Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 23 марта 2019 г.

ІСТОРІЯ ПОВТОРЮЄТЬСЯ. І НЕ ЗАВЖДИ, ЯК ФАРС


Цей день в історії людства був поворотним. Офіційно мінімум 70 мільйонів загиблих (насправді, враховуючи недостовірні цифри з СРСР та Китаю – мінімум 100 мільйонів) – лише один з результатів того, що відбулося цього дня.




23 березня 1933 року на засіданні Рейхстагу в залі берлінського оперного театру «Крола» 441 голосом «за» проти 84 «проти» прийнято закон «Про ліквідацію тяжкого становища народу і держави». Гітлер отримав надзвичайні повноваження диктатора.
Те, що нацисти перемогли на виборах 5 березня 1933 року – міф, створений комуністичною пропагандою. Насправді нацисти не мали достатньо місць в парламенті для більшості. Допоміг Сталін, який заборонив комуністам коаліцію з соціал-демократами, оголосивши, що «соціал-демократи гірші за нацистів».
А на тлі інспірованого гітлерівцями і сталінцями підпалу Рейхстагу (гомосексуаліст Ван дер Любе, голландський комуніст і очевидний агент радянських спецслужб, якого схопили на місці злочину, взяв всю провину на себе і забрав із собою в могилу таємницю цієї спільної операції комуняк і наці) під тиском тодішньої німецької «олігархії» та московської агентури Гітлеру надаються диктаторські повноваження.
Там багато паралелей з нинішньою Україною, між іншим. Ще влітку 1932 року НСДАП була в страшній кризі. Партійна каса була порожня. Члени партії розбігалися. Гітлер серйозно думав про самогубство.
І тут – о чудо! Звідкись раптом знаходяться гроші. І гроші шалені. Досі їхнє походження – скажімо так – невідоме. В Нюрнберзі радянські прокурори зробили все, аби повісити  фінансування НСДАП на Шахта та інших «олігархів», проте походження левової частки таємничих грошей так і не прояснилося.
За тиждень до виборів було підпалено Рейхстаг. У нас, слава Богу, поки що такого немає. Але за тиждень до виборів у нас попередили вибух в метро Харкова, який за 15 тис. доларів погодився здійснити один громадянин. І, звичайно, долари ті та вибуховий пристрій отримав з Москви.
Гітлерівці йшли на вибори під цікавими гаслами: «Гітлер – це той, хто відродить Німеччину. Гітлер – це той, хто здолає корупцію, поборе великий капітал (у нас його зараз олігархами називають) та покращить життя простого народу. Влади Гітлера хоче простий народ…»
Якщо хто не знав, гітлерівці йшли до влади на гаслах національної революції.
До речі, там навіть корупційний скандал був. За місяць (sik!) до виборів Гітлер зустрівся з Гінденбургом і шантажував його, уже смертельно хворого, подальшими викриттями зловживань, в яких фігурував син рейхспрезидента (неправомірне використання державних дотацій, ухиляння від сплати податків тощо) і Гінденбург «прогнувся». І призначив Гітлера рейхсканцлером.
На щастя, Порошенко під шаленим тиском «борцунів» не здався, не відступив, як Гінденбург.
Паралелей та збігів багато аж до маршів молодиків зі смолоскипами й закінчуючи масштабним втручанням Москви.
Скажуть: ані Тимошенко, ані тим паче Зеленський до Гітлера не дотягують. Це не так. Адольф Алоїзович був насправді непересічним «інтелектуалом». Ось вам зразок польоту мислі сього «генія», Для тих, хто не в курсі.
«Я склоняюсь к теории всемирного оледенения Хербигера. Возможно, за 10 тысяч лет до нашей эры произошло падение астероида на Землю. Не исключено, что Земля захватила в те времена Луну в сферу своего притяжения. Возможно также, что Земля завладела и той атмосферой, которая окружала Луну, вследствие чего в корне изменились условия жизни человечества на Земле.
Можно представить себе, что в то время обитали существа, которые способны были жить на любой высоте и глубине, потому что не существовало атмосферного давления.
Можно также представить себе, что Земля раскололась и вода, хлынувшая в кратеры, привела к чудовищным взрывам и вызвала вследствие дождей такое наводнение, от которого смогла спастись только одна пара людей, поскольку нашла себе убежище в пещере, расположенной высоко в горах» (http://mreadz.com/new/index.php?id=160545&pages=76).
Що таке теорія Харбигера – кожен може сам пошукати в інтернеті. І посміятися.
 І, до речі, перед виборами він про концтабори та газові камери не розповідав. Концтабори та газові камери пізніше з`явилися.
А спочатку Гітлер почав будувати дороги, наказав розробити «народний автомобіль» та сприяв впровадження здорового способу життя. До речі, ви коли-небудь чули про організацію «Сила через радість»?
А ви знали, що Гітлер – єдиний з відомих історії політиків, який виконав всі свої передвиборчі обіцянки.
Що він наробив додатково до них – це вже інша розмова.

До чого це все написано? Люди! Ми зараз стоїмо на роздоріжжі. Як Німеччина в 33-му. Через тиждень стане зрозуміло, чи ми й далі ідемо шляхом цивілізованого світу, як переповнена протиріччями й злиденна, але все ж демократина Німечина 86 років тому, а чи звернемо до диктатури, концтаборів і зрештою - краху. 
ПАВЛО  ПРАВИЙ

Комментариев нет:

Отправить комментарий