Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 24 февраля 2023 г.

КНИГИ, ЯКИХ НЕ КУПИШ В МАГАЗИНІ


Знаєте, що є основою московської пропаганди? Телевізор? Ні. Телевізор – це лише засіб донесення її в маси.


Основою пропаганди Кремля є історія. «Історія – наука політична», - казав тов. Сталін і був десять разів правий. Історія є зброєю набагато потужнішою за ядерну.
Там давно це зрозуміли, тому писали для нас ту «історію», яка була вигідна московським царям, потім імператорам, потім генсекам, потім президентам.
Важко, дуже важко ламати усталені стереотипи. Брехня в’їлася у масову свідомість, мов кров у прострілену вишиванку. Пересічний українець навіть не уявляє, наскільки сфальсифіковано нашу історію, починаючи з часів Русі.
Тож по мірі власних скромних сил намагаюся боротися з міфами. Боротися книжками, що їх пишу для широкого кола читачів. Аби максимально просто і доступно пояснити де правда, де напівправда, а де брехня. А брехні – цілий Еверест.
Як можна придбати ці книги, дивіться наприкінці тексту, а зараз невеличкі анотації: по що ці книги?

«Велика Трійка» і трагедія на Волині: за лаштунками геополітики»

311 с., мова українська, 250 грн.

Про що ця книга? Як правило, московська пропаганда, називаючи драму на Волині весни-літа 1943 року «Волинською різаниною», малює їх так, ніби виходили з лісу неголені українські дядьки з подарованими Гітлером «шмайсерами» на шиях і дико оглядалися, як би їм поляка порішити, просто з лютої ненависті.

Насправді то була трагедія, причиною якої стала «Велика політика», що її проводили «Великі держави». Книга поведе вас за лаштунки тієї політики й покаже, що події на Волині, як би це не дивно виглядало, були ключовим моментом усієї Другої світової війни і вплинули на побудову світу після її завершення.

Відповідно, винуватців трагедії слід шукати передусім не серед українців і не серед поляків…


«Таємна історія Московського патріархату»


407 с., мова українська, 350 грн.

Про що ця книга. Книга Павла Правого, що її написано у притаманному для цього автора стилі історичного розслідування розкриє найбільші таємниці Російської православної Церкви. Усі ті скандальні, ганебні й брудні таємниці, що їх московські батюшки ретельно ховають за міфами, якими щедро наповнено історію Московського патріархату.

Від ХІ століття, коли християнство лише прийшло у майбутні землі Московії і до сучасності проведе вас ця книга і часто ота таємна історія виникнення, становлення, а зараз і занепаду РПЦ викликає у порядної людини справжній шок: хіба таке можливо? Виявляється, що так.

Для широкого кола читачів.



«Сутінкова країна»
 399 с., мова українська, 250 грн.


Про що ця книга? На відміну від попередньої книги автора «Таємної історії Радянського Союзу» ця книжка дещо легша. І зосереджується не стільки на політичному контексті чи інтригах у правлячій верхівці КПРС, скільки на побутових щоденних речах, які тоді зачіпали кожного. Тим, хто не знав книга розповідає, а тим, хто забув - нагадує, що таке «блат», «трудодні», кількагодинні черги за продуктами, ширпотреб, «фарца», «будинки колгоспників» та багато іншого. А ще можна прочитати про наскільки відрізнялася вартість праці робітника в США від СРСР робітників у СРСР, скільки реально коштувала радянській родині «безкоштовна» квартира, що її буцімто «давали», з чого виготовлялася ковбаса в СРСР, що таке «сині конверти», які суми крутилися у сейфах партноменклатури та багато чого іншого. Сорок сім епізодів з життя Радянського Союзу, 188 фотографій тих часів.


«Таємна історія Московії у портретах її володарів»
Історико-публіцистичне розслідування, 399 с., мова українська, 220 грн.


Про що ця книга? Москва має дві історії. Одна з них добре відома. З неї виростає міфологема «Русского мира». Того «мира», в якому, за словами Путіна, росіяни, українці і білоруси є одним народом, а відтак Москва має нас усіх «збирати» та «возз`єднувати».
Проте існує інша, таємна історія, яку кремлівські володарі нізащо не покажуть ані світові, ані власним підданим. І та історія страшна...
Від таємної історії князя-вигнанця Юрія Долгорукого, який вважається засновником Москви, через таємну історію інших її володарів, ця книга проведе вас до таємної історії Петра І, на якому закінчується історія Московії й починається історія останньої і найстрашнішої імперії Російської.




"Таємна історія Радянського Союзу"

Історико-публіцистичне розслідування, 567 с., мова українська, 300 грн.

Про що ця книга? У цій книзі розкрито усі таємні сторінки історії СРСР, що їх приховувала радянська цензура. Справжнє життя партійного і радянського керівництва, таємна і жорстока боротьба за владу і головне - відповіді на найбільш розповсюджені питання: чи правда, що в СРСР "давали безкоштовні квартири"; що в СРСР були безкоштовними медицина та освіта; скільки насправді коштувала ковбаса і чи була вона найсмачнішою та найякіснішою у світі.

Про колгоспи та "трудодні", мету "індустріалізації" та концтабори; про те, хто насправді стояв за ГКЧП; чому СРСР юридично взагалі ніколи не існувало та багато іншого, невідомого або маловідомого широкому загалу.


«Святослав, каган русів. Убитий та оббреханий».

 Історико-публіцистичне розслідування, 455 с., мова українська, 300 грн.

Увага! На жаль, наразі ця книга недоступна. Наклад вичерпався. Проте за бажання ви можете змовити електронну версію. Деталі - за цим посиланням: https://pavlopraviy.blogspot.com/2018/10/blog-post.html?fbclid=IwAR1sSQlY0SU4w_BoxJZpCFUe58ccbmD8ifv34cGbrxubXdJqvxK6u4T6f7E


Про що ця книга. Це – книга, яка категорично заперечує т. з. Норманську теорію та твердження професійних істориків про те, що Рюриковичі були варягами.

Хто такий Святослав Хоробрий? З якого народу він насправді походить? Якої насправді віри? Хто була насправді його матір і навіщо професори її ховають за міфами? З якою метою Святослав воював з хозарами, болгарами, ясами, касогами, візантійцями? Яка таємниця ховається за його загибеллю на дніпровських порогах?



«Володимир. Хрещення брехнею»
Історико-публіцистичне розслідування, 550 с., мова українська, 300 грн.

Про що ця книга? Про славетну історію давньої Русі, яку на замовлення із Кремля малюють дикою відсталою язичницькою країною, яка торгувала виключно медом диких бджіл, воском, шкурками білок і рабами.
Якою була справжня віра наших пращурів? Чи було насправді хрещення Русі 988 року, а чи це один грандіозний міф? Звідки походять наш жовто-синій прапор і Тризуб? Задля чого руси воювали з Хозарією, Булгарією, Болгарією, Польщею, Візантією? Чому князі Борис та Гліб становили смертельну загрозу для Константинополя і за що було убито Великого князя київського Володимира? Чому святу Софію Київську побудовано не за християнськими канонами?
На ці та безліч інших питань відповідає книга, що розкриває найбільші таємниці давньої Русі.


«Ярослав. Останній каган Руси»
Історико-публіцистичне розслідування, 199 с., мова українська, 180 грн.

Про що ця книга? Про одну з найбільш неоднозначних історичних постатей середньовічної Русі - князя, якого за життя називали Кульгавим, а зараз величають Мудрим. Чому історики сфальсифікували його біографію? Яка жінка насправді народила його і чому це так важливо? Чому Візантія до втрати свідомості боялася князів Бориса та Гліба? Хто насправді стоїть за убивством Великого князя Київського Володимира Великого та його синів Бориса, Гліба, Святослава, Станіслава? Чому Великий князь Київський Ярослав Мудрий боявся жити у Києві й майже увесь час проводив у Новгороді?
І нарешті: у чому полягає найбільша таємниця України, котра схована у Х-ХІ століттях, і яка досі не дає спокою Ватикану, Фанару і Москві аж так, що у наші часи за неї йде страшна війна?


«Картонні герої. Таємниці радянського Агітпропу»
Історико-публіцистичне розслідування, 364 стор., мова українська, 170 грн.
УВАГА! Ця книга наразі поки не у наявності. Наклад вичерпався. Проте за бажання ви можете змовити електронну версію. Деталі - за цим посиланням: https://pavlopraviy.blogspot.com/2018/10/blog-post.html?fbclid=IwAR1sSQlY0SU4w_BoxJZpCFUe58ccbmD8ifv34cGbrxubXdJqvxK6u4T6f7E 

Чи знали ви, що Олександра Матросова взагалі не існувало? Що Олексій Стаханов був зовсім не Олексієм і що він мав сидіти за зґвалтування та педофілію? Що Олександр Марінеско був боягузом, який приписував собі неіснуючі подвиги, алкоголіком і «стукачем»? Що Дзержинський був релігійним фанатиком і маніяком, якого зневажали навіть товариші по партії?
Таємниця загибелі Ярослава Галана і Раїси Борзило; «Матч смерті», якого насправді не було, і нарешті – про українського «онука барона Мюнхгаузена», котрий розповідав як він особисто брав у полон Паулюса, пролізши по каналізації, пив зі Сталіним вино та обблював маршала Жукова.
Про все це – у книзі, яка розкриває механізм створення радянським Агітпропом фальшивих героїв.

Як придбати ці книжки?
Надсилаєте її вартість на карту Привату 4149 6090 0846 4184, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net
Зазначте свої ПІБ, номер тел., місто та номер відділення Нової пошти і чекайте на СМС з повідомленням про те, що книжка вже до вас приїхала.

P.S. Особисте прохання до друзів, які передплатили книгу, але з якоїсь причини її не отримали – зверніться на ту саму електронну адресу з листом.

З повагою
ПАВЛО ПРАВИЙ

175 комментариев:

  1. А чи можна придбати книгу у електронному вигляді??

    ОтветитьУдалить
  2. Доброго. Хочу придбати «Святослав...», «Володимир...», «Бандеровцы...»

    ОтветитьУдалить
  3. Добрый день! Где печатаются ваши книги?

    ОтветитьУдалить
  4. Доброго дня! Хочу замовити всі книги, які тут анонсовані, по одному екземпляру...Оплату гарантую, або накладом на пошті, або перерахунком на картку.

    ОтветитьУдалить
  5. ПАне Павле, хочу замовити книгу "Волинська різня". Оплачу перерахунком на картку. Лариса Кравчик м. Ковель, відділення №3 0672854751. Наперед вдячна

    ОтветитьУдалить
  6. Доброго дня) хочу замовити "Картоннi героï". Дякую

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Надсилаєте її вартість на карту Привату 5168 7554 1974 6538, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net
      Зазначте свої ПІБ, номер тел., місто та номер відділення Нової пошти і чекайте на СМС з повідомленням про те, що книжка вже до вас приїхала.

      Удалить
  7. Доброго дня, хочу замовити дві книги - бандерівці і волинська різня. Дякую.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Надсилаєте її вартість на карту Привату 5168 7554 1974 6538, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net
      Зазначте свої ПІБ, номер тел., місто та номер відділення Нової пошти і чекайте на СМС з повідомленням про те, що книжка вже до вас приїхала.

      Удалить
  8. Доброго дня! Я також хочу замовити всі книги, які тут анонсовані, по одному екземпляру...Оплату гарантую, або накладом на пошті, або перерахунком на картку.

    ОтветитьУдалить
  9. Вітаю. Надсилаєте її вартість на карту Привату 5168 7554 1974 6538, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net
    Зазначте свої ПІБ, номер тел., місто та номер відділення Нової пошти і чекайте на СМС з повідомленням про те, що книжка вже до вас приїхала.

    ОтветитьУдалить
  10. Чи є в наявності Володимир Хрещення брехнею?

    ОтветитьУдалить
  11. Добрий день, напишіть, будь-ласка, чи є в наявності "Святослав.." та "Володимир.."

    ОтветитьУдалить
  12. Добрий день, напишіть, будь-ласка, чи є в наявності "Святослав.." та "Володимир.."

    ОтветитьУдалить
  13. Добрий день. Хочу замовити"Володимир.Хрещення брехнею"

    ОтветитьУдалить
  14. Добрий день. Дякую за можливість дізнатися таку цінну історичну інфо. Хочу замовити кілька книг, які є на укр. мові. Ні, не сприйміть це як крутий націоналізм. Це чисто з практичної сторони: хочу щоб мої сини знали українську історію, а вони не будуть читати на російській, по тій причині що її не знають, бо не вивчали в школі. Я можу і на російськиій - я дитя радянської школи, але ці книги хочу докласти в сімейну бібліотеку для своїх нащадків.
    Прошу, будь ласка книгу Володимир. м.Тернопіль. Відділення новоїх пошти №10. Дрозд Наталія Юріївна. 0974621340. Оплата пр отриманні.Дякую.

    Повідомте , які ще книги є укр. мовою. Дуже цікавить Волинська різня та Бандерівці.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ви абсолютно праві! Для українських дітей ці книги мають бути видані українською мовою!

      Удалить
  15. хочу книгу Володимир .Хрещення брехнею. та Бандерівці .Червона армія...


    ОтветитьУдалить
  16. Ті книги,що російською,можна замовити українською мовою?

    ОтветитьУдалить
  17. Підкажіть, номер карти банку ще актуальний? Чи щось змінилося?

    ОтветитьУдалить
  18. Чи можлива книга Бандерівці українською мовою?

    ОтветитьУдалить
  19. Добрий день. Хочу замлвити книгу "Бандеровцы". Як це зробити?

    ОтветитьУдалить
  20. Доброго для,я хотів би замовити всі ці книги.

    ОтветитьУдалить
  21. Живучи закордоном, не маю можливості перевести гроші на українську картку. Чи є можливісь купити електронні книжки через якийсь інтернет магазин, накшталт діпи чи якабу,

    ОтветитьУдалить
  22. Я так розумію що черговий борець за історію ...

    ОтветитьУдалить
  23. В який Вашій книзі розказано про знищення населення Криму? Мої пращури були чи розстріляні чи вбити, імовірно в перших роках 20 століття.

    ОтветитьУдалить
  24. Доброго дня.
    Можливо наложним на відділення НП?
    Придбаю усі одразу.

    ОтветитьУдалить
  25. Автор, відгукніться! Інфо актуальна? можно замовляти?

    ОтветитьУдалить
  26. грантоед сочиняет и пишет чушь не опираясь на никакие документы, а народ ещё книги хочет покупать. 21 век, мля)

    ОтветитьУдалить
  27. Хочу замовити дві книги "Володимир. Хрещення брехнею" та "Ярослав. Останній каган Руси"

    ОтветитьУдалить
  28. Доброго дня! ХОЧУ ПРИДБАТИ "Ярослав....
    Igorfedorak@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  29. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

    Plus, getting it running is as easy as 1---2---3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Input into the system what affiliate products the system will push
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (this LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the system explode your list and up-sell your affiliate products for you!

    Are you ready to start making money???

    Click here to make money with the system

    ОтветитьУдалить
  30. Доброго дня, я б хотіла придбати книги такі, як : Волынская резня. Правда, которая никому не нужна» та «Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны»

    ОтветитьУдалить
  31. Доброго дня, я б хотіла придбати книги такі, як : Волынская резня. Правда, которая никому не нужна» та «Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны»
    vika_kozyk@mail.ua

    ОтветитьУдалить
  32. Сьогодні 29.05.20 о 18:45 платила за дві книги «Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны» та «Картонні герої. Таємниці радянського Агітпропу» а також 29.05.20 о 18:37 за "ТАЄМНА ІСТОРІЯ МОСКОВІЇ"

    ОтветитьУдалить
  33. Добрий день. Хочу замовити"Володимир.Хрещення брехнею". Я можу сплатити на карту Привату 5168 7554 1974 6538?

    ОтветитьУдалить
  34. Доброго дня!!!!Цікавить Ярослав Останій каган Русі., та Бандеровці ...

    ОтветитьУдалить
  35. Добрый день, хочу заказать книги

    «Володимир. Хрещення брехнею» Історико-публіцистичне розслідування, 550 с., мова українська, 200 грн.

    «Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны» Историко-публицистическое расследование, 455 с., язык русский, 150 грн.

    «Картонні герої. Таємниці радянського Агітпропу» Історико-публіцистичне розслідування, 364 стор., мова українська, 100 грн.

    ОтветитьУдалить
  36. Добрий день
    Хочу замовити всі книги

    ОтветитьУдалить
  37. Можно заказывать ? Есть все книги ?

    ОтветитьУдалить
  38. Я купив би всі книги Українською мовою,але накладною платою переслані
    через Нову пошту.Я при отриманні перевіряю вміст посилки.

    ОтветитьУдалить
  39. Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, чи є книга "Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны" на українській мові? Дякую.

    ОтветитьУдалить
  40. Хочу купити книги Володимир,Бандерівці

    ОтветитьУдалить
  41. Добрий день. Хочу придбати Картонних героїв і Волинську різню.

    ОтветитьУдалить
  42. Доброго дня. Будь ласка повідомте, чи є зараз у продажу «Картонні герої. Таємниці радянського Агітпропу» Історико-публіцистичне розслідування, 364 стор., мова українська, 100 грн.та«Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны» Историко-публицистическое расследование, 455 с., язык русский, 150 грн.Хочу замовити ці книжки.

    ОтветитьУдалить
  43. Добрий вечір.Хочу купити книгу про Володимира

    ОтветитьУдалить
  44. Доброго дня, хочу придбати книгу "Володимир. Хрещення брехнею" та "Ярослав останній каган руси"

    ОтветитьУдалить
  45. А післяплатою на "Новій пошті"?.

    ОтветитьУдалить
  46. Доброго дня. Хочу придбати Волинську різню і Володимир. Хрещення брехнею.

    ОтветитьУдалить
  47. «Таємна історія Московії у портретах її володарів»хочу придбати;)

    ОтветитьУдалить
  48. Всі є. Дуже корисні. Рекомендую

    ОтветитьУдалить
  49. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  50. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  51. Доброго дня!Замовляв у Вас 8 книг у ел. Форматі. Оплату здійснив Роман Сало. Писав Вам у приват, проте повідомлення не було відкрите.
    orestsalo777@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  52. Доброго дня! Хочу замовити "Володимир. Хрещення брехнею" та "Ярослав останній каган Руси". Чи можлива доставка новою поштою і оплатою при отриманні?

    ОтветитьУдалить
  53. Доброго дня, хочу замовити всі книги, чи є вони в наявності?

    ОтветитьУдалить
  54. Добрый день! По состоянию на сегодня какие из книг можно заказать? Спасибо!

    ОтветитьУдалить
  55. Добрый день! По состоянию на сегодня какие из книг можно заказать? Спасибо!

    ОтветитьУдалить
  56. Добрый день! По состоянию на сегодня какие из книг можно заказать? Спасибо!

    ОтветитьУдалить
  57. Доброго дня! Як придбати книги?

    ОтветитьУдалить
  58. доброго дняб як замовити наступні книги? «Таємна історія Московії у портретах її володарів», «Володимир. Хрещення брехнею» та “Історико-публіцистичне розслідування”

    ОтветитьУдалить
  59. дорого дня! переказ 430 грн : " Водлодимир. Хрещення брехнею"та " Ярослав. Останній каган." надсилати м.Шепетівка НП №1 Борозенний Григорій Михайлович тел.093729817

    ОтветитьУдалить
  60. «Таємна історія Московії у портретах її володарів» як замовити цю книгу ?

    ОтветитьУдалить
  61. Хочу замовити Хрещення брехнею

    ОтветитьУдалить
  62. Доброго дня! Хочу замовити "Володимир. Хрещення брехнею" та "Ярослав останній каган Руси". Чи можлива доставка новою поштою і оплатою при отриманні?
    pv.fedorychtaras@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  63. «Таємна історія Московії у портретах її володарів»хочу купить;)

    ОтветитьУдалить
  64. Хочу замовити "таємна історія московії.." як це зробити?

    ОтветитьУдалить
  65. Як замовити книгу №Таємна історія Московії"?

    ОтветитьУдалить
  66. Добрий день, як можна придбати книги? Проживаю у Варшаві.

    ОтветитьУдалить
  67. Як придбати Ярослав і Володимир, - дві книги?

    ОтветитьУдалить
  68. Добрий день, хочу поидбати Володимир хрещення брехнею

    ОтветитьУдалить
  69. Розблокуйте у FB, будь ласка)
    З повагою, Тхожевський Владислав

    ОтветитьУдалить
  70. Добрий день! Хочу придбати 2 книги: «Володимир. Хрещення брехнею»
    та "Волынская резня. Правда, которая никому не нужна». Підкажіть, будь ласка, як замовити? OksanaNosenko1983@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  71. Доброго дня шановний Павло
    Хочу замовити Ваші книги.
    По одному примірнику.
    067 560 1620
    С повагою, Олексій

    ОтветитьУдалить
  72. Доброго дня шановний Павло
    Хочу замовити Ваші книги.
    По одному примірнику.
    067 560 1620
    С повагою, Олексій

    ОтветитьУдалить
  73. Доброго дня! Хочу замовити дві книги "Таємна історія Московії.." та " Володимир. Хрещення брехнею". З повагою, Оксана тел. 0980310291

    ОтветитьУдалить
  74. Хочу замовити "Таємна історія московії.."

    ОтветитьУдалить
  75. Доброго дня хочу замовити книгу про Івана Пулюя

    ОтветитьУдалить
  76. Чи актуальна ще інформація і чи можна замовляти?

    ОтветитьУдалить
  77. чи актуальна пропозиція, і які книги ккр. мовою доступні для замовлення нині?
    дякую.

    ОтветитьУдалить
  78. Добрий день, за межі Украіни відправляєте?

    ОтветитьУдалить
  79. Як можу придбати Ваші книги?

    ОтветитьУдалить
  80. Добрийдень, як і де можна замовити книги

    ОтветитьУдалить
  81. Вітаю! Після посту Чекалкіна на ФБ про експеримент хотів би замовити книгу "БАНДЕРОВЦЫ. КРАСНЫМ ПО ЧЕРНОМУ. АНГЕЛЫ И ДЕМОНЫ ВЕЛИКОЙ ВОЙНЫ"

    ОтветитьУдалить
  82. Хочу придбати книжки (по одному екземпляру) на подарунок для майбутьньої бібліотеки, яка буде при ПЦУ м. Маріуполя. Можливо придбати книжки з відповідним підписом автора? З повагою, Дмитро. Тел.№ 0952923039

    ОтветитьУдалить
  83. Добрый вечер. Как заказать книгу "Красным по чёрному"? Рідну мову знаю не досконало, ще важко спілкуватися.

    ОтветитьУдалить
  84. К предыдущему заказу - 097 217 5775

    ОтветитьУдалить
  85. Добрий вечір! Дуже дуже хочу отримати книгу ,"Бандеровцы.Красным по черному" ще можно?

    ОтветитьУдалить
  86. Доброго дня. Дуже потрібна книга Святослав...якщо може у когось є. Якщо не продається. Відгукніться будьласочка. Дякую за увагу. Буду вдячна за любу допомогу

    ОтветитьУдалить
  87. Доброго вечора ! Які книжки на сьогоднішній день можна замовити ?

    ОтветитьУдалить
  88. «Волынская резня. Правда, которая никому не нужна» - хочу придбати

    ОтветитьУдалить
  89. Доброго вечора! Хочу придбати книги "Володимир. Хрещення брехнею" та "Бандеровцы. Красным по Черному. Ангелы и демоны Великой войны».

    ОтветитьУдалить
  90. Доброго здоров‘я !
    Хочу придбати всі Ваші книги . Як це можна організувати?
    Дякую!

    ОтветитьУдалить
  91. Доброго вечора! Хочу замовити книги: «Володимир. Хрещення брехнею» та "Ярослав. Останій каган Руси"

    ОтветитьУдалить
  92. Добридень
    З-за кордону як можна проплатити і отримати в Україні(Рівне)?

    ОтветитьУдалить
  93. Хочу купить "Бандеровцы. Красным по черному..."

    ОтветитьУдалить
  94. Доброго дня. Хочу замовити книгу "ВОЛОДИМИР. ХРЕЩЕННЯ БРЕХНЕЮ".

    ОтветитьУдалить
  95. Доброго вечора! Хочу замовити книги: «Володимир. Хрещення брехнею» та "Ярослав. Останій каган Руси"
    Пм. І ще я так розумію книга про Святослава Хороброго існує? Теж хотів би замовити.
    Дякую

    ОтветитьУдалить
  96. Доброго дня, замовив ел. книгу "Володимир. Хрещення брехнею", квитанцію вислав на вказану ел. Пошту. Дякую!

    ОтветитьУдалить
  97. Доброго вечора! Хочу замовити "Володимир. Хрещення брехнею". Як це можна зробити?

    ОтветитьУдалить
  98. Доброго вам вечора.Хотів би замовити книгу ''Володимир.Хрещення брехнею'' Як це можна зробити без електронної пошти? Дякую.

    ОтветитьУдалить
  99. Добрий вечір! Мені не зрозуміло, є в наявності книжки про Володимира , про Ярослава? Чи вони є тільки в електронному форматі? А якщо вони є, то чому не можна їх придбати накладеним платежом? З повагою, Юрій.

    ОтветитьУдалить
  100. До попереднього комента ел.пошта aerofencer@gmail.com. З повагою, Юрій.

    ОтветитьУдалить
  101. Пане Павло, мене звуть Юрій, я з Дніпра, здається я вже передплатив книгу (паперову) "Таємні історії Радянського Союзу", до топерішнього часу не отримав книгу... Хотілося б дізнатися в чому річ?

    ОтветитьУдалить
  102. Доброго, Вам, дня пане Павло!
    Скажіть, будь ласка, а чи можна придбати декілька ваших книг накладеним платежем з доставкою "Новою поштою"?
    З повагою, Ігор.

    ОтветитьУдалить
  103. Добрий вечер,хотіла би купити ваші книжки,а саме:"Таємна історія Радянського Союзу", "Володимир.Хрещення брехнею",та "Ярослав.Останній каган Русі", накладним платежем з доставкою "Нова Пошта",Киів

    ОтветитьУдалить
  104. Хочу купити дві книги, Володимир.Хрещення брехнею. Та Останній каган Русі

    ОтветитьУдалить
  105. Доброго дня. Хотіла б купити «Таємну історію Московії»

    ОтветитьУдалить
  106. доброго дня до Штатів замовити ймовірно?

    ОтветитьУдалить
  107. Добрий день, хочу придбати "Таємну історію Радянського союзу"

    ОтветитьУдалить
  108. Добрий день, хочу придбати "Таємну історію Радянського союзу"

    ОтветитьУдалить
  109. Добрий день! Зроблю передплату за книги: " Володимир.Хрещення брехнею. та Останній каган Русі.Як отримати свої екземпляри?

    ОтветитьУдалить
  110. Добрий день! Як купити деякі книги? Мій вайбер 0675022395. Бо пошта не працює.

    ОтветитьУдалить
  111. Хочу придбати книгу Таємна історія радянського союзу

    ОтветитьУдалить
  112. Доброго дня! Хочу придбати книгу "Ярослав. Останній каган Руси.

    ОтветитьУдалить
  113. Буду радий, якщо ви мені пенсіонеру вишлете безкоштовно!

    ОтветитьУдалить
  114. Добрий день. Хочу книги про Володимира та СРСР. Прошу вiдповісти на комент. Доставка Новою Поштою?

    ОтветитьУдалить
  115. Доброго дня!
    Як придбати книги?

    ОтветитьУдалить
  116. Хочу придбати по одному екземпляру кожної книги. Як це зробити?

    ОтветитьУдалить
  117. Чи є зараз в наявності книга "Картонні герої"?

    ОтветитьУдалить
  118. Доброго дня.
    Хотів би придбати книги "Володимир. Хрещення брехнею" та "Ярослав. Останній каган Руси".

    Є можливість відправити мені книги Новою Поштою? Гроші скину на карту. Зв'яжіться будь-ласка зі мною.

    oleksandr.ps@ukr.net або 095 46 27 093

    Дякую

    ОтветитьУдалить
  119. Хочу придбати по одному екземпляру кожної книги.

    Зв'яжіться, будь ласка, зі мною.
    3lentochka@ukr.net або 0974789393

    ОтветитьУдалить
  120. Також хочу придбати по одному екземпляру кожної книги.
    Зв'яжіться,будь ласка,зі мною.
    va-cha@ukr.net

    ОтветитьУдалить
  121. Будь ласка, які книги є у продажу на замовлення на день сьогодняшний 20 вересня 2021 р.Назва,вартість.2)на відділення Укрпошти відправляєте?

    ОтветитьУдалить
  122. Доброго дня. Що є в наявності та яким чином можна замовити книги? Дякую.

    ОтветитьУдалить
  123. Доброго дня. Хочу замовити всі книги.

    ОтветитьУдалить
  124. Добрий день! Хочу замовити "Таємниці радянського Агітпропу","Таємна історія Радянського Союзу"

    ОтветитьУдалить
  125. хочу замовити "ТАЄМНА ІСТОРІЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ", але оплатити з "е-тисячею". Це можливо?

    ОтветитьУдалить
  126. А можно купить Ваши книги за "Вовину тысячу"?

    ОтветитьУдалить
  127. Як можна придбати книгу "Сутінкова країна"?

    ОтветитьУдалить
  128. Добрий день!
    Чи можна замовити книги про Володимира та Ярослава? (І, можливо, вже є паперовий примірник про Святослава)?

    ОтветитьУдалить
  129. Мені потрібно Володимир , хрещення брехнею

    ОтветитьУдалить
  130. Добрий ранок! Хочу замовити книги: Володимир, хрещення брехнею і Ярослав, останній каганат. Чи можна оплатити карткою єпідтримки?

    ОтветитьУдалить
  131. Доброго дня. Чи можна купити книги
    «Ярослав. Останній каган Руси» та «Володимир. Хрещення брехнею»?
    Дякую

    ОтветитьУдалить
  132. Доброго дня. Чи можна зараз замовляти книжки? чи маєте можливість іх надсилати? Цікавлять три останні зі списку.

    ОтветитьУдалить
  133. Як можна придбати книгу "Володимир. Хрещення брехнею."?

    ОтветитьУдалить
  134. «Таємна історія Московії у портретах її володарів»

    ОтветитьУдалить
  135. Доброго дня, хочу замовити Вашу книгу,"Володимир. Хрещення брехнею".

    ОтветитьУдалить
  136. Доброго дня. Хочу замовити книги. Як можна придбати?

    ОтветитьУдалить
  137. Доброго дня! Як можна придбати книги?

    ОтветитьУдалить
  138. Хочу придбати книги " Картонні герої...", "Бандеровці..."
    М. Переяслав
    Київська обл.
    2 відділення
    Усик Олена Федорівна
    0507234555

    ОтветитьУдалить
  139. Вчора ми оплатили вартість книги "Таємні історії Радянського союзу, оплата пройшла успішно ,чекаємо книгу, адресу лишили у коментарях Настя Моршинська,,

    ОтветитьУдалить
  140. Добрий день. Хочу купити усі заявлені книги по 1шт. Лише ті, які є українською мовою.

    ОтветитьУдалить
  141. Бажаю здоров'я. Чи ще є можливість заказати у Вас книги "Сутінкова країна" та "Таємна історія Радянського Союзу"? З повагою.

    ОтветитьУдалить
  142. Добрий день. Я хотів би купити у вас книги в електронному вигляді. З повагою

    ОтветитьУдалить
  143. Добрий вечір.Хочу придбати паперові книжки;1)Сутінкова країна;2)Таємна історія Московії у портретах...;3)Таємна історія Радянського Союзу;4)Святослав,каган Русів;5) Володимир -хрещення...;6) Ярослав-останній каган... За моїми підрахунками загальна вартість замовлення 1550 гривень.При вартості замовлення понад 1000гр оплачує пересилку книг видавець. Прошу вказати номер рахунку,на який маю переслати гроші. Мій тел.068 207 83 72 ; crystynatym@gmail.com .
    З повагою

    ОтветитьУдалить
  144. В блогпості Вашому вказано 2 різні номери рахунку в банку! 4149 6090 0846 4184 та 5168 7554 1974 6538. Прошу вказати котрий з них актуальний і в якому банку.Дякую

    ОтветитьУдалить
  145. Добрий вечір.Хочу придбати паперові книжки;1)Сутінкова країна;2)Таємна історія Московії у портретах...;3)Таємна історія Радянського Союзу;4)Святослав,каган Русів;5) Володимир -хрещення...;6) Ярослав-останній каган. Прошу вказати номер рахунку,на який маю переслати гроші. Мій тел.0504533277, tda.est@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  146. Lime kiln dust in Louisiana, Texas, is a valuable resource for enhancing soil quality, aiding in construction, and promoting agricultural productivity due to its pH-adjusting and stabilizing properties.

    ОтветитьУдалить
  147. "رقائق شوكليت" translates to "chocolate chips" in English. These small morsels of chocolate are a versatile ingredient, perfect for baking cookies, brownies, or adding a sweet touch to various desserts.

    ОтветитьУдалить
  148. RBS Heavy Machinery's implementation of advanceddust control Units in Edmonton
    showcases their dedication to environmentally conscious construction practices. By minimizing airborne particles, RBS ensures not only project efficiency but also a commitment to local air quality. Kudos to RBS for leading the way in responsible construction solutions!

    ОтветитьУдалить
  149. Добрий день!
    Сьогодні оплатила книги. Але домен ukr.net не працює. Написала вам в месенджер ФБ, дайте будь ласка відповідь.
    Дякую!

    ОтветитьУдалить