Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 16 апреля 2018 г.

ХТО ВИ НАСПРАВДІ, РУСИ?


По слідах суперечки у Фейсбуці про «язичницьку» Київську Русь. От скажіть, а звідки ви взяли, що вона була язичницькою? Здавалося б – дурне питання, правда, адже це всім відомо. Насправді все не так. Не відомо. Всі в це вірять. Тезу про «язичництво» Русі нам вбили в голову брехуни від історії.




Ось вам кілька тез, а також питань, від яких прожогом утікають заслужені історичні професори.

1. Усім відомо, що Київську Русь заснували варяги на чолі з князем Олегом з роду славетного вікінга Рюрика. Повіримо. Тоді питання: з якого це дива варяги вклонялися якомусь Велесу? Чому руси вірили в Дажбога і Перуна? Адже всім відомо, що варяги молилися Одіну, Тору, Бальдру, Локі.
А у нас що виходить?

2. Припустимо, що знайшлися якісь варяги, що вірили в Макошь та Сварога. Але чому шведські історики не знайшли жодних відомостей про шведське плем’я русів? Ані усних (саги), ані письмових (літописи), ані нумізматичних, ані археологічних? Лише в Повісті минулих літ прописано, що Рюриковичі – варяги.

3. Звідки взагалі відомо, що 988 року Володимир хрестився сам і хрестив Русь? Те, що це усім відомо - зрозуміло, - але звідки? Колись "усім відомо" було, що Земля пласка й стоїть на трьох слонах. Диво дивне, чудо чудне: в жодному літописі кінця Х-го ст. ані нашому, ані європейському, ані арабському, ані навіть візантійському про цю знаменну подію ні слова. 
Навіть придворний візантійський літописець Лев Диякон ані чичирк про це, хоча мав бачити все на власні очі. Степанаса Таронаса не пропонувати – він писав про охрещення не Русі, а допоміжного корпусу, що його Володимир Великий послав до Візантії. Але той корпус складався з найманців-варягів.
Чому про хрещення Русі у 988 році почали писати лише після смерті Володимира Великого? Бо мертвий заперечити не може?

4. Чому св. Софія Київська, яку побудував Володимир Великий зведена й оздоблена не у візантійському стилі, якщо вірити, що Володимир звідти християнство приймав, а за канонами аріанства, яке засуджено в Константинополі як єресь?

5. Чому навіть згідно до Повісті минулих літ, Володимир Великий після свого хрещення промовляє саме аріанський (єретичний як би) Символ Віри?

Або ось питання: яким чином так сталося, що княжа пара Ігор та Ольга народили свого первістка Святослава, коли Ользі було мінімум 53 роки (це якщо її заміж новонародженою віддали), а Ігорю - мінімум 65? Через це історики змушені йти на пряму містифікацію, без будь-яких підстав "омолоджуючи" Ольгу.

Так от: вся історія Київської Русі – та, що її вам викладали в школі та університеті – сфальсифікована. Вигадана. Починаючи з самої назви держави. Бо Київської Русі ніколи не існувало. А була – Русь, єдина і неповторна.
І був Київ, який наприкінці Х ст. входив у трійку найбільших і найбагатших міст цивілізованого світу разом з Константинополем та Кордовою – столицею однойменного халіфату.

І не були наші пращури дикими бородатими язичниками, що молилися липовим колодам та смердючому болоту. Не лише рабами, воском та шкурками білок торгували з навколишніми країнами. І руси не були ніякими варягами. Так само, як і слов`янами не були.

А що було? Якою насправді була ця країна? Хто такий насправді руси? Якого народу-племені і якої віри? За що воювали Олег, Святослав і Володимир з болгарами, візантійцями, хозарами, ясами, касогами, арабами, печенігами? Навіщо Володимир посилав посольство в далекий Хорезм?

Якщо відкинути побрехеньки, якими нас годували сторіччями і подивитися на уже відомі факти під іншим кутом зору – інша, сліпуче інша історія Русі відкриється перед нами…

Про це – в книгах Павла Правого (електронний варіант):


«Святослав, каган русів. Убитий та оббреханий». Історико-публіцистичне розслідування, 453 с., мова українська, формат fb2 або PDF, вартість 30 грн, умови придбання нижче.


«Владимир, крещение ложью». Историко-публицистическое расследование, 719 с., язык русский. Формат  fb2 або PDF, вартість - 30 грн.

Є також український тпекст "Володлимира" у форматі PDF. 


Як придбати ці книжки?

Надсилаєте їх вартість на карту Привату 5168 7554 1974 6538, повідомляєте про переказ і бажання мати книгу на ел. адресу: urtab@ukr.net
З цієї ж адреси вам буде надіслано файли

УВАГА!

На жаль, обидва паперові наклади "Святослава" розійшлися, проте охочі мають змогу придбати паперову книгу "Володимир. Хрещення брехнею" українською мовою. 


Більш детально дивіться тут: http://pavlopraviy.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html 







21 комментарий:

  1. Как скоро после оплаты высылаются книги?
    Оплата была вчера, сообщение на указанную почту - тоже.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Мене також цікавить ця інформація.

      Удалить
    2. Когда книга выйдет. Если Вы о последней про Волынь.

      Удалить
  2. Заинтересовался книгами. А можно предварительно ознакомиться с оглавлением ? Написал Вам на e-mail.

    ОтветитьУдалить
  3. Чи буде паперовий варіант книги?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Паперовий вже є. У мене є обидві. Дуже цікаві і пізнавальні.

      Удалить
    2. А де ви взяли паперовий?

      Удалить
  4. Переказав 30грн за "Святослава". Чекаю на ПДФ. Дякую!

    ОтветитьУдалить
  5. Пишуть люди отаку нысенітницю, а потім москальські історики з нас сміються, що українці Чорне море 140 тисяч років тому викопали.
    Той хто написав отаке: "з якого це дива варяги вклонялися якомусь Велесу? Чому руси вірили в Дажбога і Перуна? Адже всім відомо, що варяги молилися Одіну, Тору, Бальдру, Локі." ані трошки не розуміє що ж таке язичництво.
    Язичництво ані як не заперечує існування інших богів. Ці бги локальні. Ті ж римляни прекрасно собі поклонялися єгипетській Ізиді, хоча вони в своєму пантеоні мали і Афродіту і Венеру.
    Грубо кажучи на Русі Тор і Локі влади не мали, то була земля інших богів.
    Як бачите маніпуляція починається навіть не з історичного питанння, а з питання розуміння релігійних уявлень. В історичних "відкриттях" така ж лажа, але після "блискучого" вступу про язичників їх можна й не обговорювати

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Коментар із серії “Не читал, но осуждаю”.

      Удалить
    2. Коментар із серії “Не читал, но осуждаю”.

      Удалить
    3. Як бвчите, рийшов великий історик поумнічать. Ви, шановний, маячню городите. Скажіть, чому римляни мали молитися римсьій Ісиді, яка було покровителькою дітей, жінок і рабів? І не було в римському пантеоні одноасно і Афродити і Венери, великий Ви наш вчений. Бо Це одна і та сама богиня, грецька Афродита перейшла до римлян, які звали її Венерою. Прсто шокує рівень знань деякихї "критиків".

      Удалить
  6. Придбав книги пана Павла,дуже цікаві й логічні.Є звісно моменти які
    інтуітивно не сприймаєш,але то дуже давня історія і до істини докопатися дуже важко.Раджу всим почитати, не пошкодуєте.

    ОтветитьУдалить
  7. Скільки чекати відправку файлів? На картку заплатив, на е-мейл написав. Дмитро Кочетков.

    ОтветитьУдалить
  8. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  9. Володимер вовсе не для того освободил руський (Тьмутараканьский) Корсунь от ига Византии и привез арианина Настаса Корсунянина с мощами св. Климента в Киев, чтобы принять тринитарианскую версию христианства. У него были виды на собственную независимую от Константинополя патриархию, опиравшуюся на руськое наследие миссий Андрея Первозванного и св. Климента в 1 веке. Крымская готская епархия ( предположительно с четвертого века) подчинялась кафедре в Силестре (Доростоле) учрежденной также в четвертом веке при императоре Валенте пресвитером Ульфиллой. По этой причине Святослав и считал земли Мёзии своей вотчиной. Потому он и воевал в Болгарии и хотел туда перенести столицу Руси поближе к т.н. Траяновым валам, где славяноготофракийцы с валахами во 2 веке остановили Траяна. Византийское иудо-тринитарианство - это сплошная ложь и подлог

    ОтветитьУдалить
  10. Все абсолютно, т.н. греко-русские войны были войнами религиозного характера. Мёзия и Крым были важнейшим оплотом раннего христианства в северо-западном Причерноморье, начиная со второго века. У языческого Рима руки были коротки туда добраться, да и во втором веке римляне хорошо получили по зубам в Мёзии. Также, последователи Христа скрывались от римских легионеров в пещерах Каппадокии и Пафлагонии, в Антиохии и всей Малой Азии. Доставалось и ранним христианам (славяноготам) побережья Адриатики (Иллирии, Истрии, Паннонии, Далмации и т.д.. Физическое уничтожение христиан, теперь уже в форме преследования никейцами старой веры, объявленной ортодоксами ересью, продолжалась и после христианизации Византии в четвертом веке. Кровавая война тринитарианской и антитринитарианских христианских конфессий, когда легионами Византии уничтожались целые государства и исторические области, окружавшие со всех сторон Римскую империю, в сравнении с которыми три крестовых похода в Палестину выглядят невинной забавой, продолжалась с пятого (уничтожение арианских королевств готов и вандалов) и вплоть до 17 века, когда жертвой стало многоконфессиональное ВКЛ. После этого Польша стала сугубо католической страной, где арианство (социнианство) стало преследоваться никейской властью.

    Что же касается родового знака Рюриков ( как минимум с момента правления Святослава) двузуб-тризуб были символом нисходящего на крещенного в Иордане Христа Святого Духа. Умиляет, когда вижу чушь о голубях или соколе Рароге. Совершенно отмороженные красивые сказки, которые не имеют под собой никакой логики или же она притянута за уши. Сами подумайте, с какого надо быть бодуна голубю или соколу, чтобы пикировать в воду? Другое дело - пикирующая на стоящего в Иордане Христа, белая чайка с желтым клювом - символ арианства, точно такой же как рыба символ раннего христианства! Фреска сцены крещения прекрасно сохранилась в баптистерии (крестильне) Теодориха в Равенне. http://sabor.by/wp-content/uploads/2017/01/fragment_baptisteria_v_Ravenne_493-526_gg_Mozaika_kupola.jpg. Чем не трезубец? И тогда понятна логика Володимера, выбравшего арианство и чтившего память предков, боровшихся с Римом за свою Веру.

    К слову вспомним, что орды Атиллы: сармато/гото/фракийцы/славяне/болгаро/аланы в пятом веке ходили на Рим под несторианскими/ арианскими (?) тенгрианскими знаменами с крестом на полотнище (читаем Гетику Иордана). И только никейские церковные "идеологи" придумали им прозвище загадочных гуннов-язычников)). Скорее всего религиозный конфликт и подмена правящих династий стали истинной причиной т.н. великой Смуты или гражданской войны между Юго-Западом и Севером Руси в 17 веке, когда на стороне Дмитрия Романовича были отряды ариан - запорожцев. А соляные, медные и прочие бунты - лишь повод. Соответственно, великая Тартария, по причине религиозного конфликта, была уничтожена еще раньше, начиная с взятия Казани. В БСЭ сохранилась информация об арианстве (социнианстве) на Руси и его борьбой с "элинской" верой, насаждаемой царевыми слугами, даже в 17 веке (!). Достаточно почитать мартовские прелестные письма Кондрата Булавина. Процитирую по памяти:".. царевы слуги казаков портят, ноздри рвут, веру свою поганую элинскую вводят..". Понятно, что здесь греческая тринитарианская версия христианства ассоциируется казаками с многобожием Эллады.

    ОтветитьУдалить