пятница, 29 июля 2016 г.

Потрійний удар Порошенка

Учора сталася подія, важливість якої яку майбутнім історикам ще доведеться оцінити, оскільки очевидно, що навіть прихильники Порошенко чомусь цього доки не зробили. А подія без перебільшення – дійсно історичної ваги. Я вже порівняв її учора зі знаменитим «Бостонським чаюванням».


пятница, 22 июля 2016 г.

Відкритий лист до Надії Савченко

Ніколи не приховував до Вас, пані Савченко свого ставлення. Ще з тих часів, коли Вас було призначено першим номером у списки «Батьківщини» для підняття потенції цієї промосковської банди. Тоді на мене сичали й мене проклинали. Обзивали різними негарними словами: героїню зачепив.


четверг, 21 июля 2016 г.

Буча в Бучі, або один день із життя осіб нетрадиційної орієнтації

Сьогодні збирався працювати виключно над рукописом книги. Навіть сенсаційне убивство Шеремета не звабило на черговий пост у блог. Проте сталася подія, яку просто не можу обійти увагою, бо це вже повний алес капут. Попереджаю – буде доволі жорстко, тому приберіть ваших дітей від моніторів.

понедельник, 18 июля 2016 г.

Беладона: відьмина трава

Пані Кліо – дуже гарна жартівниця. Іноді вигадає таке, що навіть не віриться. Хочете пересвідчитися? Посміхніться трохи, пані та панове. Не все ж нам про політику...


пятница, 15 июля 2016 г.

Олександр "Невський". Як з монстра зробити героя

А хочете дізнатися про один з найвідоміших історичних міфів, який, мов паля гнилий сарай, підтримує цю країну? Святий благовірний князь Олександр Невський… Мало хто може посперечатися з його популярністю в Росії. Навіть орденом імені Невського нагороджують офіцерів за військові подвиги. Але насправді ніяких подвигів за цим князем не існує. Навпаки…


среда, 13 июля 2016 г.

НАТО VS РФ: когда от краха не уйти

Российская Федерация обречена. Это уже непреложный и горький для многих факт. Позвольте господам россиянам и почитателям «встающей с колен» из числа граждан Украины пояснить. Простыми и понятными для них словами.

пятница, 8 июля 2016 г.

Надія Савченко здобуває мир на Донбасі, або шмурдяком по дипломатії

Зранку один із френдів, тих, хто час від часу за незрозумілим графіком виринає в коментах до моїх постів, прислав цілого листа в особистому посланні. Чого там тільки не було! Від «мир будь-якою ціною» до «давайте забудемо про Донбас» та вже звичного «вони самі винні». Обіцяв йому відповісти детально.


четверг, 7 июля 2016 г.

Кілька слів про сказ...

Те, що відбулося сьогодні в українському політикумі викликає… Ні, не обурення, не лють. Найкраще охарактеризувати це відчуття відразою. Наче вхопив у пітьмі напівзотлілого гнилого пацюка. Цікаво, чи залишаться у цих людей після цього фанати? Напевне що так. Адже любов зла…


вторник, 5 июля 2016 г.

Це лише бізнес...

Я буду мстить и мстя моя будет ужасна» - сказав Олександр Онищенко з московського далека. Не сумніваюся, що буде. Принаймні – спробує. Аякже – від такої годівниці відірвали. Усе, що нажите непосильним трудом…

суббота, 2 июля 2016 г.

Алярм глобального масштабу

Вони дуже налякані. Вони в паніці. Усі. Усі ті, хто десятиріччями наживався на Україні, дерибанив її як міг і де міг. Вони раптом усвідомили, що їм приходить кінець.


пятница, 1 июля 2016 г.

Кілька слів про "город русской славы", або як з Кішки зробити кота

Один з найдавніших і найстійкіших російських міфів, що його досі підтримує уся міць російської пропаганди – «Севастополь – город русской славы». Гори книжок, десятки пісень, кінофільмів, вистав та виставок на цю тему, здається, не залишають в цьому сумнівів.