Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 6 июня 2015 г.

Не бийте свободу ногами

Це може комусь не сподобатися. Напевне знаю, що не сподобається багатьом. В тому числі моїм шанованим друзям Олегу Короташу або Роману Жахіву з «Правого сектору». Але поки що у нас в країні можна висловлювати власну думку, дозвольте зробити це бажаючи найкращого перш за все тому ж  ПС. Як то казали давні римляни, перефразовуючи Аристотеля: Amicus Plato, sed magis arnica Veritas.


 Те, що зробили сьогодні ваші колеги з учасниками Маршу рівності не має нічого спільного з інтересами країни і з нормальною людською етикою та мораллю, про який ти, Романе так красиво говорив на семінарі творчої молоді в Ірпіні. Те, що ви сьогодні зробили є черговим ударом про міжнародному престижу України, по багатомісячним зусиллям Президента на міжнародній арені. Зрештою, те, що ви зробили сьогодні є на користь кремлівській пропаганді, яка вже заговорила про те, що Україна є подібною до Росії, а Порошенко до Путіна. Он, мовляв, вже й сексуальні меншини націоналісти в Києві ганяють і гамселять, як їх російські нацики гамселять у Москві.
Проте, організоване (принаймні пан Ярош офіційно оголосив про це) в тому числі й вашою силою побоїще в Києві має і позитивні моменти. Вони є позитивними лише для однієї-двох людей на верхівці партії. Ви їх самі знаєте, Олеже і Романе. Вони їздили в зону АТО лише або пофоткатися перед виборами. Вони на горбу ваших воїнів, на крові ваших побратимів, полеглих в ДАП, у Широкіному та Пісках пролізли у владу. Так – у владу, бо депутатство дає чималий шмат влади та всіх преференцій (особистих преференцій), які з цього витікають.
Ось самі ці люди й організували злочин. Аби набрати собі вістів у брудній картковій грі, що зветься у нас (чомусь) політикою. І цим особам абсолютно наплювати на людські долі, на українців і на Україну. Вони і на вас, мої друзі наплюють, якщо це буде вигідно, продадуть, зрадять і забудуть. Їм не наплювати лише на себе. Принагідно спитайте у осіб, які організували і здійснили цей шабаш (мені вони не відомі, вам, упевнений – так) як вони почуваються, зробивши інвалідом нещасного міліціонера, вся провина якого полягає лише в тому, що він забезпечував конституційні права частини громадян України?
Подивіться зараз у соціальні мережі. Погляньте, як українці ставляться до того, що наробили ваші колеги. Ви розумієте, що керівники вашої політичної сили її «підставили», принесли у жертву якимсь своїм цілям? Що вони завдали шаленого іміджевого удару по ПС, що його зароблено пролитою кров’ю ваших побратимів з ДУКу? А це ж ще не кінець, бо тому ж Порошенку ви не залишили інакшого вибору, як заарештувати, судити і посадити тих, хто гамселив ногами громадянські свободи на сьогоднішньому «дійстві». Сядуть (а значить, поламають собі долю) безбаштові фанатичні виконавці. Патріоти, яких так не вистачає на передовій. Партійні бонзи, котрі в жодному бою не бували, як завжди, залишаться безкарними. Майбутній виборець, друзі, це побачить. І зробить відповідні висновки.
Вчора на прес-конференції Президент України на питання одного з журналістів як він ставиться до проведення ходи сексменшинств як людина, вихована у християнських традиціях, відповів приблизно так: Як християнин, як людина, що виховує своїх дітей у християнських традиціях, заявляю: я не братиму участь у тій ході. Але як Президент України, гарант конституційних свобод громадян я маю зробити все, аби ті свободи гарантувати. Оце, як на мене, справжня політична мудрість і мудрість людська. А те, що зробили окремі керівники ПС та інших політичних сил… Це мудрість не політиків, а – політиканів.
Прошу не ображатися, я і без того написав достатньо делікатно і максимально м’яко, зважаючи на те, що з відкриттям проти України Кремлем війни стараюся не писати негативу стосовно тих політичних сил, представники яких воюють на фронті (я вже це казав, Романе, пригадуєш?), проте тут випадок особливий. Повторюю: сьогоднішній погром перш за все б’є по Україні як державі. А затим вже по ПС як політичній силі, яка, між іншим, оголосила себе державницькою. Все це просто знищує партію, бо будь-яка людина, що мислить тверезо, сьогодні ставить питання: а яку державу побудують ці молодики з битками, якщо їм дати таку можливість і якими методами керуватимуть?
Реакція (і передусім молоді) у соціальних мережах показала, що наші політики абсолютно відділені від народу і не розуміють, що роблять. Можна довго говорити про те, що українську суспільство, яке докорінно змінилося, не сприймає вже спроби топтати свободи; можна совістити, розповідаючи про полювання на геїв ОДПУ-КДБ та Гестапо. Але не буду. Скажу лише своє враження: сьогодні намагалися потоптати Марш рівності, а потоптали самих себе.
Наостанок скажу так: як на мене, для декого з керівників т.з. «патріотичних сил» воювати з геями у Києві набагато безпечніше, зручніше і матеріально вигідніше, ніж з педерастами у Широкіному та Кримському. Тому вони з битами Києвом бігають, а не з автоматами у Мар`їнці.  Comprenez-vous, друзі, про що я?

З повагою,

ПАВЛО  ПРАВИЙ

Комментариев нет:

Отправить комментарий