возмущали не совсем худые формы голодавшей. И недосиженные голодовки как-то наигранно выглядели.

      Удалить
    2. Точно. Меня тоже возмущали не совсем худые формы голодавшей. И недосиженные голодовки как-то наигранно выглядели.

      Удалить
  15. І це пише дядько ,що не воював-жінці???!!!! Яка ризикувала життям заради його сраної жопи? Що за троль? !!! Всі знають що таке війна-мародерство і пиятика це спосіб вижити!! Що за троооооль????!!!! Захотілось прославилася так???? Блін. Огиду.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. чем там она рисковала?

      Удалить
    2. А ты отнеси свою манду на войну - узнаешь.

      Удалить
    3. А почему она сейчас не воюет? Жопа в форму не влазит?

      Удалить
    4. А почему она сейчас не воюет? Жопа в форму не влазит?

      Удалить
  16. І це пише дядько ,що не воював-жінці???!!!! Яка ризикувала життям заради його сраної жопи? Що за троль? !!! Всі знають що таке війна-мародерство і пиятика це спосіб вижити!! Що за троооооль????!!!! Захотілось прославилася так???? Блін. Огиду.

    ОтветитьУдалить
  17. І це пише дядько ,що не воював-жінці???!!!! Яка ризикувала життям заради його сраної жопи? Що за троль? !!! Всі знають що таке війна-мародерство і пиятика це спосіб вижити!! Що за троооооль????!!!! Захотілось прославилася так???? Блін. Огиду.

    ОтветитьУдалить
    Ответы

    1. "...Яка ризикувала життям" факи тыкать судье в рф это называется воевать? и много она навоевала? сколько она убила наемников из рф? какой сухой остаток в ее "телодвижениях" против агрессора?
      на данный момент резко отрицательный для Украины
      ответь сама себе почему суды на Сенцовым ,Кольченко и еще кучей украинцев по ТВ не показывали, а суд над савченко показывали ВСЕ пропагандиские каналы рф?

      Удалить
    2. Потому что они не савченко

      Удалить
  18. думаю что после таких заявлений савченко будет ликвидирована ФСБ в Киеве чтобы дискредитировать власть Украины!

    ОтветитьУдалить
  19. вкушені путіноїдом перетворюються на зомбі....

    ОтветитьУдалить
  20. по-моему, она просто дура.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Согласен.Но там 80% такого дерьма.Во власти.

      Удалить
  21. Повністю згоден з написаним. І як зараз собі від себе гидко, від того що так міг помилятися в людині. Але треба визнавати свої помилки, бо без того рухатися далі дуже важко. Вибачення війну не закінчать, вони можуть дати невелику паузу перед ше страшнішою війною або капітуляцією. Війна закінчися тільки тоді коли остання мерзота буде конати у в'язниці. Це ще один урок від мерзенного сусіда, який я засвоїв, маю надію, на четвірку з плюсом. Слава Україні!!!

    ОтветитьУдалить
  22. Краще й не викладешь. Якою треба бути тупою і цинічною людиною аби таке ляпати, та ще й так впевнено, на всю країну, яка захлинається кров*ю своїх синів та дітей, омивається сльозьми вдів,дітей та матерів? Казки розказує про гадюк. А чи не є вона сама тією гадюкою?

    ОтветитьУдалить
  23. Скажу троха грубо просто курва про яку я вже змучився писати відкриваючи людям очі Повністю пыдтримую автора статті сказано мудро і обгрунтовано Мудрість нащого народу не знає границь його чистота і віра в Бога дозволяє виводити на чисту воду таких перевертнів нехай і це буде жінка

    ОтветитьУдалить
  24. Тут багато хто так засмучується, що так помилялися в цій особі. А ви і не могли, Ми і не могли її по іншому сприймати, бо ніхто не знав її особисто і ми могли сприймати її по гарно зрежисованій картинці Кремлем, Батьківщиною чи ще ким. В такому положенні зараз ті росіяни, які отримують інформацію тільки з російських джерел. Для них також малюють картинки і вони в них щиро вірять. Тому дана ситуація має стати для нас уроком. Не піддаватися одразу на емоції, які від нас вимагає телесюжет чи стаття у газеті/інтернеті. А спочатку критично її сприйняти, подумати кому може бути це вигідно, пошукати в інших джерелах. Я зараз намагаюся саме так чинити і не впадати в крайнощі чи то безмежної любові до якоїсь публічної особи, чи то до ненависті. І людину сприймаю за її вчинками. А критерій у мене такий: чи приносять дії цієї людини користь Україні чи ні?

    ОтветитьУдалить
  25. А щодо савченко, мене дивує чого вона прямим текстом все говорить, а не діє більш тонко, як, на приклад, тимошенко. Невже кремль сподівається, що після таких її слів люди побіжать вибачатися перед сепаратистами? Як на мене, швидка зворотня реакція. А якщо так, то навіщо так швидко зливати свого агента? В цій ситуації мотиви ворогів для мене не зрозумілі...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. тому що ворог дуже підступний - гебня!Вона, ця гебня, намагається дестабілізувати Україну усіма можливими засобами, усіма "консервами" і навіть попами. І те, що зараз робить ця "херой" України, має наслідки, судячи по коментах у соцмережах. Люди у розпачі, дехто навіть кричить "вірив, підтримував, вболів за неї, як за Україну, а воно он що.. тепер більш нічого робити не буду, допомагати у визволенні інших полонених не буду, хай воно все пощезне, вся ця війна, тепер тільки "котики"" і таке інше. Тобто все це має метою розчарувати українців у сенсі цієї війни, боротьби, примусити скласти зброю, повірити у свою неспроможніть протистояти ворогу. Саме це і робить ця "херой" - зламати волю українців, і час для цього підходить, тому що, дійсно, люди втомилися від війни. Так що свій результат дає ця путінська "консерва".

      Удалить
    2. Маю надію, що одне з пояснень такої топорної роботи - брак часу. У рф закінчуються гроші і необхідно діяти швидко, тому і активізувалась розкачка з усіх сторін. Дуже сподіваюся, що таке пояснення вірне і до кінця цього року внутрішні проблеми рф таки доженуть її у повній мірі

      Удалить
  26. Цель всего этого бреда- облить помоями Тимошенко. Засланный кАзачок, хоть и на мове "изрыгает"...... ;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Якщо гівно облити помиями, то воно зіпсується ?

      Удалить
    2. Я не проводил подобные опыты.))) Облейся, - расскажешь что будет.)))))

      Удалить
  27. Жестко, по делу. Надя - давай досвиданья!

    ОтветитьУдалить
  28. Мурашки по коже... Сильнейшая статья

    ОтветитьУдалить
  29. Эти диванные вояки, что пишут здесь своих комментариев готовы воевать хоть сто лет, но ни у кого не просить прощения.... а в это время правительственная банда будет с глубоким удовлетворением грабить украинский народ и всем говорить: сидите тихо, а то путин нападет .... этим воякам желаю попасть на фронт, а потом по-возможности в плен, очень желательно года два отсидеть в рашистской тюрьме... а потом послушаем ихние умные мысли...

    ОтветитьУдалить
  30. Эта война кроме власти, которую выбрал майдан, не нужна ни кому. Во время войны очень удобно пилить и тырить деньги народные.. поэтому ни в коем случаи не просить ни у кого прощения, а лучше привозить покалеченных людей и всем миром собирать им деньги на лечение и протезирование... потому, что у государства денег нет.... А воевать до бесконечности за что: за в десять раз поднятые тарифы или за в три раза поднятые зарплаты депутатов и министров?
    Что б у людей мозги стали на место наверное им надо не на диване патриотично рассуждать, а пойти на фронт, попасть в плен... посидеть в тюрьме или покалеченным вернуться домой...

    ОтветитьУдалить
  31. Сильная статья, браво! Подписываюсь под каждым словом.

    ОтветитьУдалить
  32. Чистая работа КГБ! 30% - правды , 70% - брехни и помоев. Респект! Выпад (как и саморазоблачение , кстати) засчитан. Продолжайте в том же духе , Павел Иванович , только помните - Бог всё видит и не только Бог.

    ОтветитьУдалить
  33. Може її знову відправити до буцигарні, нехай голодує. Та просить вибечення у катів!!!!

    ОтветитьУдалить
  34. все що написано у статтi,можно переадресувати всiм вам вiд людей мiст та сiл Донбасу з такими ж коментарями у зворотньому напрямку!Бо прощення тим,хто iх вбивав та грабував також немае!Ваша правда з чужих вуст,а iхня з центра подiй!i iм виднiше яка армiя iх вбивала!Особиста образа автора зрозумiла,але передусiм треба подумати i про почуття тих,кого згвалтували,понiвечили та пограбували нелюди з добробатiв Торнадо,Айдар,Азов та iнших "геройських"угрупувань!Бо насправдi вони нiчим не вiдрiзняються вiд фашистiв...так що ображайся,чи нi,а це факт пiдтверджений документально!Мешканцям,як вам хочеться думати,"окупованих"территорiй взагалi не потрiбне ваше прощення.бо вони не хочуть опiсля всього мати з вами,тими хто цькуе,стравлюе та проклинае сотнi тисяч простих людей..збирае грошi на вбивство iхнiх дiтей та батькiв...НIЧОГО СПIЛЬНОГО!!!Я живу у Луганську ...все бачу та чую...НЕМА ТУТ НIЯКИХ РОСIЙСЬКИХ ВIЙСЬК!!!Своi очi розплющiть,бо це вам нещадно брешуть!Прощавайте та не мрiйте,що колись поквитаетесь ...Бог на сторонi тих,хто СВОЮ ЗЕМЛЮ,СВОI БУДИНКИ,СВОI РОДИНИ вiд вашоi ненавистi захищае!I це е вища справедливiсть!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А яка ненависть була до Ваших будинків і Ваших родин? Ну звичайно, якщо Ви не бачите російських військ, російських радників, російської зброї, російських боєприпасів, снарядів, які летіли з російської сторони на прикордонників, то як Ви можете оцінювати. До речі, ці факти дійсно задокументовані і визнані більшістю країн. А те, про що Ви пишите - може були випадки, так в сім`ї не без виродка, вони за це відповідатимуть. І не пишить за всіх людей міст та сіл Донбасу - скільком із них довелося виїхати! Скільки залишилося без домівок! Порушені сім`ї, та й життя взагалі. Чого Ви особисто хотіли? Пенсій російських, а цін українських? За російськими пенсіями і зарплатами треба їхати до Росії. Тим більше, що Вам Україна, як червона тряпка для бика. А ми, українці, і на Донбасі, в тому числі, хочемо жити в Україні і самі розбиратися із своєю владою, якщо вона нам не подобається. А факти у статті П.Правого Ви заперечуєте, вони Вас не шокують, як і багато інших?

      Удалить
    2. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    3. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    4. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    5. пенсiй европейских все ж таки мабуть хотiли тi,хто переворот допомагав робити та в Европу жадно хотiв на заробiтки iздити без вiз!?Не треба артикулювати речiвками та штампами ...ми жили у СЕБЕ ВДОМА..перевороти не робили...працювали там же та себе забезпечували самi!Допоки украiнська армiя,порушив Конституцiю,не розпочала бомбардирувати нашi будинки!Для цього не треба було слухати чи дивитись росiйську "пропаганду"..це з вiкон було видно та зрозумiло усiм!!!Факти приведенi мене теж шокують,але ...вони лише слова автора...е великий сумнiв щодо iх достовiрностi..тодi як я особисто знаю ..на власнi очi та вуха зовсiм протилежнi наче дзеркально вiдображенi такi самi страхiття навпаки про "героiв"Украiни!!!Як Вам таке враження бiльшостi на Донбасi?Савченко-вбивця та садистка...це вiрно,але..на мiй подив,вона раптом почала казати правду..яка Вам ЗОМБОВАНИМ брехнею не подобаеться...незручною здаеться??Може пора замислитись...а може то ви зманiпульованi на ненависть?Зброя росiйська,кажете,тут е?А те,що держава Украiна закуповуе та клянчить натiвську зброю для того,щоб краще та скорiше мене,моiх дiтей,моiх друзiв та сусiдiв вбити ви бажаете не помiчати?Росiя едина хто ДОПОМIГ ВИЖИТИ у цiй ФАШИСТСЬКIЙ НАВАЛI!Годувала та рятувала!Тому не треба Вам задавати питання,ХТО ЧОГО ХОТIВ...!Люди жили i живуть у себе вдома...НI НА КОГО НЕ НАПАДАЛИ ТА НIЧОГО у вас не просили..окрiм залишити iх у спокоi ,без майданiвських експериментiв з пiдмiною дуп на владних стiльцях..бо знали,що нi до чого доброго це не призведе!!Признайте,що саме Донбас мудрiшим за всю Украiну вже тодi з самого початку був,тому й прагне зараз вiдгородитися вiд вашоi нелюдськостi назавжди!наразi вже неважливо хто винен,бо час давно показав,як до простих громадян у Луганську вiдноситься держава та спiвгромадяни....то чому ми повиннi прагнути до еднання?Опiсля всього!!?а тих ,хто поневiряеться зараз в Украiнi зрозумiти та пожалiти можна...вони ж додому хочуть?Цiною наших смертей?!!Там же у Киевi нашi бувшi луганськi керманичi...iм претензii виставляйте??А простий народ у себе вдома свое життя будуе..як може та у страшному снi не бажае бачити ваших героiв-убивць у своему мiстi!!

      Удалить
    6. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    7. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    8. Про зомбованих - наберіть у пошуку "дотаційні регіони України" і прочитайте (наприклад, травень 2012р. "КоррепонденТ", січень 2014р. delo.ua)
      І все інше з тієї ж "опери".

      Удалить
    9. прочитати можно все що завгодно.головне,що з прочитаного та побаченого для себе винести..який висновок зробити!пишуть багато..на перший погляд всюди правда...якби не розумiння,що за грошi можна що завгодно надрукувати та засняти!!Для того щоб мати свою особисту думку треба всерединi бути...усi точки зору вислухати...а потiм ще й третю сторону .не заангажовану почути..!повiрте,давно це роблю..давно своi сумнiви по тисячi разiв перепровiряю...один висновок виходить.i вiн не на користь Украiни,на жаль!Маю можливiсть порiвнювати iнформацiю з усiх бокiв,роблю знижку на упередженнicть та брехню...та все ж не допомагае повiрити украiнськiй сторонi,як не намагаюсь!А луганчам треба повертатися та на власнi очi все оцiнити!В мiстi вiйськовi дуже рiдко зустрiчаються...все як i ранiше(вiдносно...)-мiсто квiтуче,та чисте!Нiхто нiкому не погрожуе..окрiм армii Украiни поза Дiнцем!

      Удалить
    10. Боже борони вернутися туди, поки Росія довбає цю рану, щоб було більше гною. Дійсно годує і допомагає (зброєю) тим, хто раніше на районі жив "по понятіям", вивезла промислові підприємства, забирає бізнес, житло. У нас військових взагалі немає і ніхто нікому не погрожує, як і Вам армія України (бо в Україні і повинна бути українська армія, а не бандити, очолювані російськими командирами, радниками, які без Росії не те, що букву "а" не скажуть, а й рота не розкриють). Навіть і Росія не визнала ці новоутворення, які живуть за рахунок крадіжки, як на побутовому, так і на державному рівні. Та й розпочалося це з розстрілу росіянами прикордонників наших, із захоплення ними аеропорту Донецька, знищенням пасажирського літака. Думаю, що Ви і самі все знаєте і розумієте. Суд не на Землі відбувається, віримо в перемогу добра. І Вам добра.

      Удалить
    11. ну ось...Ви штампами i говорите...такими самими ,як телебачення вiщуе!По "понятiям"може хто i жив де,але бiльшiсть така сама як i всюди!Казка про дотацiйнicть та про "бидло,п,яниць та наркоманiв",що переповнюють Донбас вже критики не витримуе зовсiм!По ПОНЯТIЯМ зараз живе саме Украiна ,бо саме у Верховнiй Радi нинi бандюки та колишнi судимi злочинцi державою правлять!Смiшно читати Вашi"докази"!Особливо коли весь свiт давним давно ЗНАЕ,ЩО САМЕ УКРАIНА збила цей нещасний пасажирський лiтак....не требя багато розуму,щоб у той же день здогадатися,кому це та для чого було вигiдно та потрiбно!Навзаем на останне Ваше побажання!Бажаю вам добра також..а ще прозрiння скорiшого.Не ображайтеся...вiд нас з Вами не залежить нiчого,повiрте!Тi,хто хотiв стравити Донбас з Украiною ,знав ДЛЯ ЧОГО ЦЕ РОБИТЬ!Жалкую за одним-,що украiнцi на це повелися!От СУД i ВIДБУВАЕТЬСЯ вже!!

      Удалить
    12. "Казка про дотацiйнicть" - у 2012 році?
      "про "бидло,п,яниць та наркоманiв",що переповнюють Донбас" - факти, свідчення населення та власні спостереження.
      "весь свiт давним давно ЗНАЕ,ЩО САМЕ УКРАIНА збила цей нещасний пасажирський лiтак.." - ну що з Вами? Ви ж писали, що інформацією не тільки з російських ресурсів володієте.
      "Тi, хто хотiв стравити Донбас з Украiною ,знав ДЛЯ ЧОГО ЦЕ РОБИТЬ!" - стравити Донбас з Україною неможливо, бо Донбас - це Україна. А ті, хто затіяв це, дійсно знали, для чого: щоб зберегти свій бізнес і продовжувати використовувати рабську силу, Єфремов навіть організовував підприємців на саботаж і протистояння, є докази, всьому свій час. А у Верховній Раді дійсно є бандюки, переважно зі сходу. Ми ж самі їх вибирали. І вiд нас з Вами залежить все!
      P.S. Суд ще не відбувається.

      Удалить
    13. Не чiпляйтеся до слiв..стравили саме одну частину Украiни з iншою...та не в 2014 це почали робити,а за багато рокiв ранiше!Нема коли дискутувати з Вами ..та й не хочеться..бо бачу слiпе упевнення в тому,що усе лихо на Украiнi вiд Донбасу!Коли побачите тих,хто не з Донбасу,а з Вiнницi,наприклад,чи з Одеси,чи зi Львова державу "по понятiям"заставляе жити от тодi буде сенс нам з Вами розмовляти..а поки що я бачу штампованi ЗМI уявлення про мiй край!Можливо,що Ефремов ОРГАНIЗОВУВАВ ТУТ,але Порошенко ,Пашинський,Парубiй та iншi завжди ОРГАНIЗОВУВАЛИ там?!Ви цього не помiчали?Народ ЗАВЖДИ ОРГАНIЗОВУЮТЬ заради чужих iнтересiв?Чи це для Вас новина?Може якраз на Донбасi народ не захотiв бiльш нi Ефремова ,нi Порошенка?а про лiтак я iнформацiю не з Росii маю,а з власних джерел ...з закордонних ЗМI...якi в Украiнi не цитують..бояться правди,як вогню..!Та ще й свiй погляд маю...аналiзую вiд початку! Якщо Росiя завжди бреше,то чому канали вiдключили..невже брехня за правду сильнiша?Чому так бояться?А може тому,що зомбування може порушити?В казку про те,що весь свiт Украiну пiдтримуе у всьому до сих пiр вiрите? Про що тодi розмовляти ?Як кажуть-БЛАЖЕН КТО ВЕРУЕТ!!

      Удалить
    14. про дотацiйнiсть не в 2012 розповсюджували,а куди ранiше..бо знали,що буде ця вiйна громадянська..збуджували ii!прикро що стiльки довiрливих знайшлося...а простiше сказати,тупоголових...якi лiнувались поглибше копнути..та порахувати ....зрiвнити суми дотацiй та прибутки до бюджету з Донбасу!!Та ще й з урахуванням того,що найбiльш прибутковi пiдприемства на облiку по податкам у Киевi?Не телеекрану требя вiрити дорослим людям,а вмiти самому мислити та вiдповiдi знаходити!А по лiтаку,то це спочатку був багатьом зрозумiлий сценарiй...не вперше у свiтi срежисований...Укр.Вiйська бомбили мiсце падiння ..не давали ОБСЕ на протзi багатьох днiв працювати?Навiщо?Докази намагалися розтрощити?Элементарно-Де свiдчення диспетчерiв?Якщо це не укр.Вiйськ вина,то ЧОГО ПРИХОВУВАТИ?напроти,повиннi були якомога скорiш дати доступ та свiдчення?Дуже,дуже багато е фактiв...якi Ви не хочете помiчати!!Почитайте заключення багатьох експертiв...з рiзних краiн...допустiть думку лише..може й похитнеться Ваше хибне уявлення на чиему боцi правда!!

      Удалить
    15. А с несогласными с пророссийским будущим Донбасса местными жителями вы что делали,страдальцы?Вот вы и ответите не перед мифическими "фашистами",а перед теми местными,кого вы всячески выживали за проукраинскую позицию.Мне есть тоже что всем вам,бывшим землякам,сказать.Рано вы себя хозяйвами почувствовали.Мы,изгнанные,вами из своих домов,еще вернемся и никакая местная или неместная шваль типа народной милиции с триколорами вам не поможет.Я вас не забыл,я помню набор на антимайдан,"луганскую гвардию","донских казачков","референдум".
      Помню и знаю в лицо и я не один.До скорой встречи,зёма.

      Удалить
    16. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    17. Ух ты! Даже на украинском писать научились? Товарищ, а Вы не врете случайно? По-моему, Вы просто провокатор. Объясню почему.Во-первых, Вы употребляете обороты, которые даже знающие хорошо украинский язык жители Донбасса,не употребляют, т.к. это обороты, употребляемые в Западной Украине. Во-вторых, Вы допускаете русизмы, которые говорят о том, что украинский для Вас не родной язык, либо Вы давно на нем не разговаривали. Могу предположить, что Вы ФСБ-шник из бывших украинцев.Да и фото на аватарке подтверждает это, уж очень россияне любят "русского медведя" изображать))
      О том, что происходило в Донецке не рассказывайте сказок, две подруги у меня оттуда, рассказывали о том, что там происходило, сбежав к нам. Кроме того, в интернете достаточно информации, а на Ютубе достаточно видеороликов. А теперь расскажите мне, что меня зомбирует украинское телевидение, которого я не смотрю, от слова совсем. Зато я периодически смотрю российское телевидение, такие передачи как "Время покажет" с Петром Толстым, "Политика" с ним же, "Прямой эфир" с Борисом Кожевниковым, "Вечер с Владимиром Соловьевым", одно время смотрела "Бесогон" с Михалковым, но тошнит от лизоблюда, и другие. Правда, с Киселевым передач не смотрю, принципиально.
      Вы кого пытаетесь обвинить в том, что происходит на Донбассе? Про Луганск не знаю, нет и не было у меня там знакомых, а вот в Донецке, как написано выше, две подруги жили, так они рассказывали как еще в начале марта 2014 года в Донецк заехали чеченцы, как они разъезжали по городу и местные жители, особенно женщины, боялись даже посмотреть в их сторону, т.к. они сразу воспринимали это как враждебный взгляд. А о том, сколько российских военных там было, они сказали: "Да все военные там были российские!". Местных "ополченцев" не так уж много и было, да и воевать они не умели и не имели чем. А теперь расскажите каким образом на 2,5% территории Украины, которые составляет территория ордло, имеются запасы оружия, боеприпасов и военной техники в таких количествах, что уже 2,5 года оно стреляет, убивает, воюет, одним словом? Это в каких военторгах все это покупается? Да, еще расскажите, что Кургинян врал, когда кричал Губареву о том, что "мы вам оружие поставляем" (видео есть в Ютубе). А еще расскажите о том, что Стрелков, Бородай, Козицын, тот же "моторыло" и другие, это не российские граждане.А еще расскажите, что в самом начале марта 2014 года донецкие и луганские не выходили с российскими триколорами и не орали истошно "Россия!" и плакатики не держали с "Путин, введи войска!", этих видео тоже предостаточно в интернете.
      А вот позиция по сбитому Боингу, больше всего выдает фсб-шника, либо тролля пригожинского (а он сам признавал, что у него работают бывшие граждане Украины). Когда весь мир называет виновными россиян, те упорно пытаются свалить вину на Украину. А не поможет! Все доказательства уже собраны.

      Удалить
    18. Навiть вiдповiдати не хочеться на подiбне...!Перед ким виправдовуватись?кому що доказувати?На вашi "докази"е багато протилежних!Дивiться кого хочете...вiрте кому хочете..аналiзуйте як хочете...бо все,що не укладаеться в Ваше примитивне мислення ЗАВЖДИ В ОДНЕ I ТЕ виливаеться-про ФСБ.про Путiна та тому подiбне!На це i розраховували тi,якi Вам картинки малюють!Хто та яку там зброю кому пiдвозив НЕ ВАЖЛИВО!!Головне,що цiею зброею робили!?Украiна по мирним людям стрiляла американською?Дiтей та жiнок калiчила та вбивала?А тих,хто вбивав,героями назвала?А Росiя своею БОРОНИЛА нашi будинки..не дала по "фiльтрацiйним"таборам,обiцяним украiнською владою нас розмiстити!!?Чи скажете,такого не було??Погано тодi Ви ютуб проглядаете..про це на той час мiнicтр оборони з екранiв укр.ЗМI вiщував...!!Чи це також пропаганда московська?Чи може ми повиннiбули хотiти для себе..та своiх дiтей такоi ганьби? !?Ось оце для нас СИМВОЛIЧНО!!!навiть тi люди,хто симпатизував Украiнi,вже давно вiдвернулися вiд неi...ненька не може вбивати своiх дiтей..бо iнакше вона не ненька,а ворог!!не усi були на мiтингах...на майданах..а та убивати взялись усiх i цьому прощення немае!!Тому смiшно плiтки та особистi вiдчуття окремих людей на те,хто на кого та як поглянув (це я про чеченцiв з Вашого листа)порiвнювати зi злочином скоеним Украiною проти частини свого народа!Мова моя Вам не така..не те фото на аватарцi?Ви знавець великий?До чого це..яке вiдношення до нашого спiлкування мае?Не вiдповiсти було просто таки не можливо!!Ясна рiч,що рiдко мовою розмовляти доводиться,але вона моя рiдна..та й не Вам це судити,бо менi зовсiм байдуже на вашу думку з цього приводу..не диктант,чи твiр на знання мови пишу!!Мова-не привiд та не показник ставлення до батькiвщини!Те.що ти украiномовний та патрiот своеi держави напроти бiльш боляче б,е,коли бачиш як цю твою мову паплюжать та використовують в громадянському протистояннi!На цьому прощавайте...з зомбованними спiлкуватися важко..наче камiння на гору несеш,чи об стiну головою б,ешся...все одно непохитно iм брехня за правду здаеться!Тут до лiкаря треба...а я ,на жаль,не лiкар!

      Удалить
    19. Спасибо за ваши комментарии.Абсолютное совпадение с моим мнением.А что касается языка,то, с возможностями интернета,сейчас можно перевести с любого языка.Насчёт авиакатастрофы -украина должна была закрыть пространство для полётов.В общем всё,о чём писал правый ,с точностью до наоборот.У меня есть достоверные сведения о "подвигах" тех,кто приехал на Донбасс "защищать"Родину

      Удалить
    20. я не потребую автоматичного перекладу,бо своi думки легко на обох мовах можу викладати...навiть вiршi писати..!Рокiв зо два не вiдповiдаю тим хто жовчею бризкае в коментарiях..лише читаю,та все бiльш упевнююсь в деградацii мiзкiв пересiчних громадян,якi нiяк не можуть зрозумiти,як спритно ними манiпулюють!Вперше за всю цю вiйну стриманнiсть мене пiдвела...зi стiною дискусiю почавши...!Чомусь тi,хто по ту сторону забувають,що з цiеi сторони теж люди зi своiми уподобаннями та уявленнями про життя ...i у них теж е свое вирiшення спiльноi проблеми...не на вбивствi засноване!та не так просто з такими настроями колишнiх луганчан буде все владнати!!Не знаю ХТО ТАМ ТА У КОГО З НИХ ЖИТЛО ВIДЖАВ..,але у Луганськ повернулося дуже багато людей та не жалкують по цьому!I квартири iх дочекалися недоторканими..!Тому й гидко слухати гвалт штампованноi брехнi,розрахованоi лише на одне-залякати тих,хто додому збираеться повертатися!

      Удалить
    21. Додому я приїду в український донбас,яким він був та буде.Ніякі фейкові закони т.з. лднр ніхто виконувати не буде,та думки колаборантів ніхто не питатиме.Достатньо і в Луганську і в Донецьку проукраїнських людей і вони будуть керувати,а проросійські маргінали або поїдуть,або сядуть.Їдьте,поки є можливість,бо ви вже зараз у меньшості,а ваша діяльність потяне на статті ККУ

      Удалить
    22. Не пизди! Не видел что бы Азов грабил! А вот как ваши "освободители" по вам и стреляют из минометов за 40км от линии фронта, при дальности минометного огня 4-6 км. - знаю. Болваны вы тупые и стоите тех бед в какие вляпались

      Удалить
    23. Що ж ви так захлинаетеся люттю?Яка"дiяльнiсть" на статтю тягне?Особиста думка?як же так?Ви ж до Европи прагнете,де ж хвалена толерантнiсть?Я особисто до зброi вiдношення немаю.референдум без мене бiльшiсть набрав та й мiтинги без моеi присутностi галасували?в чому ж моя провина?Що маю свое бачення...не згiдне Вашому?Ось в цьому уся ваша сутнiсть та поведiнка помилкова ...не треба нiкого нагинати,бо неодмiнна вiдсiч у вiдповiдь буде!Так що не треба радити,кому куди бiгти...ми у себе вдома...та й Вам не забороняемо додому повертатися!!Хоча ключовий вислiв прозвучав-ПОВЕРНЕМОСЯ ТА КЕРУВАТИ БУДЕМО!Мабуть у цьому саме е причина гнiву тих,кого вiд корита вiдтерли?Ну що ж...борiться за сите мiсце самi,я до цого вiдношення не маю...

      Удалить
    24. зараз у Луганську десь бiля 300 тисяч мешканцiв живуть...вони усi виннi ,що мала частка iнших луганчан по Украiнi поневiряеться?чи вони ось так вiдкрито призивають вбивати?Чому ж тодi саме деякi луганчани з територii Украiни в ненавистi захлинаються до нас..простих людей..а не до тих,хто там з ними поряд?Вони ж усi там...тi,хто усе це розпочав?У Гордона е iнтерв,ю з Ландиком...вiн аж шаленiе вiд лютi...та й зрозумiло-вiдтерли вiд казана...потерпае ...жебракуе...з цого слiв!!!Хоча вiри цьому не йму....рахунки у банках скорiш за все е!Вiн також прагне усе повернути...за будь яку цiну...яка йому бiда вiд чужих смертей!?та е така мудра приказка-ДВАЖДИ В ОДНУ И ТУ ЖЕ РЕКУ НЕ ВОЙТИ!!!Скорятися треба обставинам...чекати...миритися та БОРОНЬ БОЖЕ не бажати комусь гiршого,щоб самого Господь не покарав ще бiльше!

      Удалить
  35. Дуже цікаво, які ж це знайомі Павла бачили пиятику, з-за лінії фронту спостерігали, чи що? Чи космічна з'йомка з РФівських супутників допомогала? І чого це ти такий правильний відсиджуєся у тилу, А дівчата мають звільняти так тобою любий Луганськ? Чому б тобі самому не попросити вибачення, що не захистив своє рідне місто від наволочі, про яку ти так палко пишеш? Саме ви, луганчани, винні у тому, що сталося! Саме Ви найбільше хотіли "руського міра"! Такої бійні, як у Луганську, не було в жодному місті Донбасу! Краще помовч, бо знайдуться ті, хто і про тебе розповість чимало цікавого, про твої діянія.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. я тебе покажу это у нас в съемка с РФивських спутников помогала на мосфильме снимали http://vk.com/video287214089_456239026

      Удалить
  36. чушь собачья або бред сивого кобеля

    ОтветитьУдалить
  37. По фото Савченко, сопровождающему эту статью, можно, с достоверностью, судить об этой, низменного уровня,личности.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. павло правий забув черговий раз нагадати, як савченко розстрілювала мирних людей в Іраку. він вже писав про це одного разу. Чітко виконує вказівки

      Удалить
    2. а что если сделать твою фотку хорошим телефоном и ты будешь выглядеть там как ПИСЮН

      Удалить
  38. Щоб зрозуміти хто така Савченко. треба уважно слухати, що вона говорить. Говорить наприємні речі. Згоден. Але вся це написано на замовлення. Згадую, я к пан Павло писав, що Савченко воявала з мирним населенням Іраку і вбивала людей. Браво.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Надежда Савченко в Ираке была миротворцем, которого направило туда ООН (по совместному голосованию членов ООН). Никаких военных преступлений там Надежда не совершала.

      Удалить
    2. А ты служил с ней в Ираке?Бухала и покидала самовольно расположение и не раз!Спроси у нее как она синяя прошла через розтяжки и решила побухать с америкосами и какой кипиш был в части после этого!!!

      Удалить
  39. згоден з автором. не називаю себе патріотом... хоча, можливо, ним в якійсь мірі є. знаходжусь далеко за кордоном... кожен день переглядаю інтернет на рахунок новин в Україні... спілкуюся з людьми, переконую їх відкрти гаманець і відстібнути хоча би щось... лажу по магазинах, котрі торгують обладнанням (військовим)... домовляюсь про знижки, торгуюсь, відправляю,... сиджу і чекаю... чого чекаю? коли б....ь це закінчиться.! не буду перераховувати що саме. бо багато років прожив в Україні і багато поза нею, тому знаю як багато речей повинно змінитися. а на рахунок Савченко..... мені було достатньо лишень того, що її мати сперечалася з мером Києва за кращу земельну ділянку, в той час , коли вирішувалась доля її доньки на кртичній пупці.

    ОтветитьУдалить
  40. Це все було очевидно, що то блятська пiаристка, для чого ii допустили до влади ??? У нашiй ВР кого лиш не хочеш : спiваки,футболiсти, заключоннi.Так , ми збудуэмо сильну державу .Iз перших днiв я ii ненавидiла

    ОтветитьУдалить
  41. Це все було очевидно, що то блятська пiаристка, для чого ii допустили до влади ??? У нашiй ВР кого лиш не хочеш : спiваки,футболiсти, заключоннi.Так , ми збудуэмо сильну державу .Iз перших днiв я ii ненавидiла

    ОтветитьУдалить
  42. Це все було очевидно, що то блятська пiаристка, для чого ii допустили до влади ??? У нашiй ВР кого лиш не хочеш : спiваки,футболiсти, заключоннi.Так , ми збудуэмо сильну державу .Iз перших днiв я ii ненавидiла

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. По крайней мере ,она стремится к миру,а это главное.Я её зауважала

      Удалить
    2. эта говорящая голова стремится выполнять команды хозяина, жаль , вам это не понятно.

      Удалить
  43. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  44. Дякую, вельмишановний друже Павло. Я майже ваш земляк, лише не з Луганщини а з Донбасу, то підписуюсь під кожним вашим словом.

    ОтветитьУдалить
  45. Наша жидомасонська влада боїться таких людей, як Савченко і поливає брудом, щоб її знищити, трішки фільтруйте інфу

    ОтветитьУдалить
  46. На хрена мы её тогда вызволялы?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А ты считаеш что Вы её вызволяли ? её обменяли почувствуй разницу

      Удалить
  47. А може таки всі, хто в коментах так щиро плюються, спочатку потратять 43 хвилини свого часу і подивляться це відео без купюр.А потім ще раз дружно прокоментуємо.Я зробив це власне так ,хоча на чийсь репост (з вирваним з контексту),який попав на мою стрічку в Гуглі,я теж чуть дурні не понаписував.Тому користуймося першоджерелами інформації. А воно тут https://www.youtube.com/watch?v=QbR5pLitWTc

    ОтветитьУдалить
  48. Павле,дякую Вам. Низькій уклін за правду.

    ОтветитьУдалить
  49. Шкода що люди не вірять у правосуддя Боже. Мали б страх святий у серці , не робили б кривди нікому. Але весь світ лежить у злі, люди брешуть і нічого не бояться.Та дарма....

    ОтветитьУдалить
  50. Дуже відвертий, правдивий і щирий лист. Згоден з кожним його словом. Прийде час, обов"язково прийде час, і у всіх спитають люди за вчинки, за дії, за поступки.

    ОтветитьУдалить
  51. Всё вроде бы правильно, но автор сходу, бездоказательно заявил о пьянстве, свободных секс. отношениях и мародерстве Савченко. Это технология для нужного, "правильного" восприятия дальнейшего текста, своего рода, зомбирование читателя. Попахивает агитпропом.

    ОтветитьУдалить
  52. Слишком много уделяется внимания её персоне. Мы сами способствуем популяризации мадам Савченко, она , как политик или депутат , просто ноль, да к томуже невоспитанная наглая хамка. Забудте про Надю и она канет в небытие.

    ОтветитьУдалить
  53. Не буду приховувати,коли Надію Савченко випустили з під варти-я плакала.А зараз розумію,що це все липа,неправда.Павло честь і шана за Ваші слова!!!

    ОтветитьУдалить
  54. Как же надоела это Савченко! Савченко здесь, Савченко там. Немного ли? Один закон Савченко чего стоит!

    ОтветитьУдалить
  55. Фейерически в вакууме!☺)))
    "За Ваші пиятики і хамство, за вашу тягу до садизму і за «подвиги» на ниві мародерства, через що Ви й потрапили у полон, за те, що хлопці витягали з розбитих їми хат все, навіть консервацію, за горілочка та те саме мародерство... За це я маю просити пробачення у дончан? У них? За що?!"

    ОтветитьУдалить
  56. Може досить пишатись публікаціями гідних людей.Всі в прямому ефірі бачили,хто визволяв і на чиїому літаку прилетіло ця гнида,не вже ви ЛЮДИ сліпі і не бачите звязку?

    ОтветитьУдалить
  57. Я вас очень сильно огорчу, Паша. Надя - помощница ( женщина в это мире). На ней не лежит никакой ответственности за происходящее в это мире. Никакой. Вы же - человек ( мужчина в этом мире). Что получается? Вы оскверняете то, что осквернить по определению - невозможно. Но! Себя, как творение - "человек" , вы осквернить можете и сделали это.Вы обвинили её в хамстве, но поступили сам как хам, невежда и клеветник.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Согласна с Вами... И вообще какая-то подозрительная статья...

      Удалить
  58. Сильна стаття, а про Савченко давно відомо, одні називають її "троянським конем", інші просто "кремлівською сукою", для мене воно тупа вівця без власної думки, що дають то і їсть і тим, вибачте, опорожняється, бо її діяльність по-іншому не назвеш. Дякую вам за статтю, сповнену болі і не опускайте руки, таких як ви багато!

    ОтветитьУдалить
  59. Заповни петицію:
    https://petition.president.gov.ua/petition/26849

    ОтветитьУдалить
  60. Спасибо Вам от воинов луганчан, сражающихся за украинский Донбасс. Наш ответ - воюем до полной Победы!

    ОтветитьУдалить
  61. О как быстро у щенэвмэрлыков. Казалось бы, Герой Украины, все мировое сообщество и лично Президент Парашенко.
    И тут приходит писатель Павло)))

    ОтветитьУдалить
  62. Плач Марины Самитовой (орфография без изменений):
    Я ОБРАЩАЮСЬ КО ВСЕМ ПРЕДПРИНЕМАТЕЛЯМ г. ДНЕПРОПЕТРОВСКА !
    К тем кто с первого дня войны помогал ботальйону Днепр-1 и Сармату.
    Мы предпринематели Г.О." Самозахист підприємців" . покупали им бронежилеты,каски, нижнее бельё, носки продукты,электро пилу, приборы ночного виденья, берцы, даже подарили машину. Помогали ребятам попавшим в госпиталь, покупали билеты домой и одевали.
    А Днепр-1 с оружием в руках вышел по приказу Филатова, против нас, что бы отжать нашу собственность. Сегодня они с оружием в руках отбирают: киоски, павельйоны, стоянки, кафешки и магазинчики. Завтро они по приказу мэра будут с оружием отжимать наши квартиры, дома и дачи. Предпринематели, не одной нашей трудовой копейки, больше не должно быть потрачено на этих продажных мерзавцев из батальйона Днепр-1 !!!

    ОтветитьУдалить
  63. Gazeta.ru Koment


    Александр Владимирский >игорь вронский
    16 минут назад

    Почему Савченко обменяли за убийство 2-х журналистов из России,а режиссера Сенцова,который никого не убивал , нет.Хотя в списках по обмену значились обе фамилии.

    ОтветитьУдалить
  64. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  65. Провокатор. Воспользовался ахинеей, что несет Савченко, чтоб наброситься на "Батькивщину" и Тимошенко, лидера единственной действительно народной и патриотической политической силы в Украине. Этот "Письме́нник" от Мураева и Порошенко, а верней - от Путина.

    ОтветитьУдалить
  66. Згоден з більшістю слів автора. Хто б що не казав, не писав, але це наштовхує на думки, щодо "голодування" Савченко. З перших днів перебування в Києві вона вже бігає у Раді як мавпа з гранатою. Цікаво, як служба безпеки пропустила її туди навіть з муляжем? Їй потрібна була госпіталізація, щоб відновити органи. А вона з перших днів сидить у кав"ярні... А тепер ще такі заяви про якесь "вибачення"... Наштовхує на думки.

    ОтветитьУдалить
  67. я соглашусь с вами,тут наткнулась на такие новости чуть не упала https://www.nur.kz вот посмотрите пожалуйста. служба безопасности проплачена скорее всего была.

    ОтветитьУдалить
  68. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  69. Здается Павлуша то, казачек засланный. Такие статеички со времен КГБ пишут.

    ОтветитьУдалить
  70. ПОЗДОРОВЛЯЄМО!!!
    Ваша публікація з´явилася на сторінці Facebook - "БАНДУ Порошенка ГЕТЬ".
    Дякуємо за ПРАВДУ!!!
    https://www.facebook.com/ykurnat.web/posts/1064420766985527

    ОтветитьУдалить
  71. Маленька порада: додайте будьласка в правій колонці дайджест - підписатися на оновлення на @адресу. Таким чином, кожному, хто введе свою електронну адресу, Blogger автоматично буде висилати повідомлення, що ви написали щось нове. Дякую.

    ОтветитьУдалить
  72. Тільки глуха людина може сказати, що Надія просила пробачення у терористів і вбивць. А той, хто має вуха і має совість, почув би, що вона говорила про матерів, які втратили своїх дітей на цій війні.
    Подальші міркування не мають змісту, оскільки автор займається свідомим оббріхуванням і очорнюванням, викликаним особистою образою. Таке буває.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Влад, спасибо...уже устала объяснять людям, что они услышали, что хотели, а не реальные слова.
      Знаете, ребята...нет пророка в своем отечестве...она говорит правильные слова, но обозленное и уставшее общество просто не готово ее слышать.
      P.S. Для тех, кто захочет меня назвать троллем...сообщаю...шоу голодание Савченко меня веселило всю дорогу, за что регулярно получала от ее поклонников...но "голодание" не делает ее агентом кремля.
      Девочка меня умиляет наивностью и несколько завышенной самооценкой...но это последствия тюрьмы.
      А вот проукраинское общество, которое стало реагировать на команду "фас" - это пугает!!!!
      Остановитесь, посмотрите на себя...вы реагируете так, как россияне реагировали в 2014 на слово "фашисты"...и также не как руссо-масса не желаете думать и видеть как вас используют против Надежды.

      Лично я не готова извиняться, но у меня еще остался какой-то ресурс, чтобы не кидаться на человека мудрее меня.

      Удалить
    2. Письмо писалось не в Буче. Ви можете хоч зараз сісти в автобус і поїхати в Брянку-6 вибачатися. Там дживе одна мамашка, яка хвасталася б/у трусами, які їй синочок зі збитого "Боїнга" прислав. Я перед тваринами не вибачатимуся. Я надто багато горя від них хлебтонув. І моя родина теж. Якби Вас хоча б на тиждень зараз до Луганська або Антрацита - я побачив би що б Ви заспівали. А з безпечного Києва чи звідки Ви там пишете - це все бачится якось інакше, як і Надюшв Савченко, яка горя не знала. Їй пальці не ламали і пляшкою не гвалтували. Запамятайте, велика шанувальниця феесбешних холуїв: з есесівцями не ломовляються і перед мамами есесівців не вибачаються. Прошу, діть собі дал. Не хочу бачити подібних до вас у себе на блозі. Гидко.

      Удалить
  73. вот читаю...и трогательно, и искренне, и правдиво...
    одно смущает...письмо писалось в Буче...
    он готов воевать еще 10 лет? ну так вперед, на фронт...
    сколько еще смертей и трагедий мы получим за эти 10 лет? сколько навсегда искалеченных жизней? Считайте не только солдат...считайте их детей, их жен, тех кого солдаты в состоянии поствоенного синдрома убьют или покалечат, добавьте семьи пострадавших...а кто-нибудь знает обычную статистику самоубийств среди воевавших (я не только о Украине)? профи не считаются.
    автор готов "воевать", сидя со своей семьей в безопасном месте, занимаясь любимым делом (книгу пишет)
    А вы подойдите к его матери (если она жива) и спросите(пока сын не слышит), готова она попросить прощение перед матерью с той стороны, лишь бы ее сына на фронт не отправили.
    Предупреждаю, я не о матерях руссо-наемников, я о матерях тех, кто искренне верил, что воюет с фашистами (да дураки, но таких хватало...и хватает)...
    Скажите мне, что важнее жизнь человека или его обида и гордыня?

    ОтветитьУдалить
  74. "Пиятики і цікаві стосунки з чоловіками" -ану з цього місця подетальніше...
    Цікаво же...

    ОтветитьУдалить
  75. Здрастуйте, я доктор OWO ODODO великий заклинателя З рокамі
    досвід, я кинув заклинання З походити від духовної сили
    OWO ODODO мій храм, я кинув Різні заклинання, як "в результате чего
    ваш Колишній тому, прогрес заклинання, приворот, мрії НЕ прийде
    правда, Розчарування, продвижения в офісі, захист тела від
    метали, Такі як Гармата, что Робить любов у вашій мрії, ви хочете
    Ставши багатим, процвітаючім ШВИДКІСТЬ бізнесу, дитина по буквах. дива
    вільний від ваших проблем. E-mail owoododospellcaster04@gmail.com або WhatsApp +2349052571784

    ОтветитьУдалить
  76. Здраво моето име е nakisha Сакам сите да ми се придружите за да му се заблагодарам на овој човек за враќање на мојот дом со мојот екс-сопруг кој ми ја отфрли за друга жена 5 години. Отпрвин никогаш не верував дека ДР ОГУДУГУ ќе може да ми помогне да ја вратам мојата ЕХ-ХУСБАНД од оваа друга жена, но бидејќи сè уште го сакам и му треба во мојот живот .. работам и следам настава на DR OGUDUGU и ме изненади што по 3 Денови на фрлање на магија и работа со ДР ОГУДУГУ, мојот ЕХ-ХУСБАНД ме повика да простам и да заборавам на сè што ми направи за мене дека сè уште ме сака ... сега јас и мојот сопруг се полни заедно и ние сме многу среќен со нашиот нов живот ... сите благодарение на ДР ОГУДУГУ за одличната работа што ја има направено за мене .. ветувам дека секогаш ќе ја споделам неговата добра работа со целиот широк свет и ако некое тело е надвор, поминува низ какви било тешкотии во врска љубезно контактирајте го преку е-пошта: drogudugusolutionspell@gmail.com
    Тој, исто така, специјализираат за следните проблеми
    (1) Ако сакате вашиот екс назад.
    (2) ако секогаш имате лоши соништа.
    (3) Сакате да бидете промовирани во вашата канцеларија.
    (4) Сакате жени / мажи да трчаат по вас.
    (5) Ако сакате дете
    (6) Сакате да бидете богати.
    (7) Сакате да го врзувате вашиот сопруг / жена да биде
    твое засекогаш.
    (8) Ако ви треба финансиска помош.
    (9) Хербална заштита.
     контактирајте го DR OGUDUGU преку неговата е-пошта за вкупно решение drogudugusolutionspell@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  77. Я знову почуваюсь так благословенним у моєму шлюбі після того, як доктор ОГОДО повернув мого чоловіка, який розділив зі мною гарно 6 місяців. Я ГАБРИЕЛЬ на ім'я. Навіть якщо у мене є роти по всьому моєму тілу, цього не вистачить, щоб подякувати Доктора ОГОДО за його допомогу в моєму житті. Мій чоловік відокремився зі мною протягом 6 місяців і був без болі і страждань. Тому я шукав допомоги скрізь, але нічого не вийшло, поки я не зустрічався з Доктором ОГОДО, з яким я зв'язався з Інтернетом. Я пояснив йому свою ситуацію, і він пообіцяв, що мій чоловік повернеться до мене протягом 24-48 годин, наскільки моє серце все ще б'є за нього. Я вірив у нього, і він підготував для мене заклинання, і мій чоловік подзвонив мені точно, коли сказав доктор ОГОДО. Він благав і сказав, що він потребує мене, і зараз ми знову щасливо живемо за останні 9 місяців. Всі, хто читає мою статтю, яка потребує допомоги, має зв'язатися з ним ... Електронна пошта. Доктор ОГОДО за допомогою ogodomikespells@gmail.com для отримання додаткової інформації
    Якщо ви там проходите через будь-яке з цього
    Нижче перераховані проблеми він також ідеально підходить
    (1) Ти хочеш, щоб ти повернувся?
    (2) У вас завжди погані мрії?
    (3) Ви хочете бути рекламованими у вашому офісі?
    (4) Ви хочете, щоб жінки / чоловіки побігли після вас?
    (5) Ви хочете дитину?
    (6) Ви хочете бути багатим?
    (7) Ви хочете зв'язати свого чоловіка / дружини
    ваш назавжди?
    (8) Вам потрібна фінансова допомога?
    (9) Ви були вкрадені і ви хочете
    відновити втрачені гроші?
    Якщо вам потрібна або потрібна інформація про кохання або
    грошові заклинання, ви можете вирішити цю проблему
    сьогодні в Temple of Spell Of Solution ...
    Як мати щасливіший шлюб, не чекаючи, що ваш чоловік змінить

    ОтветитьУдалить
  78. Я знову почуваюсь так благословенним у моєму шлюбі після того, як доктор ОГОДО повернув мого чоловіка, який розділив з мене гарно протягом 6 місяців. Я ГАБРИЕЛЬ на ім'я. Навіть якщо у мене є роти по всьому моєму тілу, цього не вистачить, щоб подякувати Doctor OGODO за його допомогу в моєму житті. Мій чоловік відокремився зі мною протягом 6 місяців і був без болі і страждань. Тому я шукав допомогу скрізь, але нічого не вийшло, поки я не зустрічався з Доктором ОГОДО, з яким я зв'язався з Інтернетом. Я пояснив йому свою ситуацію, і він пообіцяв, що мій чоловік повернеться до мене протягом 24-48 годин, наскільки моє серце все ще б'є за нього. Я повірив йому, і він підготував для мене спектакль, і мій чоловік подзвонив мені точно, коли сказав доктор ОГОДО. Він благав і сказав, що він потребує мене, і зараз ми знову щасливо живемо за останні 9 місяців. Всі, хто читає мою статтю, яка потребує допомоги, має зв'язатися з ним ... Електронна пошта. Доктор ОГОДО за допомогою ogodomikespells@gmail.com для отримання додаткової інформації
    Якщо ви там проходите через будь-яку з цього
    Нижче перераховані проблеми він також ідеально підходить
    (1) Ти хочеш, щоб ти повернувся?
    (2) У вас завжди погані мрії?
    (3) Ви хочете бути рекламованими у вашому офісі?
    (4) Ви хочете, щоб жінки / чоловіки побігли після вас?
    (5) Ви хочете дитину?
    (6) Ви хочете бути багатим?
    (7) Ви хочете зв'язати свою чоловіку / дружині
    твій назавжди?
    (8) Вам потрібна фінансова допомога?
    (9) Ви були вкрадені і ви хочете
    відновити втрачені гроші?
    Якщо вам потрібна або потрібна інформація про кохання або
    грошові заклинання, ви можете вирішити цю проблему
    сьогодні в Храмі Заклинання Рішення ...
    Як мати щасливіший шлюб, не чекаючи, що ваш чоловік змінить

    ОтветитьУдалить
  79. ПОВИННІ ЧИТАТИ:

    Мене звати Ясна Савіч, я з Себії, я хочу розкрити хорошу роботу великого заклинателя, який є справжнім і не затримкою допомагати людям, його ім'я - д-р Сахейд, моя історія починається так: у 2007 році мій чоловік залишив мене і пішов бути з іншою жінкою після 11 років шлюбу, він залишив мене, щоб страждати, і я шукав допомоги навколо, щоб повернути його, в той же час я шукав моєї власної дитини, щоб зробити мою сім'я завершена, я ніде не міг знайти допомогу, в 2016 році я зустрівся з онлайн-рекламою про д-ра Саїда про те, як він допомагає жінці об'єднати свою сім'ю і зробити її багатим, мені терміново потрібно зв'язатися з ним і попросити його також допомогти , саме перше слово, яке він сказав мені (я посміхнусь на обличчя), я був щасливий, що швидко від нього відповів, після того, як його заклинання закинуло, він сказав мені, що мій чоловік прийде до мене, просив мене прийняти його назад , я ніколи не вірив, але через 24 години мій чоловік зателефонував мені в офісну лінію, просив мене по телефону пробачити його, я був дуже щасливий і вдячний д-ру Сахеду, я ніколи не повірив, що я коли-небудь знову з чоловіком, але сьогодні ми разом за допомогою доктора Саїда, і я 3 місяці тому мав свою першу дитину з його допомогою, я обіцяв йому, що я поділюся його хороша робота в Інтернеті заради тих людей, які потребують допомоги, і ради тих, хто має неправильні заклинання заклинань, я бачив багатьох стрілялок, але д-р Сахейд є найкращим у нього рішення будь-якої проблеми, він має силу допомогти будь-якому людині, все, що він сказав мені, - переконатись, що я інформую світ про нього, і тому я роблю все це, щоб світові не було, що д-р Сахейд є рішенням будь-якої проблеми з вами, якщо ви Хочеш подякувати його за мене, або хочеш звернутися за допомогою тут, його електронна адреса: saheedtempleofsolution@gmail.com і номер Вібер: +27638836445 і його номер Whatsapp: +2349065101630. Зв'яжіться з ним і вирішити проблему.

    ОтветитьУдалить
  80. Χρειάζεσαι δάνειο? Δραστηριοποιούμε τη διεθνή εταιρεία δανείων που δίνουμε δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, ιδρύματα, επιχειρηματικούς οργανισμούς και ανθρώπους όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο. Χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιονδήποτε σκοπό; Είστε σε οικονομικό πρόβλημα, Χρειάζεστε οικονομική λύση CAPITAL LOAN HOME είναι η λύση για όλα τα οικονομικά σας προβλήματα, τα δάνεια μας είναι εύκολα, φθηνά και γρήγορα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με επιτόκιο μόνο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joyceocar@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  81. Halo Sayang mau cari Agen Main poker online ? tapi yang aman dan terpercaya ?
    Menang 10 juta ? 20 juta ? 50 juta ? bahkan 100 juta ? Pasti Kami bayar sayang ku

    Gak percaya ? pasti dong lagian belum daftar dan main di sini

    Ayo daftar SEKARANG http://KASTILPOKER.COM Agent Poker Online Terpercaya

    Enaknya main di KASTILPOKER.COM cuma Rp 10 ribu doang sudah bisa bermain di KASTILPOKER dan dapat bermain banyak game seperti CEME, POKER, CAPSA, DOMINO dan yang lain nya
    # Ada Super Bonus Vaganza Total Hadiah Hingga Ratusan Juta Dengan hadiah Utama 1 Unit Motor KAWASAKI NINJA 250 SL
    # Jackpot Selalu ada Setiap Harinya
    # Proses Deposit dan Withdraw Sangat Cepat
    # Bonus refferal dari 15%- 100% seumur hidup ( harus daftar melalui link referal bos baru bisa dapet referal ya )
    Server Tercepat IDNPLAY tanpa bot Player vs Player

    Chat Langsung Dengan Kami
    WA : +855884290569
    BBM : kastilpoker
    LINE : kastilpoke

    ОтветитьУдалить
  82. Це моє свідчення про добру роботу доктора Фасоя, який мені допомагає, я Хелен Алекс із Північної Кароліни США. Мені дуже шкода, що я виклав це в мережу, але мені доведеться, завдяки цьому світовому листі заклинань, що повернув мого чоловіка, який Мене залишили поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт зустрів цього чоловіка на сайті блогу, коли один із клієнтів на допомогу. Мій чоловік видав усі ознаки того, що він мав справу, але я вирішив жити у відмові і ігнорувати їх. Він погано ставився до мене і перестав показувати мені любов і прихильність, які в першу чергу мене закохали в нього

    я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинання заклинань, про які він чув, і він дав мені електронну адресу, щоб написати до заклинання, щоб сказати йому мої проблеми. Лише за 2 дні мій чоловік повернувся до мене, я просто хочу сказати спасибі за цей правдивий і щирий заклинатель, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, сер, будь ласка, хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, я раджу вам люб’язно проконсультуватися з цим заклинатель заклинань, він справжній, він потужний, і що б не заклинання заклинань сказати, що буде, тому що все, що сказав мені заклинатель, ви можете зв'язатися з ним: його адреса електронної пошти (Fayosasolusionhome@gmail.com) або безпосередньо в Whats-app +2348151918774

    ОтветитьУдалить
  83. Моє серце було сповнене болю за останні 7 місяців, коли мій чоловік закінчив наш шлюб і пішов до коханого EX, бо я не зміг дати йому сина. Я був такий спустошений і майже покінчив життя самогубством. Я попросив усіх, кого я знав, про допомогу, але всі мої зусилля виявилися марними, поки друг не призначив мене пророком Росо, я зв’язався з ним, і я вилив усе, що мав на увазі, і він пообіцяв змусити мене посміхнутися і змусити мене жити краще життя, повертаючи мого чоловіка. всього через кілька днів. мій чоловік повернувся з проханням на коліна, щоб я пробачив йому, і він обіцяв бути кращою людиною для мене, і сьогодні ми знову разом щасливі. Якщо комусь там потрібна будь-яка допомога, зв’яжіться з пророком Росо, тепер він допоможе вам. Електронна пошта: priestrosomalia621@outlook.com Дзвінок / текст: та whatsapp +2349066695469.

    ОтветитьУдалить
  84. Мені дуже радісно ділитися цим чудовим свідченням, я був одружений вже 2 роки, і у мене розірвався з дружиною місяці тому, і я хвилювався і так плутаюся, тому що я її так люблю. я справді був надто депресивний, і друг направив мене до одного Божого Пророка, якого називали священиком Росо, і я зробив відомі всі свої проблеми, і він сказав мені не хвилюватися, що він збирається змусити мою дружину повернутися до мене. Лише за 24 години я спочатку ніколи не вірю в нього, але рівно після одного дня, коли він сказав, і я отримую дзвінок від моєї дружини, і вона була настільки привабливою, що хоче, щоб ми знову зібралися разом з такою любов'ю і турботою. я був так здивований, що ніколи в житті не вірив у чудеса, але зараз це мені просто допомогло, і я так рада, що я ризикнула, і зараз я вірю в цю чудову велику Божу людину, яку називають пророком Росо, я рада поділитися це ТЕСТИМОНІЯ, тому що я також хочу, щоб більшість людей там були щасливими, як я сьогодні. багато ТЕСТИМОНІЙ було дано про того самого Божого чоловіка, якого називають Пророком Росо, я такий щасливий, тому що світ потребує таких людей, тому що б ти не передавав справжнє сьогодні, не соромся звертатися за допомогою до цієї великої Божої людини за допомогою електронної пошти: priestrosomalia621 @ outlook .com або Whatsapp +2349066695469.

    ОтветитьУдалить
  85. Мені дуже радісно ділитися цим чудовим свідченням, я був одружений вже 2 роки, і у мене розірвався з дружиною місяці тому, і я хвилювався і так плутаюся, тому що я її так люблю. я справді був надто депресивний, і друг направив мене до одного Божого Пророка, якого називали священиком Росо, і я зробив відомі всі свої проблеми, і він сказав мені не хвилюватися, що він збирається змусити мою дружину повернутися до мене. Лише за 24 години я спочатку ніколи не вірю в нього, але рівно після одного дня, коли він сказав, і я отримую дзвінок від моєї дружини, і вона була настільки привабливою, що хоче, щоб ми знову зібралися разом з такою любов'ю і турботою. я був так здивований, що ніколи в житті не вірив у чудеса, але зараз це мені просто допомогло, і я так рада, що я ризикнула, і зараз я вірю в цю чудову велику Божу людину, яку називають пророком Росо, я рада поділитися це ТЕСТИМОНІЯ, тому що я також хочу, щоб більшість людей там були щасливими, як я сьогодні. багато ТЕСТИМОНІЙ було дано про того самого Божого чоловіка, якого називають Пророком Росо, я такий щасливий, тому що світ потребує таких людей, тому що б ти не передавав справжнє сьогодні, не соромся звертатися за допомогою до цієї великої Божої людини за допомогою електронної пошти: priestrosomalia621 @ outlook .com або Whatsapp +2349066695469.

    ОтветитьУдалить
  86. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить
  87. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Марка, які мені допомагають .... Я Енн Ерніс із Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинання заклинань, про які він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це що буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете зв'язатися з ним за адресою: whatsapp + 2349015088017, електронною поштою: markmonroy869@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  88. ПОВИНЕН ПРОЧИТАТИ:
    Я, Дейв Вагнер, я зустрів потужного заклинання заклинань та екстрасенса на ім’я доктор Огундейл, він дуже справжній, чесний та справжній .. Він допоміг мені повернути дружину, немає поганої чи негативної енергії. Д-р Огундейл використовує білу Магію, і він допоміг мені повернути дружину, вона спрацювала всього за 24 години ... Дружина повернулася до мене, вибачилася за від'їзд, і тепер ми знову разом і такі ж щасливі ... Я буду заохочувати і рекомендувати всі, кому потрібна допомога будь-яким способом, зв’язатись із заклинанням заклинань та попросити його допомоги. просто скажіть йому свою ситуацію, і він допоможе вам ... ви можете зв’язатися з ним на WhatsApp або Viber Chat: +27638836445, Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Він дуже потужний і надійний.

    ОтветитьУдалить
  89. Вибачте за це, я хочу поділитися свідченням з цим великим щастям у моєму серці сьогодні. Я хочу безмежно подякувати цій людині, яку називають доктором Файосою, я щаслива сьогодні, тому що моя дружина повернулася з повною любов'ю, дружина залишила мене для іншого чоловіка, тому що ми мали трохи непорозумінь, вона покинула мене і пообіцяла, що більше ніколи до мене не повернеться, мені стало погано і думаю думати про самогубство, але дякую другові, який познайомив мене з справжнім заклинанням заклинань, що допоможіть мені повернути її назад. Перший раз я зв’язався з доктором Файосою і розповів йому всі мої проблеми з колишньою дружиною, і він обіцяє повернути її додому протягом 48 годин, і справді він чудовий, він допомагає мені, і він дотримувався своїх слів і протягом 48 годин, які він обіцяє, і моя дружина повернеться до мене і обіцяє полюбити мене назавжди і благає прощення за болі, які вона мені заподіяла, я назавжди буду вдячний тобі, доктор Файоса, і я не зупинюся публікувати його хороше ім’я в Інтернеті для більшої кількості людей побачити, наскільки правдивий він його я ніколи не вірю, що ще є хороші люди, я хочу сказати всім на цьому сайті, що я завжди буду вдячний цій людині д-р Файоса за все, що він зробив для мене, моя дружина повернулася з любов'ю турботою та правдою, і вона обіцяє кохати мені назавжди, я пообіцяв, що кожне тіло, про яке я знаю, ніколи більше не матиме проблем із стосунками, не помре в тиші, не погана рефлексія, якщо вам потрібна допомога від нього, ви можете зв’язатися з ним за допомогою:

    Email: (Fayosasolusionhome@gmail.com) або безпосередньо на

    WhatsApp +2348151918774

    ОтветитьУдалить
  90. Ви переживаєте болісний розрив стосунків або розлучення? Терміново поверніть колишніх назад і тримайте їх назавжди. ”Доктор Уейл - справжній і справжній заклинатель любовного заклинання, який він повернув моєму колишньому чоловікові.
    Тоді мій чоловік планував розлучитися зі мною, і я був сповнений докорів сумління, бо не знав, що робити, щоб змінити проблеми зі своїм чоловіком. Я шукав допомогу в Інтернеті про те, як я можу отримати допомогу у своєму шлюбі, і я виявив чудових свідків про доктора Уейла, який прогресував зі своїми заклинаннями. Я зв’язався з ним, і ось, доктор Уейл сказав мені, що він підготує для мене заклинання, яке поверне мого чоловіка. Я був скептично налаштований, але у мене не було іншого виходу, окрім як працювати з ним. Після того, як я зробив усе, що доктор Уейл попросив зробити, ось через 48 годин, мій чоловік подзвонив мені, що повертається додому, і з того дня і до цього моменту ми живемо спокійно. Він повернувся зараз із такою любов’ю та турботою. сьогодні я радий повідомити вам усім, що цей заклинатель має силу повернути закоханих. Оскільки я зараз щаслива зі своїм чоловіком, і найдивовижнішим є те, що наша любов дуже сильна, кожен день - це щастя і радість. і немає нічого подібного бути з чоловіком, якого ти кохаєш. Я настійно рекомендую доктора Уейла будь-кому, хто потребує будь-якої допомоги. Якщо у вас виникли проблеми, зв’яжіться з доктором Уейлом, я даю вам 100% гарантію, що він вам допоможе !! Ось його контакт, WhatsApp йому: +23489015141346 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  91. Здравствуйте, зрители со всего мира. Сегодня для всех хорошая новость - получить пустую банкоматную карту, которую можно использовать во всех банкоматах мира. У нас есть специально запрограммированные карты банкоматов, которые можно использовать для взлома банкоматов. Карты банкоматов можно использовать для снятия денег в банкоматах или считывания карт в магазинах и точках продаж. Мы выдаем эти карты всем заинтересованным клиентам по всему миру. Ежедневный лимит снятия средств с карты в банкомате составляет 5000 долларов США, а лимит расходов в магазине составляет 55000 долларов США, в зависимости от типа карты, которую вы заказываете, и количества необходимой вам карты банкомата (от минимального диапазона до максимальных 5000 AA) 15 миллионов. USD С помощью наших НЕОГРАНИЧЕННЫХ ХАКЕРОВ THOMAS вы можете избежать финансовых проблем и не стать управляющим долгом или человеком, испытывающим финансовые затруднения. Вот почему вам нужно быстро связаться с нами, чтобы найти решение ваших финансовых проблем. Для нас будет честью, когда вы будете финансово стабильны. Мы прошли сертификацию, и ваша конфиденциальность на 100% безопасна для нас. Не беспокойтесь о своих финансовых проблемах. Если вам нужны другие услуги по взлому сети, мы будем обслуживать вас в любое время и в любом месте. Свяжитесь с нами по нашему адресу электронной почты: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Привет
    THOMAS FREDDIE HACKER без ограничений
    Электронная почта thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Звонок / SMS: +1 (985)465-8370
    Девиз: Мы предоставляем самый быстрый и надежный сервис.

    ОтветитьУдалить
  92. Я була одружена протягом п’яти років, не маючи жодної дитини, через це мій чоловік починає поводитися вдома дуже дивно, приїжджає додому пізно і більше не проводить часу зі мною. Тому мені стало дуже сумно і загублено в житті, тому що мій лікар сказав мені, що я не можу завагітніти, це справді ускладнює життя мені і моїй родині. моя невістка розповіла мені про DR WALE з Інтернету, як він допомагав людям із подібною проблемою (Завагітніти), яку я переживаю, тому я зв’язався з ним і пояснив йому. він заклинав, і це було диво, через три дні мій чоловік повернувся, щоб вибачитися за все, що зробив, і сказав мені, що готовий підтримати мене в будь-якій справі, що я хочу, через кілька місяців я завагітніла і народила двійнят (хлопці) ми задоволені собою. Дякуємо DR WALE за те, що я врятував мої стосунки і допоміг мені зачати, а також врятував інших. продовжуйте свою добру справу, якщо вам цікаво, зв’яжіться з ним і засвідчіть це благословення, як я. DR WALE WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  93. Привіт усім, я хочу засвідчити великого та могутнього заклинателя заклинання DR WALE, який повернув мого колишнього, який покинув мене і заручився з іншою дівчиною. Ми були щасливі разом, коли раптом він просто змінився, він звик телефонувати мені кожного разу вранці та ввечері перед сном, але все це зупинилося без поважних причин. будь-коли я дзвоню йому, він кричить на мене і каже мені, що не хоче більше мати до мене нічого спільного, я був такий сумний і розгублений, що не знав, що робити, тоді я зайшов в Інтернет, щоб шукати, як повернути свою Тоді я знайшов статтю, де хтось говорив про те, як великий і могутній DR WALE допоміг їй, і вона залишила його номер WhatsApp +2347054019402, я взяла його і зв’язалася з ним. я сказав йому свою проблему, він лише посміхнувся і сказав, щоб я розслабився, все буде добре, я зробив все, що він попросив, і він запевнив мене, що через 48 годин мій колишній повернеться, на моє найбільше здивування через три дні повернувся мій хлопець на колінах і благаючи, щоб я прийняв його назад, зараз ми такі щасливі разом. DR WALE також може допомогти вам зв’язатися з ним за адресою WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  94. Є одна людина, з якою я знаю, з якою можна поговорити наодинці та вирішити свою проблему, це ДР УЕЛ, заклинач, який використовує свою магічну силу, щоб змінити життя стільки людей, яких я знаю. Любов, хвороби, що завгодно, просто зв’яжіться з ним через WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com Проведіть із ним приватну сесію, і повірте, він може вам допомогти.
    * Заклинання любові
    * Весільні заклинання
    * Заклинання краси
    * Заклинання багатства
    * Заклинання сексуального потягу
    * Заклинання казино
    * Видаліть заклинання прокляття
    * Захисні заклинання
    * Заклинання лотереї
    * Привороти на удачу

    ОтветитьУдалить
  95. Шукаєте своє любовне життя назад, ту людину, яку ви любите і не можете відпустити? Ну, я знаю людину, яка добре справляється з тим, що робить, і людину, яка дотримується слова, щоб повернути вас і вашого чоловіка, дружину, партнера назавжди, і це ДР УЕЛ, я втратив свого партнера, і ми були разом майже 5 років, моя партнерська сім'я мала щось спільне з тим, що ми розійшлися, і я відчув, що не можу продовжувати життя, тому що мій партнер означав для мене світ, я плакала і не могла ні спати, ні їсти, але я ніколи не відмовлялася від свого партнер. Я почав досліджувати і читав численні статті про DR WALE та про те, як працюють його заклинання любові, і ви могли повернути свого партнера протягом 48 годин. Я зв’язався з DR WALE і розповів йому все, що відбувається, і він сказав мені, щоб я взагалі не хвилювався, я слідував і робив все, що він наказав мені робити, і протягом 48 годин після того, як він зробив свою роботу, мій партнер знову опинився в мене на руках, і я я найщасливіша людина на цій землі, він повернув моє любовне життя, і я відчуваю себе абсолютно новою людиною. Повірте, він найкращий, і він працює на WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  96. ВСІ ДЯКУЮ ДР. УЕЛЮ Я в рабстві з тих пір, як мій колишній залишив мене заради іншої жінки. Для мене це було справді пекло, і всі сказали мені забути про нього, але я не зміг, тому що я його так люблю. друг познайомив мене з цим чудовим заклинателем DR WALE, який врятував стільки життя та стосунків, і я зв’язався з ним через його WhatsApp / Viber: +2347054019402
    АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com я йому все пояснюю, і він відразу ж через 48 годин закляв для мене, все обернулося, і мій хлопець повернувся до мене на коліні, благаючи про прощення, що я єдина жінка його життя зараз. я був здивований, що ніколи в житті не бачив такого дива. Я дуже вдячний цій людині, і я назавжди опублікую його ім'я DR WALE

    ОтветитьУдалить
  97. ТЕРМІНОВА ЕФЕКТИВНА ЛЮБОВНА СПЕЛІЯ, ЩОБ ШВИДКО ВИРОБИТИ ЕКСАЛ І ЗБЕРЕГИТИ СВОЙ ШЛЮБ! Вибачте, що виклав це в мережу, але я повинен. Я назавжди буду в боргу DR WALE за виправлення мого розірваного шлюбу після того, як мій чоловік залишив мене до іншої жінки на 8 місяців. Я ніколи не вірив у заклинання, поки мій друг не познайомив мене з DR WALE. Спочатку я скептично ставився до нього, бо багато чув про заклинателя помилкових заклинань, але я відкинув свої сумніви, бо відчайдушно намагався повернути свого чоловіка, і я робив згідно з тим, що він наказав мені робити. Зараз мій чоловік повернувся буквально за 48 годин після зв’язку з ним. Я живу щасливо зі своїм чоловіком після 8 місяців розірваного шлюбу, і я не буду відпочивати, поки його не знають у всьому світі. Він також спеціалізується на лотерейних заклинаннях, заклинаннях промоції, заклинаннях хвороби E.T.C. Зв’яжіться з DR WALE зараз WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  98. Це свідчення, яке я скажу кожному на почуття. я одружена чотири роки, і на п’ятий рік мого шлюбу інша жінка мала заклинання, щоб забрати коханого від мене, а чоловік залишив мене і дітей, і ми страждали два роки, поки я не мала на увазі посаду, де це чоловік DR WALE допомогли комусь, і я вирішив спробувати йому допомогти мені принести свого чоловіка додому і повірте мені, я просто надіслав свою фотографію йому та моєму чоловікові, і через 48 годин, як він мені сказав, я побачив машина в'їхала в будинок, і ось це був мій чоловік, і він приїхав до мене та дітей, і тому я радий зробити кожного з вас подібним до зустрічі з цим чоловіком і повернути коханого до себе. Зв’яжіться з його WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  99. Я один з тих людей, які сказали: "Я ніколи не покличу екстрасенса чи фокусника чи що завгодно", щоб допомогти мені у вирішенні своїх проблем - найменше у всіх моїх любовних проблемах, але я досяг того, що зрозумів, що потребую певних вказівок і я дуже рада, що знайшла цього чоловіка, якого звали DR WALE. Коли я ледь не загубила чоловіка в одній з наших дурних бійок (він розірвав зі мною), я думала, що втратила все. я плачу цілими днями і думаю, що він більше ніколи до мене не повернеться. я прочитав стільки свідчень про заклинання кохання DR WALE, як він допомагає повернути колишнього коханого назад. Я швидко відправляю йому листа. а також повернути мого чоловіка з його заклинанням любові. І коли я був у самому відчаї, він не скористався мною. Ви зробили дуже хорошу послугу людині, яка справді потребує. Я не знаю, як ви це зробили, або як ця магія працює, але все, що я знаю, це, що це працює !! ми з чоловіком щасливо знову разом, і я завжди буду вдячний DR WALE. для будь-яких видів допомоги дуже здатний і надійний для допомоги WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  100. років тому моя подруга розповіла, як вона познайомилася з DR WALE в Інтернеті, і пояснила свої стосунки з DR WALE. вона сказала, що її хлопець планував розлучитися з нею, тому що хлопець жахливо проводить час на роботі. але вона сказала, коли розповіла DR WALE все. Д-р УЕЙЛ допоміг їй чаклувати, і її хлопець більше ніколи не розлучався з нею. вона сказала, що DR WALE все виправив. вона навіть сказала, що Д-р УЕЛ був тим, хто допоміг своєму хлопцеві знову забезпечити собі роботу. я теж є живим свідченням хорошої роботи DR WALE. він допоміг відвоювати серце мого чоловіка, яке планувало одружитися з іншою жінкою. ну за допомогою ДР УАЙЛА мій чоловік більше ніколи не одружувався після нашого шлюбу. я заплатила або всі речі, за які він попросив мене заплатити, потім він зробив закляття, щоб мій чоловік знову був поруч зі мною. Ви можете зв’язатися з DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  101. Якщо ви були розчаровані іншими заклинателями та цілителями, які не змогли надати бажані результати. Будьте впевнені цього разу з найпотужнішим і духовно обдарованим заклинателем заклинань, з яким ви коли-небудь стикалися.
    Зверніться до нього, якщо знаєте, що вам доводиться доля нижче
    Електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Чи подобається вам колишній?
    (2) Чи завжди вам сняться кошмари?
    (3) Хочете отримати підвищення на своєму робочому місці?
    (4) Ви хочете, щоб жінки / чоловіки бігали за вами?
    (5) Хочете свою дитину?
    (6) Хочете бути багатим?
    (7) Ви хочете, щоб ваш чоловік / дружина назавжди були вашими?
    (8) хочете збільшити розмір свого хуя? / Тривати довго під час сексу?
    (9) Хочете повернути втрачені гроші?
    (10) Ви хочете припинити розлучення?
    (11) Ви хочете розлучення?
    (12) Ви хочете, щоб кожне ваше бажання було виконано кимось?
    (13) заклинання зачати вагітність дитині потрібно?
    (14) Ви хочете припинити свій шлюб чи стосунки або розірвати стосунки?
    (15) Вам важко виграти справу в суді?
    (16) Ви хочете одружитися зі своїм партнером якомога швидше?
    Знову ж таки, моя електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Негайно зв’яжіться з ним, щоб вирішити всі ваші проблеми та вирішити ситуацію за лічені дні.

    ОтветитьУдалить
  102. Привіт усім, я хочу повідомити всьому світу, як DR WALE відновив мої розірвані стосунки з EX. Ми разом уже 4 роки, і він сказав мені, що не любить мене, як колись. Все було не так близько 4 місяців, і він закінчив це близько місяця тому. Я був нещасний і просто не хочу більше йти далі. Я писав йому повідомлення відразу після цього, але він навіть не відповів мені. Одного разу я шукав спосіб повернути його в Інтернет, коли побачив пост леді, яка свідчила про те, як заклинатель кохання під назвою DR WALE допоміг їй повернути колишнього, я так відчайдушно намагався повернути свого Я надіслав йому повідомлення і пояснив йому свою ситуацію, і він наказав мені зробити щось, що я і зробив, і через 48 годин мій хлопець повернувся на колінах і благав про моє прощення, і я прощаю його, і наші стосунки знову повернуться до звичного, якщо твій колишній обірвався з вами або у вас є якісь проблеми, тоді ваша проблема закінчилася, тому що DR WALE може вирішити всі проблеми шлюбу та стосунків. Якщо вам потрібно його терміново, ви можете додати його на WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  103. Я майже здалася в житті, коли мій чоловік сказав, що хоче розлучення, бо це стало для мене несподіванкою, я запитала його, в чому проблема, але він просто він втомився і його зараз цікавить інша жінка, тоді мій інстинкт підказав мені, що щось було неправильно з ним, тому що це настільки незвично, подруга познайомила мене з людиною, яка називається DR WALE, вона сказала мені, що саме він повернув її чоловіка додому після чотирьох років розлучення, я написала заклинання і пояснила свою ситуацію йому він сказав мені, в чому проблема і що потрібно було зробити, щоб мій чоловік передумав щодо розлучення, я дотримувався інструкцій DR WALE, і через два дні я почав переживати добро в своєму чоловікові, і він сказав мені він не хоче розлучення, але хоче провести решту свого життя зі мною. Якщо ви стикаєтесь із ситуацією, яка вам не подобається у шлюбі чи стосунках, зв’яжіться з DR WALE на його WhatsApp або Viber: +2347054019402 АБО Електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  104. Життя приходить з різними переживаннями, я не знаю, що у вас є, але це моє коротке свідчення, я щасливий, набравши це, тому що в моєму шлюбі знову мир, і все завдяки великій людині на ім'я DR WALE, він є потужним заклинанням заклинатель, який допомагає вирішити суперечку між мною та моїм чоловіком заклинанням любові, мій чоловік пішов з дому і жив іншою жінкою протягом дев'яти місяців, не піклуючись про мене та нашу шестирічну дочку, у фінансовому плані я добре, бо я банкір, але мені потрібні ніжний догляд за чоловіком, але мій чоловік нікуди не близько, я прошу його повернутися додому кілька разів, але нічого не вийшло, я навіть попросила його старшого брата допомогти мені. Я прочитав свідчення чоловіка, який описав, як DR WALE допоміг йому зупинити дружину від розлучень із заклинанням любові, тому я взяв його контакт і пояснив йому свої проблеми, він сказав мені, що потрібно для любовного заклинання, і я дав йому фінанси на придбання через три дні мій чоловік повернувся додому. Контакт: WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com для будь-яких проблем, що турбують ваше серце DR WALE допоможе вирішити їх за вас.

    ОтветитьУдалить
  105. ЯК Я ПОВЕРНУЛСЯ ЕКССАЛОМ ЗА ДОПОМОГОЮ ДР. Зверніться до нього за допомогою через WhatsApp / Viber: +2347054019402

    Вітаю кожного, хто читає це свідчення. Мене чоловік відхилив після трьох (3) років шлюбу лише тому, що інша жінка заклинала його, і він залишив мене і дітей страждати. одного разу, коли я читав в Інтернеті, я побачив пост про те, як цей заклинатель, який називається WALE, допомагає жінці повернути свого чоловіка, і я дав йому відповідь на свою адресу, і він сказав мені, що на жінці було закляття мій чоловік і він сказали мені, що він допоможе мені, і через чотири дні я поверну чоловіка. я повірив йому, і сьогодні я радий повідомити вам усім, що цей заклинатель має силу повернути закоханих. тому що я зараз задоволена своїм чоловіком. Завдяки DR WALE. WhatsApp / Viber: +2347054019402 АБО електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  106. РЕАЛЬНИЙ ТЕРМІНОВИЙ ЕФЕКТИВНИЙ ЛИКОВИЙ МАЛИНСЬКИЙ ДЛЯ ДОПОМОГИ ВИРОБИТИ ЕКС-ЛЮБОВНИКА І ВАШ ШУБАК
    Привіт, мої колеги, друзі в Інтернеті, я хочу скористатися цим засобом, щоб подякувати DR WALE, бо він повернув мого колишнього чоловіка. мій чоловік залишив мене для своєї колишньої дівчини, яку він мав до того, як одружився зі мною, це складна ситуація для мене. Я зателефонував і благаю його повернутися, він відмовився, сказав, що більше не любить мене. Я намагався всіма можливими способами повернути його все. даремно я розповів про це своїй подрузі, і вона дала мені номер DR WALE WhatsApp, а я йому WhatsApp і сказала йому свою проблему, і він сказав мені, що робити, і я це зробив, і він наклав заклинання любові, яке повернуло мого чоловіка протягом п'яти. Якщо вам потрібна допомога у поверненні разом зі своїм колишнім, зв’яжіться з DR WALE за адресою
    WhatsApp / Viber +2347054019402 АБО Електронна пошта:
    drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  107. Розрив відносин болючий, іноді ми прикидаємося добре, але ні, боремось за те, щоб повернути того, кого любимо, також боремося за те, щоб повернути нам радість і щастя. Після того, як мій один рік розлучився зі мною, я ледве міг говорити, не плачучи. Я почував себе засліпленим і не знав, що робити. Я не знав, чи зможу його повернути, і тривога була нестерпною. Я переглянув Інтернет і, прочитавши незліченну кількість статей та веб-сайтів про заклинання, натрапив на DR WALE WhatsApp / Viber +2347054019402. Я хотів, щоб наші стосунки повернулися, і DR WALE гарантував мені, що мій хлопець повернеться до мене. Отже, я дотримувався вказівок та планів, які виклав для мене DR WALE, і протягом декількох днів ми знову були разом і так закохані! Я знаю, що це не завжди відбувається так швидко, але Д-р УЕЙЛ сказав, що його заклинання ефективні, і це сталося! Я дуже вдячний, і можу сміливо сказати, що якщо у вас розірвали стосунки і ви хочете повернути цю людину, зв’яжіться з ним, оскільки Д-Р УОЛ є БОГОМ на Землі, і він також спеціалізується на заклинаннях, щоб завагітніти на свого партнера, щоб вилікуватися від будь-якої хвороби або хвороб, виграти в лотерею ETC Я ніколи не забуду, як він мені допоміг. Напишіть йому електронною поштою за адресою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  108. МОЖЛИВИЙ КАСТЕР ЗАКЛАДІВ, ЯКИЙ ПРИВЕРШУВАЛ МОГО БІЛЬШОГО МУЖА В МОЕ ЖИТТЯ, ПІСЛЯ ТОГО, як він залишив мені ЗВ'ЯЗАТИСЯ З ДР УЕЙЛОМ WHATSAPP/VIBER +2347054019402
    Привіт, я хочу використати цей засіб, щоб подякувати Д -ру ВАЙЛУ, тому що він повернув мого колишнього чоловіка. мій чоловік пішов від мене до своєї колишньої дівчини, яка була до того, як одружився зі мною, для мене складна ситуація, я подзвонив і попросив його повернутися, він відмовився, сказав, що більше мене не любить, я намагався всіма способами повернути його. даремно я розповів про це своїй подрузі, і вона дала мені контакт з Д -Р ВАЙЛ WhatsApp, я написала йому WhatsApp за номером: +2347054019402 і розповіла йому свою проблему, а він сказав мені, що робити, і я зробив все, що він мене попросив. і він наклав кохання, яке повернуло мого чоловіка за кілька днів. Якщо вам потрібна допомога, щоб повернутися до свого колишнього, надішліть електронний лист DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  109. Я дуже вдячний доктору Вейлу. Протягом більш ніж п’яти років перебування у стосунках одного ранку у мене були проблеми з моїм партнером, і він розірвав зі мною, я була настільки спустошена, що мало не забрала собі життя, поки не зустріла д -ра УОЛА, який запевнив мене, що все збиралося бути добре. він сказав те, що мені потрібно зробити, що я зробив, і виконував усі вказівки, які він мені дав. І до мого найбільшого здивування після тижня роботи з ним. Кохання у моєму житті повернулося до мене, і ми так щасливі разом. Зверніться до нього, якщо вам потрібна допомога. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402

    ОтветитьУдалить
  110. ЯК Я ВЕРНУВСЯ СВОЄМУ ЕКС. МУЖОМ З ДОПОМОГОЮ РЕАЛЬНОГО І ЕФЕКТИВНОГО ЗАКЛАДУ З Д -Р УАЛЕ
    Я ніколи не думала, що я знову посміхнусь, мій чоловік залишив мене з двома дітьми на один рік, усі зусилля повернути його зазнали невдачі, я подумала, що більше не побачу його, поки не зустріну жінку на ім’я Ханна, яка розповіла мені про заклинатель під назвою DR WALE, вона дала мені його номер WhatsApp +2347054019402, і я зв’язався з ним, і він запевнив мене, що через кілька тижнів мій чоловік повернеться до мене, менш ніж за чотири дні мій чоловік повернувся і почав просити прощення дияволи працюють, тому я досі здивований цим дивом, я не міг завагітніти, але як тільки було заклинання, я завагітніла і народила свою третю дитину, якщо вам буде потрібна його допомога, ви можете зв'язатися йому через: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  111. Це дійсно спрацювало, і я з гордістю свідчу про це. Я побачив пост про те, як дама повернула свого чоловіка через Д -Р УОЛА, який допоміг їй повернути колишнього чоловіка. Мої стосунки зірвалися на два хороші роки і кілька місяців. Хоча з дитинства я вірив у духовну молитву, я неохоче випробовував його, тому що був у відчаї, але, на моє найбільше здивування, Д -р ВАЙЛ допоміг мені повернути мою людину, і тепер мої стосунки тепер ідеальні, як він і обіцяв. Повернення вашого колишнього чару назавжди не тільки поверне того, кого ви любите, але і знову запалить почуття ваших коханих, щоб ви були якомога щасливіші з цією людиною. Тепер мій чоловік поводиться зі мною як з королевою і завжди каже, що любить мене весь час. Якщо у вас виникають труднощі у відносинах і вам потрібна термінова допомога. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  112. Я дуже вдячна DR WALE за те, що він привів мого чоловіка, який пішов від мене, до іншої жінки, і в той момент, коли мій чоловік пішов від мене, я думав, що все втратив, поки мій друг не дав мені DR WALE, контакт WhatsApp, я написав йому повідомлення і сказав йому біль, який я переживав, тому він сказав мені, що все буде добре, що якщо я матиму віру і вірю в нього, що заклинання обов'язково спрацює для мене, і мій чоловік обов'язково повернеться додому, і він сказав мені, що мені робити так, ці речі були зроблені протягом кількох днів, пізніше мій чоловік повернувся додому з проханням пробачення, я така щаслива і вдячна д -ра ВАЙЛУ, якщо вам потрібна допомога д -ра Вейла, ви можете постійно його залишати на: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  113. Я ділюся цим свідченням з партнерами, які страждають у своїх стосунках, тому що існує нескінченне рішення. Мій чоловік залишив мене та наших чотирьох дітей на іншу жінку на два роки. Я намагався бути сильним лише для своїх дітей, але не міг стримати болю, які мучать моє серце. Мені було боляче і розгублено. Мені потрібна була допомога, тому я дослідив в Інтернеті і натрапив на сайт, де побачив, що Д -р ВАЙЛ заклинатель заклинань, який може допомогти повернути коханців протягом кількох годин. мене. На моє здивування, через кілька днів мій чоловік повернувся додому. Так ми знову возз’єдналися, і в сім’ї було багато любові, радості та миру. Ви також можете зв’язатися з DR WALE, потужним заклинателем заклинань, щоб знайти рішення щодо свого контакту. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  114. Мене звуть Анна Андреева, я родом з України ,, але я переїжджаю з чоловіком до Іспанії, я хочу поділитися доброю новиною про своє життя з усіма та тими, кому потрібна допомога у шлюбі / стосунках. Я страждала шість років, чоловік залишив мене, і я продовжувала народжувати іншу дружину тільки тому, що його сім'я не любила мене, і оскільки я не могла народити йому дитину, я плакала сім років, тому що чоловік розлучився зі мною. Я шукав заклинання, що хмара допомогла мені в мережі, я зустрів стільки чарівників, кожен збирав гроші, не допомагаючи мені, але 3 серпня 2020 року я побачив онлайн -пожертву від хорошого чарівника на ім’я доктор Алаба. Я вирішив зв’язатися з ним, коли зв’язався з ним, він сказав мені, що моя проблема вирішена, тому що я з ним зв’язався, я розповіла йому всю свою проблему, і він пообіцяв допомогти мені повернути чоловіка. Доктор Алаба дав мені вказівки і показав, що робити, щоб я виконував усі вказівки і робив те, що він просив, через три дні він сказав мені, що мій чоловік подзвонить мені, перш ніж я в цей день засну, і вибачиться. Як тільки він розповів мені все, мій чоловік подзвонив мені і попросив повернутися до нього після шести років розлучення. Сьогодні я ділюся цим повідомленням, тому що я хочу, щоб світ знав, і це хороша робота, а також я дуже щаслива бути вагітною, а для тих з вас, кому потрібна допомога, проблеми на роботі чи просування по службі, зверніться сьогодні до лікаря Алаби та вирішіть вашу проблему ось електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Або whatsapp / viber з його номером телефону: +2349039885856 Я обіцяю вам, що ваша проблема буде вирішена

    ОтветитьУдалить
  115. У вас виникло непорозуміння з коханим, що призвело до розлучення, і ви намагалися з ним примиритися, але він не дає вам позитивної відповіді, і ви відчуваєте, що у ваших стосунках щось не так, і вам потрібно швидко вирішити проблему , зверніться сьогодні до DR WALE і подивіться, щоб ваше кохання повернулося на краще з вашим колишнім, DR WALE допомогла мені відновити спокій у моєму домі, тому що мій чоловік залишив мене на десять місяців і жив з іншою жінкою і ніколи не хотів повернутися додому, але за допомогою заклинателя заклинань Д -ра Вейла він повернувся додому через кілька днів після того, як Д -р ВАЙЛ зробив потужне заклинання відновлення. Тож якщо вам потрібно швидке вирішення ваших стосунків чи шлюбу за допомогою заклинателя, зверніться до DR WALE зараз за адресою: WhatsApp/ Viber/: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com Він також може виконати наступне заклинання нижче 1 . Заклинання лотереї 2 Заклинання удачі 3. Заклинання, щоб виграти справу в суді 4. Заклинання про вагітність тощо.

    ОтветитьУдалить
  116. Я ділюся цим свідченням з партнерами, які страждають у своїх стосунках, тому що існує нескінченне рішення. Мій чоловік залишив мене та наших чотирьох дітей заради іншої жінки на п’ять років. Я намагався бути сильним лише для своїх дітей, але не міг стримати болю, які мучать моє серце. Мені було боляче і розгублено. Мені потрібна була допомога, тому я дослідив в Інтернеті і натрапив на сайт, де побачив, як DR WALE допоміг багатьом людям повернути колишніх коханців. Я зв’язався з ним, і він зробив для мене спеціальну ритуальну молитву та заклинання. На жаль, через кілька днів мій чоловік повернувся додому. Так ми знову возз’єдналися, і в сім’ї було багато любові, радості та миру. Ви також можете зв’язатися з DR WALE, потужним заклинателем заклинань, щоб отримати рішення у WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  117. ЯК ДР ВАЙЛ ДОПОМОГУ МЕНІ ВОСТАНОВИТИ МОЙ ШЛЯК І ДОПОМОГИ МОЖУ БІЗНЕСУ ЗАБАВНЕ ЗБОРОТИТИСЯ.
    Привіт, прекрасні люди, які читають це свідчення, я знав, що деякі з вас стикаються з таким важким часом, який я пережив кілька років тому. дозвольте мені почати з того, що я вдячний і вдячний, що зустрів д -ра УОЛА, який перетворив наші скорботи на щастя. мій чоловік - ділова людина, тому що його бізнес не йде добре, він запланував для нього початок впливу на наш шлюб, мій чоловік не був ним самим, тому що він вклав свої гроші в BITCOIN/BINARY, тому торгівля не йшла добре, він втратити все, що він вклав у BITCOIN/BINARY, через це він планує припинити наш шлюб, але я не хочу втрачати чоловіка, тому я теж поділився своїм важким часом з подругою, яка розповіла мені про DR WALE, яка, за її словами, була DR WALE той, хто допомагає їй разом укласти шлюб, коли справи з нею та її чоловіком йдуть не найкращим чином. звідти я взяв з нею контакт DR WALE і зв’язався з DR WALE, я розповів DR WALE все, що відбувається в моєму домі, розповів йому про мій шлюб і бізнес мого чоловіка. Д -р ВАЙЛ сказав мені, що мені потрібно зробити, і я їх зробив, він мені також наказав. я плачу за все, що мене попросили заплатити. з того часу я почав бачити хороші результати у нашому шлюбі. DR WALE також під’єднав мого чоловіка до хорошого біткойна/бінарного трейдера. Я пишу, ми зараз щасливі разом, і бізнес мого чоловіка процвітає. все завдяки DR WALE. Ви можете зв'язатися з DR WALE за адресою: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  118. Я ніколи раніше не давав таких свідчень, але для тих, хто сумнівається, дозвольте мені сказати вам, що Д -р ВАЙЛ - ДЕЙСТВІСТЬ! Його праця, час та поради неоціненні. Я б тільки хотів, щоб я знайшов його раніше у своєму житті !! Я звернувся до DR WALE щодо втраченого кохання. Я був майже в халепі і готовий спробувати все, щоб повернути цю людину. Після моєї першої консультації з д -ром Вейлом я перейшов до роботи, яку він рекомендував. Навіть незважаючи на те, що він був дуже відвертим, кажучи, що шанси на наше примирення дуже малі, я відчував, що мушу принаймні спробувати, і це коштує його послуг. Він залишався зі мною на кожному кроці, щоразу, коли у мене виникало запитання чи занепокоєння, він відповідав мені на WhatsApp. Робота, яку ми виконували, полягала в тому, щоб вилікувати себе, а не в тому, щоб зосередитись на ньому, що зараз, ретроспективно, саме те, що мені було потрібно. DR WALE WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  119. Це свідчення, яке я скажу кожному, хто почує. я був одружений чотири чотири роки, і на п'ятому році мого шлюбу інша жінка мала заклинання забрати мого коханого від мене, і мій чоловік залишив мене та дітей, і ми страждали протягом двох років, поки я не мав на увазі пост, де це чоловік DR WALE комусь допоміг, і я теж вирішив звернутися до нього за допомогою, щоб він міг допомогти мені повернути чоловіка додому і повірте, я просто надішлю свою фотографію йому та фотографії мого чоловіка і через кілька тижнів, як він мені сказав, Я побачив, як до будинку заїхала машина, і ось це був мій чоловік, він приїхав до мене і дітей, і тому я радий змусити кожного з вас у подібній ситуації зустрітися з цим чоловіком і повернути вашого коханого Ви його WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  120. П'ять тижнів тому мій хлопець розлучився зі мною. Все почалося, коли я поїхав у літній табір, я намагався з ним зв'язатися, але це не відбувалося. Тож коли я повернувся з табору, я побачив його з панночкою, яка цілувалася у його кімнаті, я був розчарований, і це дало мені безсонну ніч. Я думав, що він повернеться до вибачень, але він не приходив майже три тижні, мені було дуже боляче, але все завдяки ДР УОЛУ за все, що він зробив, я зустрів ДР УОЛА під час свого пошуку в Інтернеті, я вирішив зв'язатися з ним його WhatsApp +2347054019402 він повернув мого хлопця до мене всього за кілька тижнів, як він обіцяв. він сказав мені також оплатити всі необхідні речі, які я заплатив за них усіх, а також виконав його вказівки. сьогодні я справді щасливий, тому що я і мій хлопець зараз у хороших стосунках. ще раз ви можете зв'язатися з DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  121. РЕАЛЬНИЙ І ГІНАЛЬНИЙ КОНСТРУКЦІЙНИЙ ЗАКЛАД ЛЮБОВИ ДЛЯ ЕКСКОРИСТА ТЕРМІНОВО ДВИГНІТЬ АБО WHATSAPP +2347054019402.
    Я хочу скористатися цією можливістю, я маю висловити велику подяку Д -РУ ВАЙЛУ за те, що він повернув свого колишнього чоловіка. після семи років шлюбу мій чоловік пішов від мене до іншої жінки, я зробила все можливе, щоб повернути його, але все, що я зробила, було марно, мені було сумно, але я не втрачала надії повернути його назад, бо мала віру в Бога. Тож я шукаю в Інтернеті, як повернути чоловіка, і я натрапив на повідомлення Д -ра Вейла про те, як він допоміг жінці повернути свого колишнього, я зв’язався з ним і розповів йому про біль, який я переживав, він розповів мені, що щоб зробити, і я це зробив, а потім через кілька тижнів він наклав на мене приворот, мій чоловік подзвонив мені і сказав, що шкодує за те, що він зробив, і що він дуже за ним сумує, пізніше того ж дня він повернувся додому і попросив пробачте, з тих пір наша любов стала міцнішою. Для дивовижних речей, які зробив для мене Д -р ВАЙЛ, було б несправедливо не давати всьому світу знати, що такий потужний заклинатель дійсно живе. Якщо ви хочете повернути свою колишню швидку електронну пошту DR WALE на WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 або на електронну адресу: drwalespellhomel@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  122. Добрий день, друзі, я радий прочитати цей допис у блозі, це так дивно, як люди діляться своїм життєвим досвідом, і я тут, щоб поділитися своїм, тому що всього два дні тому я прочитав подібну історію жінки, яка живе в Швеції, Анна вона повернула свого колишнього коханого чоловіка додому після 2 -х років розлучення, я був так зворушений її історією, і я написав на ту саму електронну адресу, яку вона залишила, про заклинателя любові, який їй допоміг.
    Я той, хто ніколи раніше не вірив у чари кохання чи будь -яке заклинання вуду, але я просто намагаюся спробувати. Я надсилаю повідомлення заклинателю доктора Одудуви, щоб той допоміг мені повернути хлопця. Я отримав відповідь від Одудуви, і він запевняє мене, що може допомогти мені повернути мою любов. Я ретельно виконував усі його вказівки, як виконувати процедуру правопису любові.
    всього через два дні після того, як ми полюбили привороту, мені зателефонував мій колишній хлопець, і він вибачився і попросив мене пробачити йому те, що він хоче, щоб ми знову возз'єдналися як одна щаслива сім'я кохання. Я був настільки вражений і прийняв.
    зараз я і мій хлопець повернулися на шлях.
    вся подяка йде великому Одудуві за його обдаровані сили відновити мою любов.
    ось та сама адреса електронної пошти, яку я отримав із публікації блогу commend (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) _

    ОтветитьУдалить
  123. Я побачив свідчення в Інтернеті про те, як DR WALE допоміг багатьом людям виграти величезні суми в лотерею, тому вирішив зв’язатися з ним, щоб отримати виграшні номери. Я зв’язався з цим чоловіком, і він зробив заклинання, і він дав мені виграшні номери лотереї. Але повірте мені, коли завершилися жеребкування, я був серед переможців. Я виграв 17 609 500 доларів США. Я підтвердив, що DR WALE реальний і гарантований. Тепер я є живим свідченням добрих справ Д-ра Вейла, обдарованої людини з великими здібностями, це мій секрет, але я вирішив також зробити світ відомим. Це може стати в нагоді кожному, хто зацікавлений. Мій коментар може здатися вам смішним, але це правда. І я обіцяю вам, що не буде смішно, коли ви переможете і поділіться свідченням з іншими. Це секрет виграшу в лотерею, тому я раджу зробити те ж саме. Природно не всім щастить, якщо у вас виникли проблеми з виграшем в лотерею, рішення виграти – це Д-Р ВЕЛ. Тож зв’яжіться з ним зараз, щоб підтвердити моє свідчення. Ви можете зв’язатися з DR WALE за допомогою цього контакту: WhatsApp/Viber +2347054019402 або електронної пошти: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  124. Життя зі мною було нелегким після того, як мій шлюб розпався, коли мій чоловік вирішив розлучитися, але я дякую Богу за те, що він використав Д-ра Вейла, який схожий на Бога на Землі, щоб відновити мій розірваний шлюб за допомогою його потужного заклинання. Я страждав від депресії протягом 6 місяців, але сьогодні я дуже щасливий, що познайомився з Д-ром ВОЄЛОМ, оскільки його заклинання дійсно змусили мене повірити, що заклинання дійсно є і вони діють. Я зневажала всі інструкції, які дав мені Д-Р WALE, тому що він пообіцяв мені, що зробить мене щасливою і гордою, і насправді все це сталося, і мій чоловік повернувся до мене, стоячи на колінах, благаючи мене про прощення за кілька днів після того, як я зв'язався з ним, і тепер ми знову пов'язані на все життя. Я можу сміливо сказати всім, що заклинання DR WALE дійсно найкращі та найпотужніші. Я вічно вдячний йому до кінця часів. Отже, ви можете зв’язатися з ним по електронній пошті через: WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронну пошту: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  125. Я розлучилася з чоловіком три роки тому. Між нами не було спілкування. Сім’ї та друзі порадили мені не забути про шлюб і рухатися далі у своєму житті. Я не хотіла вийти заміж за когось іншого, тому що в глибині душі я все ще люблю свого чоловіка. Я так сильно страждала від болю та розгубленості, що прочитала в Інтернеті рекомендацію про те, як доктор Алаба возз’єднав розірваний шлюб за допомогою своїх духовних сил. Я постійно читав так багато свідчень про те, як він допоміг покласти край розлученню та повернути колишніх коханих людей, і моя віра відновилася. Я повинна негайно зв’язатися з доктором Алабою через кілька хвилин, він відповів мені і дав інструкції, що робити, після того, як я виконала необхідну вимогу через два дні після ритуалу, заклинання змінило моє життя навколо мого чоловіка, щоб більше не зв’язуватися зі мною. Два роки подзвонили мені серед ночі, плачучи і вибачаючись, що це справа рук демонів, тому я досі дивуюся цьому диву, тому прощаю його. Тепер мій шлюб тепер у рівновазі. Ритуал Дралаба спрацював чудово, а шлюб міцніший, ніж раніше, і ніщо не зможе нас знову розлучити. Я відвідав стільки сайтів, на яких шукав допомоги, це було безнадійно, поки я не зв'язався з Дралабою, справжнім чоловіком, який допоміг мені відновити мій розірваний шлюб, якщо у вас є подібна проблема у вашому шлюбі, ви хочете, щоб ваш чоловік або дружина знову полюбили вас . , У вас є хтось, кого ви любите, і ви хочете, щоб він або вона любили вас у відповідь, у вашому житті є виклик, шаблон заклинання доктора Алаби - це рішення і відповідь на вашу проблему, WhatsApp / Viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744, зв'яжіться з ним сьогодні, надіславши електронного листа на адресу dralaba3000@gmail.com Не дозволяйте нікому забрати у вас вашого чоловіка.

    ОтветитьУдалить
  126. Мене звати Анна Андреева, але я з чоловіком переїжджаю в Іспанію, хочу поділитися приємними новинами про своє життя з усіма і тими, кому потрібна допомога у шлюбі / стосунках. Я страждала шість років, мій чоловік мене покинув, і я продовжувала народжувати ще одну дружину тільки тому, що його сім'я мене не любила, і через те, що я не могла народити йому дитину, я плакала сім років тому, що мій чоловік зі мною розлучився. Я шукав заклинання, що хмара допомогла мені в мережі. Я зустрів так багато магів, усі збирали гроші, не допомагаючи мені, але 3 серпня 2020 року я побачив онлайн-пожертвування від хорошого фокусника на ім’я доктор Алаба. Я вирішила зв'язатися з ним, коли зв'язалася з ним, він сказав мені, що моя проблема вирішена, тому що я зв'язалася з ним, я розповіла йому всю свою проблему, і він пообіцяв допомогти мені повернути чоловіка. Доктор Алаба проінструктував мене і показав, що робити, тому я дотримуюся всіх інструкцій і роблю те, що він попросив, через три дні, він сказав мені, що мій чоловік зателефонує мені, перш ніж я засну того дня, і попросить вибачення. Коли він мені все розповів, мені зателефонував чоловік і попросив повернутися до нього після шести років розлучення. Сьогодні я ділюся цим повідомленням, тому що я хочу, щоб світ знав, і це хороша робота, і я також дуже щаслива, що вагітна, і для тих із вас, хто потребує допомоги, проблем на роботі або підвищення, зв’яжіться з доктором Алабою сьогодні і вирішите вашу проблему ось електронна пошта: dralaba3000@gmail.com або whatsapp/viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744 , я обіцяю вам, що ваша проблема буде вирішена

    ОтветитьУдалить
  127. Я хочу висловити велике спасибі Д-ру WALE за чудову роботу, яку він зробив для мене, допомагаючи мені зберегти мій шлюб, мій чоловік попросив лист на розлучення через те невелике непорозуміння, яке у нас було за останні кілька місяців, і я ніколи не хотіла цього, тому що я так люблю свого чоловіка, і всі наші інвестиції були спільним бізнесом, і я не хочу бути далеко від своєї сім’ї та двох своїх прекрасних дітей. Мій друг розповів мені про Д-ра Вейла і про те, як він також допоміг їй з її сімейними проблемами, тому мені довелося зв’язатися з ним, тому що я не хочу, щоб чоловік заповнював лист про розлучення, і я хочу зберегти свою сім’ю разом, і після зв’язку з ним я мені сказали, що мені потрібно зробити, і коли я збирався бачити результат, я зробив так, як доручив Д-Р WALE, і через кілька днів мій чоловік зателефонував мені і почав просити прощення, і це все було схоже на сон для мене, і ми ми знову живемо щасливо разом, і все завдяки Д-ру Вейлу. Зв’яжіться з ним сьогодні, щоб отримати допомогу в шлюбі за номером WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  128. Привіт глядачам онлайн! Я тут, щоб поділитися своїм свідченням про те, як мені допомогли повернути дружину. Я був шахраєм, і моя дружина ловила мене кілька разів. Я намагався виправити себе, і щоразу обманював знову і знову. Здається, я не усвідомлював, що вона для мене значила, поки вона не залишила мене в спокої. Я почав шукати спосіб повернути її, але, здається, нічого не виходило ідеально, поки я не натрапив на статтю про доктора УЕЙЛА, який допоміг багатьом людям у всьому світі відновити стосунки. Я зв’язався з ним за номером у WhatsApp за номером +2347054019402, і він запевнив мене, що моя дружина повернеться до мене протягом кількох тижнів із його потужною магією, і я заплатив деяку суму євро за матеріали, необхідні для роботи. Дивно, але моя дружина повернулася додому через кілька тижнів, сказавши, що все ще любить мене, і я поклявся ніколи більше їй не зраджувати. Все завдяки DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 або drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  129. Перш за все дякую доктору Айо за те, що він повернув мені коханого протягом 48 годин. Мені нема чого сказати, окрім як подякувати тобі та повідомити тобі, що я щаслива.. Мій коханий ставиться до мене краще, і тепер він проводить зі мною більшу частину свого часу, розповідаючи мені, як сильно він любить мене, ніж будь-коли раніше.. Якщо ти маєш будь-які проблеми з вашим коханцем зв’яжіться з Dr.Ayo електронною поштою: ( drayospell@gmail.com ) або WhatsApp +2347055691377 або viber, тому що він є рішенням будь-яких проблем у стосунках

    ОтветитьУдалить