Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 18 апреля 2017 г.

Почнемо з того, що Київської Русі ніколи не існувало...

Забудьте все, чому вас навчали на уроках в школі. Забудьте історію, що її написано для нас у Москві на замовлення Кремля. Бо ті міфи із справжньою історією нашого народу не мають нічого спільного. Вони лише розповідають нашим дітям, що до приходу на Русь грецьких попів у 988 року наші пращури не уміли читати, писати, будувати храми, рахувати на пальцях і створювати книги.



А до того тут вовки вили і дикі бородаті язичники молилися пенькам, болоту та різьбленим колодам липовим. Не вірите? Почитайте шкільні підручники, освіжіть у пам’яті те, що вам розповідали вчителі згідно до шкільної програми. Так в нас формують комплекс меншовартості.
Категорично заявляю: брехня то все.  
Почнемо з того, що Київської Русі ніколи не існувало – це вигадка російських істориків початку ХІХ сторіччя. Насправді була держава Русь. Єдина і неповторна. Ні Новгородської, ні Володимиро-Суздальської а тим паче Московської Русі ніколи не існувало.
А зраз у Москві нам навіть і у існуванні Київської Русі відмовляють. У 2014 році у Вікіпедії зникла сторінка «Киевская Русь». Звідти читачів переадресовують на іншу – «Древнерусское государство». І читаємо з подивом, що, виявляється, «Древнерусское государство» виникло у Великому Новгороді, потім розповсюдилося на землі нинішньої Москви, а вже потім ПРИЄДНАЛО до себе Київ.
Категорично заявляю і благаю: тікайте подалі від цієї брехні.
А як же було насправді? Чи дійсно Русь була глибокими нетрями у ІХ-Х сторіччях? От питання, правда? Чи правда, що дикі наші пращури торгували виключно рабами, медом диких бджіл, воском та шкурками білок?
Чи були князі з роду славетного Рюрика та народ русів варягами? Чи був Святослав останнім князем-язичником на київському престолі, диким, але симпатичним? Що стоїть за військовими походами Русі на Хозарію, Болгарію, Візантію, у Крим? Хто були справжні батьки Святослава? Чому історія про хрещення княгині Ольги у Царгороді – міф?
Головне: яку величезну таємницю українського народу сховали від нас на замовлення Кремля історики.
Відповісти на ці та багато інших питань спробував знайти ПАВЛО ПРАВИЙ (Бондаренко) у своєму історико-публіцистичному розслідуванні.
 «Святослав, каган русів. Убитий та оббреханий».

Хочете мати цю книгу в у своїй бібліотеці? Хочете побачити іншу, сліпучо красиву історію українського народу?
Якщо ви перерахуєте:
- 120 гр. – гарантовано отримаєте книжку з автографом автора;
- від 200 грн. – ще одна книга поїде до бібліотек Сходу та Півдня України, та до бібліотек військових частин;

Будемо вдячні за будь-яку фінансову допомогу – видання книжок в наш час дуже недешеве задоволення. А книжка є потужною зброєю – потужнішою за «Гради» та «Урагани». Попереду видання книги про трагедію, яку радянська пропаганда обізвала «Волинською різаниною».

Картка «Приватбанку» 5168 7556 2991 5311
Отримувач – Павло Бондаренко.

УВАГА! Важливо!
Перерахувавши кошти по передплаті, або в якості спонсорської допомоги, обов’язково повідомте про себе. П.І.Б., місто, номер телефону та відділення Нової пошти, куди ми маємо переслати книжку з автографом автора, а також бажану кількість примірників на одну із вказаних нижче адрес (автор книги):
urtab@ukr.net

З повагою,

ПАВЛО ПРАВИЙ (Бондаренко)

13 комментариев:

  1. А в магазинах книга будет?

    ОтветитьУдалить
  2. Навряд. Хоча в одному є - книгарня "Смолоскипа" уКиєві))

    ОтветитьУдалить
  3. Послав грошi 18 квітня. Пане Павло, підтвердіть, будь ласка, отримання.

    ОтветитьУдалить
  4. Як я люблю патріотів України з маил.ру. Маю дяку купити, але подивився на отое мило тай передумав.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ну то тпроходьте повз, патриот великий. Судячи з феноменально грамотного коменту, Вам книги не потрібні. "Маю дяку купити"...

      Удалить
  5. у мене питання до автора. чи вказує автор на джерела, на яких будує логіку подій? яка головна мета книг? розкрити фейк історії зі шкільних підручників?
    шкода, що нема сканів змісту і кількох сторінок, щоб мати уяву .

    ОтветитьУдалить
  6. Как же можно так исказить историю?

    ОтветитьУдалить
  7. Добрий день. Книгу ще можна замовити? Наперед дякую за відповідь.

    ОтветитьУдалить
  8. Добрий день. З якого міста привезуть друковані примірники книг? Мене цікавить: Владимир. Крещенье ложью. Картонні герої. Бандеровци. Красним по черному. Якщо замовлю завтра, коли привезуть в Ірпінь? Вибачте за орфографію, пишу укр. літерами.

    ОтветитьУдалить