Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 1 октября 2017 г.

ІСПАНІЯ: ПОЧАТОК НОВОЇ ГРОМАДЯНСЬКОЇ?

Толік Шарій уже в Іспанії. Очевидно, допомагає створювати Каталонську народну республіку. Якщо Толік Шарій там, то стовідсотково там - рашистські спецслужби і рашистські гроші - Толік Шарій задурно не працює.




А якщо це так, то іспанці можуть очікувати на російську зброю. Спочатку «Калаші» та РПГ-7, а потім в місцевих шахтах знайдуться танки та «Гради», якими керуватимуть вузькоокі «трактористи» та «шахтарі». Це уже було в цих місцях 80 років тому.
Чи вважаю я що каталонці і Каталонія мають право на незалежність? Моя суб’єктивна думка - ні. На незалежність мають право нації та етноси: шотландці, чеченці, ірландці, татари тощо. А каталонці, щоб вони там собі не навигадували - це не етнос, це – субетнос, як бойки та лемки в українців; баварці та ганноверці у німців, корсиканці у французів. І тому вибачте.
Правда, там і Мадрид «наварив» чимало. Центробіжні тенденції в Каталонії, Басконії та інших регіонах почалися після того, як було фактично знищено їхню автономію.
Утім, це ніяк не знімає головної вини з Москви. Саме СРСР, а тепер Росія годували й годують сепаратистів грошима і нема гарантії, що не засилають туди своїх провокаторів. У 1959 році було створено ліворадикальну сепаратистську організацію ЕТА («Країна басків і свобода») – де навчали її бойовиків і звідки вона отримувала бабло?
А якщо згадати, що іспанські бойовики воювали на Донбасі (проходили навчання та обстрілювалися в бойових умовах перед поверненням на батьківщину?) то путінські вуха там стримлять, мов вуха віслючка Іа з-за кущиків. Поліція затримала лише 8 іспанців, які воювали на боці рашистів в Донецьку та Луганську. А скільки їх насправді? І хто ними нині керує? Чиї завдання вони виконують?
І чому все іде за тим самим сценарієм, що на Донбасі?
І чому феесбешний агент Шарій перебуває в Каталонії?
Напевне, Іспанії пощастило, що вона не має спільного кордону з Росією. А то б біля нього уже стояли б колони «миротворчих» танків для «спасения каталоноязычного населения от мадридской хунты».
Утім, поновити нову терористичну війну за участі ЕТА та нових формувань під орудою завербованих та навчених на Донбасі фанатиків на гроші з Москви, Кремль цілком здатен. Щоб потім закликати ЄС разом боротися з тероризмом і забути за кров, що її пролив Путін в Криму, на Донбасі та в Сирії.
На фото - Луганська область. Іспанський бойовик-комуніст Серхіо Бесерра в обнімку з проросійським бандитом Мозговим.
            No pasarán?
            Ще і як рasarán, якщо з ними надто ліберально поводитися.
До речі, іспанська поліція, незважаючи на всі докази і зізнання місцевих бойовиків, які у складі рашиських бандформувань убивали українців - їх відпустила.
Тепер іспанська влада може за це поплатитися.
«Русский мир» идет?

2 комментария:

  1. чому треба прирівнювати іспанських комуняк, які воювали проти наших на Добасі, до каталонських сепаратистів?

    ОтветитьУдалить