Общее·количество·просмотров·страницы

среда, 1 апреля 2015 г.

Путін догрався: убивство Януковича виплило на поверхню

ПАВЛО  ПРАВИЙ
Інформаційно-освітня сотня

Інформаційно-освітня сотня отримала цікаву інформацію, яка може пролити світло на подальші російсько-українські стосунки, а також на долю Путіна як Президента і як людини. Йдеться про підтверджений факт загибелі четвертого президента України В.Ф. Януковича та його молодшого сина Віктора.
Загибель Віктора Вікторовича Януковича на Байкалі не була нещасним випадком, а спланованою російськими спецслужбами акцією. На промоїну, яка в цьому місці Байкалу практично не замерзає ніколи, його вивели агенти спецслужб, які перебували разом з ним у машині (нагадаємо, всім 5 пасажирам «пощастило» врятуватися), а справу закінчили бойові пловці.
Мета операції – підготувати можливу смерть Януковича старшого. Попутно отримати можливості для вилучення у родини Януковичів награбованого в Україні багатства. Як відомо, на Віктора Януковича-молодшого було оформлено всі валютні рахунки в Росії, які сягають 1,3 мільярди доларів, в той час як старший син екс-президента України, сумнозвісний Саша-«Стоматолог» акумулював бізнесові активи (в т.ч. цінні папери) та нерухомість. Саме тому, що на молодшого сина було оформлено високоліквідні грошові рахунки, його змусили взяти прізвище матері – повідомило анонімне джерело Інформаційно-освітньої сотні.
Оскільки пряма ліквідація колишнього президента України з огляду на низку об’єктивних причин, мала певні складнощі політичного характеру, через ліквідацію молодшого сина суспільство і політикум готують до того, що батько «не витримає» його смерті. Чутки про серцевий напад та божевілля В.Ф. Януковича, які розповсюдили російські спецслужби, були останнім етапом підготовки до убивства особи, яка багато знала про таємні плани Кремля щодо України, а також про рух десятків мільярдів доларів, які отримувалися від тіньових газових схем, а також які начебто надавалися Кремлем режиму Януковича як кредити.
За відомостями джерел, Янукович Віктор Федорович тихо відійшов уві сні від серцевого нападу в ніч з 31 березня на 1 квітня 2015 року у своїй новій резиденції у Барвихи. На ранок керівник обслуги українського екс-президента не зміг знайти старшого подавальника вечірнього чаю та третього помічника шеф-кухаря.
Таким чином, дано старт операції з виймання коштів родини Януковичів, бо останній її представник, О.В. Янукович, знаходячись в Росії і будучи заляканий долею своїх родичів, вже погодився віддати всі активи, а фінансові рахунки Віктора Вікторовича Давидова в ВТБ та «Газпромбанку» вже заблоковано.
Проте, як стало відомо, операція «пішла не так». По обіді 1 квітня 2015 року  посол України в РФ В.Ю. Єльченко терміново зажадав прийому особисто президентом Росії. Разом з послом на зустріч прибув військовий аташе України в РФ генерал-майор В. Путенко.
Російському президентові було повідомлено, що українська розвідка, яка увесь час пильно слідкувала за втікачем-президентом, має беззаперечні докази причетності до його загибелі військовослужбовців 42-го МРП і надали матеріали відеозйомки, на яких добре читається не лише бойовий пловець у всьому спорядженні біля потопаючого «Фольксвагену», але і операція з евакуації «супутників» Януковича-молодшого агентами ФСБ. Доказову базу доповнено матеріалами перехоплення радіоперемовин російських агентів з групами забезпечення, прикриття, а також вертольотами підтримки.
За відомостями з АП Президента РФ, з моменту, коли українські дипломати покинули Кремль, В.В. Путін вийшов у особисті покої, зажадав пляшку коньяку і нікого не приймає, навіть Аліну Кабаєву.
Схоже на те, що черговою спеціальною операцією, які так полюбляв Путін, завершиться не лише провальна військова агресія Кремля в Криму та на Донбасі, але і тривале президентство Володимира Володимировича Путіна.
З цим, передаємо відання всім українцям та їхнім союзникам: ми переможемо! Україна буде великою, потужною, квітучою державою у родині вільних народів світу.
Бажаємо не бути дурнями і не вішати носа.

З повагою, прес-служба ІОС.

6 комментариев:

  1. я думаю это фейк к 1 апрелю )))

    ОтветитьУдалить
  2. Взагалі-то це не фейк, а - першоквітневий жарт. Але в кожній казці є що?)))

    ОтветитьУдалить
  3. Я не против, что-бы фейк стал реальностью!

    ОтветитьУдалить
  4. Ятоже не против , что бы фейк , стал РЕАЛЬНОСТЬЮ ! ! !

    ОтветитьУдалить
  5. Ятоже не против , что бы фейк , стал РЕАЛЬНОСТЬЮ ! ! !

    ОтветитьУдалить