Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 25 апреля 2017 г.

Ах, лєнта за лєнтою...

Друзі, трохи допомоги прошу не для себе - для дівчат-волонтерок з групи «Лєнта за лєнтою». Їхніми чарівними пальчиками вплетено більше тони тканини у десятки маскувальних сіток для наших хлопців на передовій.




Чому це важливо? Маскувальна сітка не допомагає убивати ворогів. Вона захищає наших солдат, маскуючи їхні позиції від спостереження з безпілотників. Якщо ВОП або РОП прикритий сіточкою – значить його з повітря не побачать, а відтак і до наших хлопців не «прилетить». І хтось повернеться до мами, дружини, дітей живим.
Зараз у майстринь криза - бракує тканини. Плюс потрібні кошти на самі сітки (основу) та фарбу. Робота загрожує призупинитися. Тож якщо можна, кому скільки не жаль - скиньте на мою картку (бо на сторінці ні групи, ні Юлі Кузьмичової нема номеру їхньої, та і приємно буде сюрпрайз зробити) у Приваті 5168 7572 6880 5431
На них закуплять сітки, фарбу та тканину. Яка потрібна різна. Адже маскувальна сітка має відповідати кольоровій гамі конкретної місцевості, зливатися з рослинністю. Там треба більше сірого, бо багато полину, а тут піднялася свиріпа, розквітла і перетворила поле на жовтий з зеленим килим. А ще під сонцем степ швидко вигоряє, тож потрібно, аби й тканина на сітці блідла разом з травою. Це – достобіса важка і творча робота – виплести гарну маскувальну сітку.
У п`ятницю буду в Києві - передам господиням кошти та трохи гарнчір`я, що зберемо тут у нас. Відзвітую у наступний понеділок. Вже зібрано від друзів, яких знаю особисто і з якими знайомий віртуально черес Фейсбук… Ні, не казатиму, хай дівчатам буде сюрприз))
Врахуйте, що погонний метр камуфляжної тканини коштує в середньому в районі 110 грн. Звичайно, звертаються і до ательє за обрізками, щось доносять люди. Але об’єми великі. Лише з осені дівчата вплели більше тони тканини. Наразі доплітають 805 сітку. Уявіть скільки коштів потрібно на купівлю лише самих сіток під основу.
Анонсую сюрпрайз для найкращого спонсора особисто від мене))
Якщо ви кияни - дівчата радо приймуть від вас ношений старий одяг на стрічки. Дуже добре, якщо це буде камуфляж, але піде будь-який природній колір: зелений, коричневий, сірий, хакі і навіть білий - вони пофарбують. Звертатися м. Київ, Оболонський проспект, 16, Центральна районна бібліотека ім. О.С. Пушкіна.
На фото - ваш покірний та волонтер Андрій Прудченко у компанії з дівчатами волонтерської групи «Лєнта за лєнтою» 8 квітня)))
Вибачте, що трохи не на звичайні теми, але таке життя.
Щиро ваш

ПАВЛО  ПРАВИЙ (Бондаренко)

Комментариев нет:

Отправить комментарий