Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 21 августа 2016 г.

Танки на Хрещатику або "Дранг нах Вест" Максима Равреби

Сьогодні приємний день. У Москві чуються якісь підозрілі звуки від чогось, що рветься, мов резиновий виріб в зубах у Тузика. «Порошенко виведе на Майдан танки з хрестами» - написав в себе у блозі відомий діяч путінської пропаганди Максим Равреба, котрий недавно, підібгавши хвоста від страху, ганебно втік до Москви.




Великий борець з «укрофашизмом», у сподіванні заробити пару рваних рублів у касі на Луб’янці, завів звичну пісню, яку не припиняють вити захриплі вже за два с половиною роки найопукліші представники «кисельовщини». І віщуючи про танки з хрестами він прозоро натякає: в Україні фашизм. Хто ж іще, крім фашиств намалює на танку хреста?
Так от. Мене це радує. Знаєте чому? Бо путінські холуї змушені вдаватися до тупої брехні. Бо змушені годувати народ Третього Риму ерзац-новинами, як колись їхній ідейний предтеча Йозеф Геббельс – народ Третього Рейху. Про «вирівнювання фронтів»; про закидання американськими імперіалістами колорадських жуків на територію Рейху; про Бандеру, що його маршал Василевський призначив «головним більшовиком України».
Мене це радує. Бо якби у нас в Україні було погано – равреби, кисельови, чаленки, бузини та інший непотріб, підібраний путінською пропагандою на помийниці, давно вже дудів про реальні, а не вигадані проблеми в Україні. Вони б смакували наші військові поразки. Вони б із задоволенням розповідали про черговий дефолт. Про українців, що масово замерзають без російського газу. Про масові повстання проти «хунти». Про відмову генералів підкорятися наказам Порошенка. Замість того вони змушені до дрібної брехні та обсмоктування хто там з ким із чиновників посварився та чергового суду над мародером.
 Отже, правильною дорогою ідемо, товариші.
Ну а тепер про «хрести на танках», які не дають спокійно спати тридцятирубльовому «журналісту» Максиму Равребі. Ось вони, на фото.

І не лише на танках. І на ракетних тягачах також:

Навіть командуючий парадом пересуватиметься на машині з хрестом.



 Відсміялися? А тепер для тих нечисленних наївних дурників, хто ще вірить равребам, кисельовим і соловйовим пояснимо, що це за хрести.
Це – емблема Збройних сил України: козацький хрест малинового кольору (колір стягів Війська Запорізького)  із золотим Тризубом, вписаним у синє коло в центрі хреста. Затверджено цю емблему Указом президента Україні в липні 2006 року.


Десять років містами й селами України їздили військові автівки з хрестом на дверцятах. Протягом десяти років цей хрест відтворювався на плакатах, прапорах, грамотах, орденах і медалях. І не тільки на військових - на кожній пожежній машині красується подібний хрест.
І Максим Равреба мовчав. Упритул не бачив фашизму. Бо – гарантую – заїкнися він на своєму «Інтері» років так п’ять тому про «хрести на танках» - йому б керівництво телеканалу викликало красиву машину з написом «Ambulance» на бортах.
А тут прокинувся, бідолашний. Видно, зовсім злидні заїли, якщо змушений займатися «роботою», з якої регочуть усі нормальні люди. Навіть відомі в Україні «блогеро-журналісти» на ставці у кума Путіна погидували подібним сюжетом, надавши перевагу менш ганебній темі про те, як гусениці українських танків дряпають асфальт Хрещатика…
Звісно, московська пропаганда діє за старим добрим принципом доктора Геббельса: чим безпардонніша брехня, тим краще їй вірять. І розраховують, що вона діятиме принаймні так само гарно, як у нацистській Німеччині. Щоправда, у Москві воліють не згадувати як закінчив своє життя автор цієї «креативної» концепції і яким був кінець Третього Рейху…
А ще «простая сермяжная правда»(с) від Макса Равреби дає підстави на дуже оптимістичний для нас прогноз стосовно майбутніх стосунків Російської Федерації не лише з Україною, але й з рештою цивілізованого світу. Бо будь-хто з українців (поляків, білорусів, грузинів, молдаван, узбеків, китайців), начитавшись Равреби і йому подібних, у середу прикиплять до екранів телевізорів та комп’ютерних моніторів, готуючись спостерігати за нацистськими хрестами на броні українських танків. А побачивши, перезирнуться й скажуть: «Тю»…
Пости Равреби та йому подібних свідчать, що російська пропаганда усе більше розвертається всередину країни. Равреба, образно кажучи, не для зовнішнього використання – його застосовують ентерально, його пхають в інше місце.
Російська Федерація чимдалі, тим більше закриватиметься, режим вже будує нову «Залізну завісу», за якою очманілому голодному народові розповідатимуть про українських і білоруських фашистів, турецьких та єгипетських ісламістів, грузинських реваншистів, американських імперіалістів, німецьких нацистів і фінських екстремістів. Сидіть дома, росіяни і любіть ВВП, або хто там буде замість, коли нинішній фюрер здохне…
Ну й нехай. Особисто для мене такий варіант цілком прийнятний. Хай сидять там, за парканом. І розповідають один одному нісенітниці. Хай хоч обпудяться від гордощів за свої іржаві «Іскандери» та картонні «Армати» та мріють про Drang nach Westen. Хай Максим Равреба у камуфляжі та пілотці хоч спить в обмнімку з Калашниковим. тільки там, за пребриком. Або краще - за високою стіною. Колись Зул Карнайн побудував Стіну з каменя та заліза для захисту народа Гога і Магога від решти людей. Треба її підновити...
Ну а нам рухатися далі. Хай Равреба гавкає. Хай летить піна й бризкає слина – це з відчаю й страху. Бо Максим знає, передчуває – доля Бузини і Шеремета не за горами.
А наш караван під старим переможним хрестом Війська Запорізького іде вперед. Пробуксовуючи на розбитій дорозі, продираючись через колючі чагарі, під свист та шалене волання найманих «професійних українців», але – іде.

З прийдешньою 25-ю річницею незалежності України вас, шановні українці різних національностей! Разом переможемо!

ПАВЛО  ПРАВИЙ (Бондаренко)

2 комментария:

  1. В НацГвардії теж хресті в ДПСУ також.

    ОтветитьУдалить
  2. Я предпочитаю о танках узнавать только из игры. И то, из личных побед с помощью нубометр wot https://tankwg.ru/category/modyi/.

    ОтветитьУдалить