Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 18 февраля 2017 г.

Про укол парасолькою, як шлях до перемоги над рашизмом

Ми не переможемо Росію. Ніколи. Боротися з путінським режимом – даремна і безнадійна справа. І не треба мене звинувачувати у смертному гріху агітації за поразку. Ми не маємо жодного шансу, поки воюватимемо так, як воюємо зараз.


Порошенко – мудрий, розумний, досвідчений, хитрий, далекоглядний політик. Можна ще багато компліментів йому відвантажити. Але він має один величезний недолік, який нівелює усі його позитивні якості. Власне, це теж чеснота, але саме в умовах війни з Москвою, вона перетворюється на страшний гріх.
Порошенко – благородна людина.
А благородна людина в боротьбі з Путіним не має жодного шансу. Це лише у книгах Дюма-батька, Фенімора Купера або Рафаєля Сабатіні благородні мушкетери, індіанці та капітани перемагають своїх підлих підступних ворогів. В житті, на жаль, так не буває.
Пригадуєте, як співали бандити у фільмі «Не бійся, я з тобою»?
Противник лучше не бывает,
Ты упадешь, а он не добивает,
Ударишь в спину и не ждешь ответ,
Интеллигенту от себя спасенья нет.

Не я его, так он меня - закон таков,
Барашек травку ест для сытости волков,
В законах жизни исключений нет,
Не я законам враг, а он – интеллигент

І Путін та його шобла, у т.ч. і холуї тут, в Україні сповна використовують оцю інтелігентність Порошенка.
Якщо ти граєш у футбол за правилами футболу, а противник – за правилами регбі – ти отримаєш повну авоську голів. Якщо ти граєш у шахи по правилам, а противник ні – перемоги тобі не бачити. Сідати грати в карти з шулером – безнадійний і, головне - ідіотський вчинок. Якщо ти не володієш шулерськими прийомами краще.
Ми воюємо з путінським режимом, який не знає, що таке правила честі. Він цинічний, брехливий, дволикий, жорстокий, зрадливий. Він є супротивником, якого називають підлим.
Дати слово офіцера і потім спокійно його порушити й лише реготати в ефір, коли тобі дорікають і питають де твоя честь російського офіцера – це норма путінської армії. Ставити «гради» у дворах дитячих садків, прикриваючись дітьми – це правила, за якими грають в путінській Росії. «Мы будем стоять позади женщин и детей»(с).
Створити та профінансувати десятки «націоналістичних» організацій, а потім використовувати «патріотів» для дестабілізації країни – це методи Кремля.
Брехня, брехня, брехня…
І ще – десятки мільйонів доларів на підкуп українських політиків, журналістів, письменників, власників телеканалів. Купити сайт «Українська правда» разом з усіма тельбухами – журналістами, редакторами, блогерами? Нема проблем! В Сибіру старенькі замерзають у нетоплених хатах; Пенза потопає в нечистотах – але підла кремлівська влада замість допомогти своєму народові кидає гроші на підкуп політиків у Німеччині, Польщі, Болгарії, Франції, Зімбабве, Японії, Марокко, США, Україні, Фіджі, Австралії.
Росія – це держава монстр, яка не завагається приректи на голодну смерть мільйони власних громадян, аби прибрати до рук хоча би два гектари чужої землі. З такою державою цивілізованими, благородними методами боротися не можна. Цивілізовані методи війни з нею виливаються океанами крові, пірамідами кісток або цілковитою поразкою
Зараз я скажу страшну річ. Страшну передусім для себе самого. Бо за переконаннями я є стовідсотковим демократом. Так от: Порошенко і його команда мають окриситися. Вскабаніти. Оборзіти. Перетворитися на жорстоких монстрів, які на підлість відповідають подвійною підлістю. На жорстокість – подвійною жорстокістю.
Найняла Москва десяток продажних потвор щось там блокувати? Згоріли всі уночі в наметі. Нащо було розтоплювати пічку бензином?
 Здав великий депутат-комбат маршрути відведення військ, скажімо, з Дебальцевого – наступного дня куля має прилетіти. Не в груди – у спину. З-за рогу. І візитка Захарченка під гільзою.
Почала безумствувати народна героїня, яку витягли з полону – отруїлася печенькою, закушуючи черговий стакан шмурдяку. Трапляються ж у магазинах прострочені печеньки?
Вилізли на «Майдан-333» потвори у масках – поїхали в Луганськ. Контрабандою. У вигляді тушонки.
Написав журналіст брехливу статтю – згоріла квартирка за 800 тисяч доларів, а на автівку з даху впав старий рояль.
Звісно, я епатую. Звісно, навмисне перебільшую. Але не набагато.
У 70-х роках в Європі КГБ дозволяло собі «трохи зайвого». В числі цього «зайвого» були політичні убивства. Пригадуєте комедію «Укол парасолькою» з Пьєром Рішаром, що вийшов у 1980 році? Так от, його було знято за реальним сюжетом.
У 1978 році агенти болгарського КГБ  убили в Лондоні болгарського дисидента Георгія Маркова уколом парасолькою з капсулою рицину. Парасолю було виготовлено в спецлабораторії КГБ СРСР. Справа була гучною. Всі газети кляли  Москву. Радянських дипломатів піддавали обструкції. Це офіційно.
А неофіційно благородні сери з британської контррозвідки Мі-5 зробили так. Вони виловили радянського резидента КГБ у Лондоні (якщо не помиляюся, у генеральському званні) і методично та жорстоко катували, переламавши руки, ноги, ребра, вибивши зуби тощо. А потім кинули на смітнику, обставивши так, буцімто це було пограбування.
А радянським «товаріщам» пояснили прямо і відверто: це – попередження. Якщо «товаріщі» продовжать «балуватися» подібними речами на території Великобританії і навіть Британського співтовариства, то страждання товариша генерала видадуться легкими пестощами. Принаймні, в британських домініонах ще існують дикі племена, де у захваті від барабанів, виготовлених зі шкіри, яку здирають з живої людини.
І знаєте – наче баба-знахарка пошепотіла. Мов відрізало. Повага «товаріщєй» своїх британських колег-джентльменів одразу зросла, а методи діяльності звелися до неписаних законів шпигунського світу, без «ізлішеств» різних негарних.
До чого це я? Напевне, дядькові Петру, час вже знімати білі рукавички і починати трощити ребра, стріляти з-за рогу і влаштовувати автокатастрофи. У нас так багато замаскованих терористів з ДНР, які можуть раптом почати вибивати у деяких депутато-журналісто-активістів печінки, палити їхні будинки, підривати їх в саунах, правда? Он, Арсен Коінчаєв може підтвердити – не надто якось йому затишно стало у Києві.
І тоді побачите – мов потужний мольфар замовляння пошепоче. Куди й дінуться «ліваруцінери» та «правдиві журналісти».

P.S. Написав це і засоромився: як так можна? А як же свобода слова, демократія, право на ліво тощо? Так і до диктатури можна докотитися. Чую, чую вже звинувачення що мене найняв злий Порошенко за центнер «барбарисок».
Тільки чомусь здається, що серед тих, хто звинувачуватиме, більшість будуть з тих, хто свободою слова користується як зброєю проти України. Правом на мітинги – як інструментом підриву держави.
А потім згадав про серів з британської МІ-5, перетвореного на м'ясо радянського резидента і совість моя трохи заспокоїлася.
Якщо благородні лондонські сери не бачать у боротьбі з підлим противником, який не визнає жодних правил гри, використовувати ще більш підлі методи, чому українські козаки, що прославилися своєю люттю та жорстокістю до ворогів, мають погоджуватися грати у футбол з регбістами?

Мені це не подобається. Дуже не подобається. Але ще менш мені подобається перспектива втрати держави.

15 комментариев:

  1. Дядьку Пороху, хоч він і на 5 років молодший за мене, ще треба показати всьому світу "обличча" власних олігархів.
    Щось мені підказуе, що невеличкими "жаб’ячими" стрибочками, як на разі армія поводиться, дядька Порох потихеньку виконує свої завдання.
    І ввесь "гармідер", що створюють щоб його і державу втопити, він якимсь своїм хитрючим чином використовує на користь держави.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вбили Литвиненка. І що, укололи Путіна? Якщо почати такі методи проти Московії (методи аль-каїди), то хто їх буде здійснювати? Парасюки, грішіни, садові?. Мокшельський Улус цим займається 800 років і куди навіть ісламістам до них! Ми - країна закононепослушних махновців (по понятіям) і у нас навіть під маркою добробатів розгорнулися банди "активістів". Поліція після побиття її Майданом взагалі малодієва. Високосвідомий ізраїльський народ може собі дозволити Мосад, для нас це самовбивчо. Хто кого перекупить: ми рашистських терористів, чи вони наших?. Вгадайте з трьох раз... Навіть від такої статті захід перепудиться в жах. Яка тоді допомога. То ж обраний українським народом Петро (тепер би, може, обрали Суку) таки не має альтернативи. Вода камінь точить. Гляньмо лиш на декомунізацію (фактично, демосковізація), чи таке було мислиме перших 25 років? При цьому ватно-засаленому нещасному народові: "кому воно мішає". 66% голосують, щоб зберегти совєцькі свята... Правда, більше 50% за НАТО. На крові, але щось міняється. Аби так далі....

      Введіть повідомлення

      Удалить
    2. І ще. ФСБ створило синдикат по перекачування грошей від українців на фінансування лугандону і Криму. Не через банки - то завіса, фейк для прпулістів. Через НАШІ МАГАЗИНИ! Погляньте у "Метро", "Фокстрот", і всюди. Пригляньтеся до прихованого виробника товару - наймасовішого і найдорожчого фірм Samsung? LG та інших. Made in Russia. Телевізори по 5-116 тисяч, пралки, холодильники,побут і хімія, хаггіс - практично усі типи товарів. Альтирнатива скоротилася до мінімуму польська, чеська, навіть китайська. А ви виєте про Рошен... Від нас працює армія зрадників. Йде блокада вугілля. Але лугандон це вже просто частина Росії, яку вона навіть не може віддати. Той народ би їх прокляв. то чому ця шпана не блокує увесь імпорт з Росії7 Бо ще карлик не дав команду?

      Удалить
  2. Дуже вірно. Йде війна ,ллється кров, ворог лютує... Війна річ жорстока і ті, хто стоїть на передові знають про це. Коли ,,здавали" Крим можна було почути ,, ...здали військову частину, але не пролилася кров...". З такою логікою можна здати всю Україну без жодної краплі крові. Коли йде війна гасло повинно бути одне - ,, Ворог повинен бути знищений будь якими методами". Ворог (якщо чітко ідентифікувати) - поняття уніфіковане, де б він не був - в тилу або на передові. Як можна квліфікувати покідька -громадянина України , який видає російським ворогам сусіда - інформатора українських збройних сил? Безумовно, він ворог і повинен бути знищений. Зрадник не може бути виправданий. Спасибі автору!

    ОтветитьУдалить
  3. це не завдання взагалі бідь-якого президента. Це планують та виконують інші люди, і ніхто не знає - хто да що.

    ОтветитьУдалить
  4. Польтро де Мере, Жан Клеман, Жак Равальяк, Франсуа Диановиц, Карл Витри, Николя де л'Оспиталь - у них у всіх є багато спільного в історії та географії.

    ОтветитьУдалить
  5. Я завжди за це виступаю - мишебрати розуміють тільки "силу піздюлєй!" (с). Для прикладу - чеченці в ЛЮБОМУ місті роіссі.

    ОтветитьУдалить
  6. Порошенко – благородна людина. Пістєц, поржав і далі не читав це лайно і висер

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ключові слова тут - не читав - як не читав то і нєхєр судити...

      Удалить
  7. Щось додати,годі, то тільки для урізноманітнення.

    ОтветитьУдалить
  8. треба створити український "Мосад" !

    ОтветитьУдалить
  9. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  10. Порошенко і благородство - то несумісні речі.

    ОтветитьУдалить
  11. Треба дивитись на проблему, уявляючи її прозорою. Так можна побачити маленькі незначні деталі, прибравши які, можна придумати як вирішити ці негаразди. Мені здється, що в даному випадку треба закопати покійника, що у вінницькому музеї Миколи Пирогова...

    ОтветитьУдалить
  12. Мало не знудило від прочитаного.

    ОтветитьУдалить