Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 7 июля 2016 г.

Кілька слів про сказ...

Те, що відбулося сьогодні в українському політикумі викликає… Ні, не обурення, не лють. Найкраще охарактеризувати це відчуття відразою. Наче вхопив у пітьмі напівзотлілого гнилого пацюка. Цікаво, чи залишаться у цих людей після цього фанати? Напевне що так. Адже любов зла…




Коментуючи подію у сесійній залі Верховної ради, лідерка «Батьківщини», велика патріотка України Юля Володимирівна Тимошенко слів не вибирала. Аби черговий найманець цієї політичної шахрайки не звинуватив мене у наклепах, цитуватиму її гнівні тиради дослівно, з посиланнями. Отже поїхали.
«Сьогодні відбулася безпрецедентна річ – «Народний фронт», ББП взяли колишніх вояків АТО, які вдягнули військову форму, навісили ордени і захистили трибуну в інтересах кланів і олігархів, які знищують Україну» (http://www.depo.ua/ukr/politics/timoshenko-porivnyala-koleg-atoshnikiv-shcho-rozchistili-tribunu--07072016124400).
Що ми маємо винести з цієї фрази. Те, що пані Тимошенко глибоко зневажає українських вояків. А може, і ненавидить. Ненавидить. Не буду зараз обговорювати твердження окремих журналістів і політиків щодо того, що саме Тимошенко допомагала Путіну захопити Донбас і всіляко підтримувала російську агресію – свічку при їхній розмові (якщо така була) не тримав. Я зараз про інше.
Ця особа зневажає депутатів-вояків і вважає їх боягузами та ідіотами. За словами Тимошенко, колишній бійці ЗСУ та НГ, які стали депутатами, настільки дурнів, що не здатні розібратися в тому, що відбувається в українській політиці, і тому їх тупо використовують. ВДЯГАЮТЬ, як маленьких дитсадівців у військову форму й ПОСИЛАЮТЬ на захист. Кого? Звісно ж олігархів. У наших «тимошенок» та «ляшків» найстрашніше пугало для «електорату» - це олігархи.
За словами Тимошенко, колишні вояки, що проливали свою кров під Іловайськом і Луганськом, в ДАП та Пісках – боягузи. Їм наказали керівники фракцій: одягтися, навісити, блокувати – вони й пішли блокувати. Не посміли сперечатися.
А от щодо «навісили ордени» м- тут У пані Тимошенко ще й величезне хамство та підлість проглядає. Ям це «навісили»?
До відома пані з косою, депутат Андрій Тетерук, колишній командир знаменитого батальйону «Миротворець» 29 вересня 2014 року нагороджений Батьківщиною (Батьківщиною, чуєте, пані Тимошенко!) орденом «За мужність ІІІ ступеня саме за мужність і героїзм, проявлений ним саме під Іловайськом. Коли він був там – ви, пані Тимошенко балики жерли і шампусіком записали, плануючи як би владу для себе, любої захопити. Ви, пані Тимошенко, мізинця цієї людини не варті.
Ще один, на якого «навісили» - Юрій Тимошенко. Він ще з 1989 року, коли Ви, Юлія Володимирівна ще крутили у відеосалонах Дніпропетровська «чорнушку» для прищавих юнців – ця людина вже була членом Української Гельсінкської спілки. Під постійним «ковпаком» у КГБ. У травні 2014 року Юрій Володимирович Тимошенко, просто з Майдану пішов воювати простим гвардійцем до першого батальйону оперативного призначення Нацгвардії, того самого, який згодом отримає назву «Батальйоні ім. Кульчицького». У майже 55 років.
Коли Ви пані Тимошенко, передчуваючи поразку на виборах, заявляли в інтерв’ю що в разу якщо українці за Вас не проголосують, то Ви будете організовувати Майдан-3, себто державний переворот, Юрій Тимошенко захищав гору Карачун під Слов’янськом.
Те, що сказала Тимошенко – це…
Одне слово: хамство.
«Вони силою розблокували парламент і тим самим вони захищають сьогодні захмарні тарифи, неіндексацію пенсій і заробітних плат, скасування допомоги навіть самотнім мамам» (там само).
Отже, на думку пані Тимошенко силою блокувати трибуну – це гарно. Коли це роблять поплічники однієї дами з косою. А силою розблокувати трибуну, аби прийняти низку важливих для країни рішень – це злочин. За низькі тарифи боремося? Пані Тимошенко молодих мама пожаліла? Не смішіть мої «Ісканедри». Якщо забрати з риторики Юлії Володимирівни лицемірне піклування про молодих мам, про пенсії бабусям та низькі тарифи – на чому тоді їй піаритися.
І ще: тут бачимо брехню. Адже пенсії в України було проіндексовано. В у травні. Вперше за останні два роки, протягом яких Україна, в тому час як дехто з косою мотався по курортам та закордонним шопінгам, останні кусень хліба та останню гривню армії віддавали.
І у вересні буде ще одна індексація.
А ще допомогу самотнім мамам ніхто не скасовував. Тут Юлія Володимирівна теж збрехала. Брехня, брехня, брехня – увесь життєвий шлях цієї аморальної особи – суцільна брехня. Брехня і хамство. Пригадуєте як вона у 2005 змальовувала Порошенко в кабінеті у Ющенка в «соплях і сльозах». Так я нагадаю. І про те, як Вана тримала Ющенка за руку, як про «сподівання людей» вела з ним бесіду, аби лише не позбутися прем’єрського крісла. Згадуйте і милуйтеся: http://www.kyiv.press/timoshenko-i-tut-vorvalsya-poroshenko-ves-v-slezah-i-soplyah-videoarhiv/
Ну і на закуску:
«Це нагадує чорних полковників, які сьогодні захищають корумпований режим. Це як в найгірші часи Януковича» (http://www.depo.ua/ukr/politics/timoshenko-porivnyala-koleg-atoshnikiv-shcho-rozchistili-tribunu--07072016124400).
Нагадаю Давно вже не шанованій мною пані Тимошенко, що серед тих, кого «злочинна влада» могла одягнути у камуфляж, навісити ордени і послати надавати копняків  одній стерві, яка не вгаваючи волає «Виберіть мене» - звання «полковник» має дуже шанована людина. Це – Юлій Валерійович Мамчур,  військовий льотчик 1-го класу, колишній командир 204-ї бригади тактичної авіації (Бельбек, Крим).
Нагадаю, що в той час, коли Юлія Володимирівна вела в Донецьку дивні переговори з сепаратистами (після яких буквально на другий день пішли захоплення міст на Донбасі), полковник Мамчур, під прицілами російських снайперів, беззбройний, стояв один навпроти «зелених чоловічків» і це знамените фото обійшло усі інформаційні агенції світу як приклад незламної мужності та патріотизму.
Нагадаю, що в той час, як пані Тимошенко на засіданні РНБО кричала про заборону військовим у Криму захищати Батьківщину, полковник Мамчур під прицілами бойовиків, без зброї, під розгорнутими знаменами виводив свою бригаду урочистим маршем. І ці кадри теж обійшли світ.
І ось його якась політична повія має совість називати «чорним полковником»? Ви, пані Юлія, не варті ноги цій людині мити.
Звання "полковник" має Андрій Тетерук, один з тих, хто своїм героїзмом і професійністю врятував десятки наших воїнві під Іловайськом і зупинив бронетанкові групи росських окупантів. У Вас вистачає совісті відкривати на нього рота?
Те, що зараз творять Тимошенко і Ляшко вважаю наслідками паніки. Єдина їхня надія була на дострокові вибори восени. Надія не на перемогу – на те, аби хоч якось утриматися на плаву й бути цікавим «спонсорам». Інакше – маргіналінез. Це коли ти нічого не вирішуєш і ніхто тобі не дає грошиків, аби орендувати палаци, їздити на броньованих лімузинах і літати чартерами.
Але плани ці, схоже, накриваються мідним тазиком. Соціального вибуху, на який розраховували і який провокували за принципом «чим гірше, тим краще» нема й не буде. Реформи рухаються. ЄС та США не залишають Україну без допомоги. А тут ще віце-президент США приїхав і недвозначно оголосив про те, що Україна рухається в правильному напрямку й підтримав президента та уряд.
А на осінь-зиму, судячи з усього, маємо чекати на цікаві події в зоні АТО. Хто тоді зможе похитнути авторитет Порошенка, який і країну втримав на краю прірви, і Донбас визволив без 40-50 тисяч солдатських трупів?
От вони й психують. От вони й плюються, мов блаженні.
Оті всі лежачі страйки Ляшка та його команди, оті всі істеричні вигуки Тимошенко з намаганням образити, вжалити, облити помиями – то все від безсилля, що переходить у шаленство. Довго думав. З чим або ким порівняти пані Тимошенко з отією її промовою. І раптом сяйнуло: скажена лисиця. Тільки лисиця хвора на сказ, кидається на усіх без розбору не тому що голодна, а тому що вже не контролює власну злобу. Аби лише вкусити. Бо все одно скоро здохне…

Виборів – не буде. А з ними закінчується кар’єра політичних пігмеїв, котрі ніколи б нікому не були цікаві, якби не багатомільярдні вливання від Кремля та олігархів.
А ви що, не знали?
Найбільш кричить про боротьбу з олігархами той, хто в них на утримані.
Найбільше кричить про війну з Кремлем той, хто з ним у союзі.
То вони так маскуються.
Нормальні люди, к Тетерук, як Мамчур, як Гаврилюк, як Юрій Тимошенко, вони не бють себе копитами у вишиванки і й не грланять пісні про те, як вони люблять одиноких мам та бабусь-пенсіонерок.
Вони працюють.
Не на себе – на державу.
В мене все.

ПАВЛО  ПРАВИЙ   

1 комментарий: