Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 1 июля 2018 г.

"День Сонцекресу". Нова книга Павла Правого


Цікаво, хтось ще пам’ятає Павла Бондаренка (Павло Правий) не як автора популярних книжок з історії України, а як письменника, що працює в жанрі містичного трилера, хоррора?



Поки що в електронному варіанті роман Павла Бондаренка «День Сонцекресу». 
Формат Word

У самісінькому вирі війни, у серці Степу, напередодні Дня Сонцекресу перетинаються долі двох воїнів, які походять з різних епох – сотенного дружини Святослава Хороброго і українського морського піхотинця, що воює на Донбасі.
Обоє шукають найвищої справедливості – священного права на помсту. Але яку ціну доведеться заплатити за це право? Життя? Власна душа? Любов, яку ти знайшов і втратив навік, перетворивши кохану жінку на відьму, що зненавиділа тебе? 
А там, на старому капищі, у Місці Сили чекає на тебе давній Ворог. І нема іншої ради, як стати до бою з ним, безсмертним і майже всемогутнім. Адже у твоїх руках раптом опиняється доля цілого світу, в порівнянні з якою і твоя помста, і навіть кохання, що загинуло, не розквітнувши, втрачають сенс…

Як придбати?

Надсилаєте її вартість (30 грн) на карту Привату 5168 7554 1974 6538, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net  

Про інші книги Павла Правого (Бондаренко) тут:  http://pavlopraviy.blogspot.com/2017/07/blog-post_16.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий