Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 4 апреля 2017 г.

Про маринованих восьминогів, копчену совість і сушені мізки

Якщо і це не допоможе, то не допоможе уже ніщо. Окрім дусту. Бо лише феєричні дурні, порожнеча у головах котрих перевершує вакуум знаменитої гоголівської Коробочки ще може вірити цим… покидькам.




Перепрошую за те, що комусь видасться нескромним, що я так сам про себе, але тут випадок особливий. Я просто не можу втриматися. Не через те, що свого часу наслухався і начитався про свою персону багато чого гидкого. Я просто ошелешений поведінкою однієї «борчині». Шокований. Я знав, що воно має копчену совість, але щоб дійти до такого…
Прошу зрозуміти і не судити надто суворо. Сам не люблю, коли хтось нагадує: я ж вам казав. Ну а тепер – про неї. Про людину, яка перетворилася на моральну потвору.
Маю право так називати пані Савченко, бо ще у 2014 році я писав про неї так:
«…що вам відомо про Надію Савченко? Що ви про неї знаєте, окрім того, що у вашу свідомість вкладає «зомбоящик». Освіта? Особисті якості? Рівень інтелекту? Моральні устої? Чому саме Надія? Бо класно лягає у підсвідомість «Путін полонив нашу надію» і вже не звертаєте уваги на те, хто ж там іде слідом, за Савченко? Головне – врятувати Надію…» (http://pavlopraviy.blogspot.com/2014/10/blog-post_21.html).
До речі, буде час – перечитайте цю статтю, написану 2,5 роки тому. Дуже рекомендую. Не тому що – моя.
Цю статтю рекомендувати не буду:
«Вважайте мене путінським наймитом і ворогом України, але я просто мушу поставити питання про те, що Надія Савенко насправді є авантюристкою з певними проблемами у психіці. Жінка у вічних пошуках гострих відчуттів, через яку загинули гарні хлопці» (http://pavlopraviy.blogspot.com/2016/03/blog-post_6.html).
Відзначу лише те, що її було написано 6 березня 2016 року, коли Савченко ще сиділа у росіській вязниці, а кожен перший український диванний патріот і великий політолог верещав «Свободу Савченко» та «Порошенко ворог України – не звільняє патріотку».
Тоді у коментах до посту можна було побачити таке:
«Легко гавкається на людину за гратами, яка не може дати в морду! Теж саме відбувалось з Тимошенко, а зараз язики до жопи поприлипали. Я не прихильник Тимошенко, але СИМВОЛИ Україні потрібні і ВІРА, НАДІЯ теж».
Або таке:
«От статьи очень сильно пованивает».
А найчастіше і таке:
«Погана стаття. Несе гнилістю і має замовницький характер без жодного сумніву. Боти отримали нове завдання очорнити Савченко, і не так Савченко, як через неї Юлію Тимошенко. Ця політтехнологія працює вже не одні вибори. Мафіозі бояться Тимошенко панічно».
Всюди Савченко ототожнювали з Тимошенко, звинувачували мене, бідного в тому що я навіть не я, а хтось інший і взагалі мені хтось постачає інформацію ледь не з ФСБ для «поливання брудом Юлію Владіміровну та Надію Вікторівну» а потім писали і ось таке:
«Як там тебе, Павло чи Анастасія Рагимова (Даниленко) - ти лайно! Тебе використають твої господарі і викинуть на смітник, як і багато схожих на тебе. Ваша доля вже вирішена практично. Як вам живеться у цьому світі? Що на сповіді у Піднебесній будете говорити?! Як взагалі збираєшся жити?! Самій від себе не нудить?!»
І ось прийшов час спитати у цих товаришів: ну що, а тепер ВАС не нудить? Подивіться ось на це фото і скажіть: у ВАС блювотного рефлексу немає?

Чи усвідомлюєте ВИ, як ВАС використали? Використали абсолютну відсутність мізків. Де ви, великі захисники чергової після Гришина-Семенченка, Парасюка, Яроша «надії нації»? Де ваша рятівниця? Де українська Жанна Д’арк?
Я скажу де: вона жере віскарь по п`ятизіркових європейських готелях; вна запиває елітнм Bordeaux маринованих у білому вині (чи у чому там для неї їх маринують) восьминогів. Вона вже не голодує. Вона вже охаміла настільки, що знущається з вас. Оте фото, де вона тикає виделкою з восьминогом у камеру – це вона вам під носа тикає: ну що, лохи, заздріть. Бачите. Як живу? А ви сидіть і жеріть свою картоплю з оселедцем. Дякую, що привели мене до влади, туди, де можна гребти бабло, поливаючи українську владу брудом, набивати черево, хмільно пити, солодко їсти, м’яко спати.
Вона вже не босяком у штанях - вона вже елітне ганчір`я начепила і модельні черевички тоно не українського виробництва.
І професійні фотографи їй роблять постановочні фотосесії, за розробками недешевих іміджмейкерів формуючи новий образ - ділової розумної професійної жінки-політика.
А ви – оселедцем, оселедцем закушуйте.
У Савченко життя вдалося: ще троку не пройшло, як її на особистому літаку президента привезли з росіської тюрми, а Надя вже має гроші, шмотки, лімузин з водієм і бодігардами, земельну діляночку на березі чистого, як сльоза, озерця, віскарь і лангусти. Чомусь вона вже не воює, героїня наша. Вона вже і не вертольотах не літає – виявляється номер-люкс п’ятизіркового (в менш скромному героїня жити не може) берлінського готелю затишніший за кабіну Мі-24. Щопрвда, в берліні вона із зітханням призналася, що політика їй набридла, вона хоче, бачте, літати, але... 
Вона і на своїй нинішній роботі у сесійній залі Верховної ради вже практично не з’являється. У неї – косовиця. У неї лангусти та восьминоги. Саме вони мене і добили. Вірніше не вони, а поведінка Наді. Жереш - жери, але нащо хизуватис, нащо знущатися з нещасних українців, які щиро вірили, що ти - месія?!
І Вова Парасюк теж не може без п’ятизіркового номера. Саме – п’ятизіркового. І без «Тойоти Ландкрузер» ніяк. Саме – без «круазака». Раніше він "надепутатив" н "Шкоду", але лише місяць "блокади" і - вуаля!

Про Парасюка я теж написав велику статтю 19 листопада 2015 року.
І коменти під постом на кшталт
«Дол@б или нет вчитываться нет времени. Но то что это платная сука минстеця и весьма возможно кгб сомнений никаких.
ну и основная масса комментаторов - платные суки работающие в одном проекте»
.
Скільки вас таких було тоді…
Я не в претензії. Помилятися може кожен. Я сам колись вважав, наприклад, пані Тимошенко надією України. Сам колись в луганську підставляв голову під молотки та кулаки за Ющенка. Але людині для того голову дано, аби у ній мозок носити, думати, аналізувати, робити висновки, а не кушать в неї та постійно отримувати по лобній кістці черговими граблями.
Не сумніваюся, що ті, хто два-три роки тому молилися на Савченко і Парасюка, тепер мають нового кумира. Міхеіла Ніколозовича, наприклад. Або Андрія Івановича. Потім їм підсунуть чергового месію. І ще. І ще…
Головне, підтримувати ваш мозок, панове лохи, всохлим, мов мексиканський ґрунт під кактусом. Аби ви і надалі йшли за тими, хто більше «халяви» наобіцяє; хто гучніше за все «зрада» кричить. За шахраями з копченою совістю. Ви ж так любите «революціонерів» і ненавидите владу – будь яку.  Якби президентом був Ісус Христос, а членами Кабміну Його апостоли від 12, ви би їх теж дружно ненавиділи і йшли б за Іудою, який, стискаючи у спітнілій долоньці 30 тетрадрахм, кричав «Геть злочинну владу».
Така вже сутність і доля організмів із сушеними мізками.

Вас завжди матимуть на увазі ті, хто на вашому горбу бажає в’їхати туди, де подають маринованих у Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande восьминогів.

3 комментария:

  1. навіщо ж так... ніколозовича... :(
    так, сявченко мене вивчила.
    але ані колозовича, свинюків з лушпинням та сміттєвий вже ні.
    емоції не вмикаю.
    вважаю, що максимум 200 людей на фейко-майданах свідчать за всіх людей.
    тому можу вас цим порадувати. :)

    ОтветитьУдалить
  2. "Якби президентом був Ісус Христос, а членами Кабміну Його апостоли від 12, ви би їх теж дружно ненавиділи і йшли б за Іудою, який, стискаючи у спітнілій долоньці 30 тетрадрахм, кричав «Геть злочинну владу»". Сильно!

    ОтветитьУдалить
  3. Чесно:мені до лампочки що там вкушає Надія.Але пройде ще рік-два і я буду наполеглмво питати у неї:-А що ти зробила? А за прогули депутатів,я вважаю,треба лишати мандатів.І тільки так! Якщо вони,депутати, самі неспроможні-"під дурника косять"-прийняти такий закон,значить треба ставити це питання поряд з іншими на референдумі!НЕ хочеш працювати депутатом-будь ласка,не працюй! Але нічого нам мізки парити,а заодно гроші з бюджету прилаштовувати .Пропусти 2-3 засідання-на викинштейн!

    ОтветитьУдалить