Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 12 сентября 2016 г.

Книги, яких немає в магазині

Цікава книга варта того, аби мати її у своїй бібліотеці та рекомендувати друзям. Обидві ці книги матиму честь реперезентувати на Форумі книговидавців у Львові. Зустрінемося, друзі? А тим, хто з якихось причин не може відвідати цей захід, пропоную книгу поштою. Їх не знайдеш в жодному магазині - гарантую.
Звідки походить народ русів; чому «Норманська теорія» є брехливою; що насправді стояло за війнами, що їх вів Святослав Хоробрий; хто були його справжні батьки; якої віри дотримувалися Олег, Ігор, Ольга, Святослав, Володимир; чому російські історики вкрали справжній і головний титул київських князів?
Ну і головне, звідки єсть пішла Русь насправді, чому нам не дозволяють знати справжню, величну історію Києва, роблячи з наших пращурів диких бородатих язичників, котрі до приходу царгородських попів не вміли читати й писати.
Про це та багато іншого у книзі
«Святослав, каган русів. Убитий та оббреханий»

Вартість – 120 грн.

Чи хрестився Володимир Великий у Херсонесі? Чи хрестив він Русь у 988 році? А, може, це одна грандіозна містифікація? Навіщо Володимиру одружуватися саме на принцесі Анні? Чому Борис та Гліб становили смертельну небезпеку для Костянтинополя, хто і за що їх убив? Навіщо Катерина ІІ спалила оригінал «Повісті минулих літ» у своєму каміні й наказала Мілеру та Шльоцеру створити фальсифікований літопис? Чому у ХІ сторіччі на Русі масово пере освячувалися церкви і що стоїть за військовим походом русинів на Царгород у 1043 році.
Ну і зрештою: хто і за що отруїв Великого князя Київського Володимира, чому храми, що він їх будував, не відповідають православним канонам і про те чи насправді Русь до легендарного хрещення 988 року була дикою, відсталою язичницькою державою, яка торгувала виключно медом, воском, рабами та шкурками білок.
На ці та багато інших питань шукає відповіді історичне розслідування
«Владимир. Крещение ложью»

Вартість – 200 грн.
На жаль, у продажу відсутня. 
Готується додатковий наклад, слідкуйте за інформацію на блозі, або на сторінці Фейсбук, зазначеній нижче

Як придбати?
Передплата на картку Приватбанку 5168 7556 2991 5311

Повідомте про передплату у листі на одну із вказаних нижче адрес із зазначенням кількості примірників, міста, номеру відділення Нової пошти, телефона отримувача, на чиє ім`я має бути підписано книжки. 


Замовлення на електронній адресі urtab@mail.ua
Або у особистому листі у Фейсбуціhttps://www.facebook.com/urtab

З повагою, 
ПАВЛО  ПРАВИЙ (Бондаренко)







4 комментария: