Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 19 ноября 2015 г.

Теорія змови для нардепа Парасюка

Протягом тривалого часу вважав громадянина Володимира Парасюка звичайним психом, сповненим купи комплексів і нереалізованих амбіцій. І його неадекватні вчинки можуть свідчити про певні розлади у психіці. Але може бути і не все так просто. Революція гідності винесла на поверхню чимало піни, людей, що їх якийсь час вважали героями і ледь не месіями. Особисто для мене Парасюк ніколи не був героєм. Він був для мене людиною, яка принесла в країну війну.




Не змушую колег ставати на мою точку зору, тим більше, що в мене так і не вийшло поки що визначитися, ким є пан Парасюк – «корисним ідіотом», якого використовують «втемну», агентом впливу чи банальним пристосуванцем з психічними проблемами. Тож давайте про вчинки Володимира Парасюка ретроспективно і аналітично. Давайте займемося трохи нашими улюбленими «теоріями змови». Давайте пофантазуємо.
Широко відомим Володимир Парасюк став після своєї знаменитої промови з трибуни Майдану 21 лютого 20014 року. Досі ніхто не знає, яким чином йому вдалося опинитися на тій трибуні, бо вона ретельно охоронялася і туди навіть не всіх депутатів пускали. Організатори Майдану стверджують, що дозволу на виступ Парасюку не давали. Тим не менше перша дивина: він таки виступив. І виступив яскраво:
«Друзі, я не буду багатослівним, не хочу розводити тут дурних розмов, якими нас годують два з половиною місяці. Я не вірю в ці тяжкі політичні процеси, які вони говорять. 77 чоловік поклало голову, а вони домовляються. Я вас дуже прошу: підтримайте ту річ — я вам кажу від своєї сотні, де є мій батько, який приїхав сюда — якщо ви завтра до десятої години не виступите з заявою, щоб Янукович йшов у відставку, ми йдем на штурм зі зброєю! Я вам клянусь!» (http://zbruc.eu/node/19154).
Та промова впала на благодатний грунт: Майдан зревів і вже ніхто не хотів чути що там говорить Кличко, виступ якого перервав Парасюк і що там хочуть сказати інші.
Тепер увага: Тім своїм виступом Парасюк запалив війну в Україні. Як саме? Дуже просто. Вірніше, навпаки – хтось дуже впливовий стояв за спиною «народного героя», підштовхуючи й спрямовуючи його в потрібний бік. Зараз вже майже всі втаємничені погоджуються: саме ця промова Парасюка і реакція на неї людей на Майдані стала тією останньою краплею, яка змусила Януковича втікати.
«Це він прорвався до сцени в п’ятницю, коли було підписано «мирову угоду» між тодішнім президентом та лідерами опозиції. Він оголосив ультиматум і змусив політиків не боятись, а Януковича - швидко утікати з території Межигір'я у невідомому напрямку» (http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2014/02/24/7016048/?attempt=1).
«Мирова угода», про яку згадує «Українська правда», насправді була капітуляцією «донецьких» взагалі і Януковича зокрема. За великим рахунком на 21 лютого склалася ситуація, за якої Янукович перетворився у «весільного президента», зачиненого в «Межигірї», вся повнота влади ж перейшла до новоствореної коаліції. Партія регіонів розпалася, розсипалася, мов картковий будинок і вже ніщо не могло її зібрати. До чергових президентських виборів залишалося якихось 8 місяців. Проте цілком можливим був варіант і з достроковими виборами. Розглядали навіть варіант з одночасними достроковими виборами і Президента, і парламенту.
Проте в Україні були сили, яких очевидно не влаштовував такий хід подій. Тому капітуляцію Януковича треба було зірвати аби… Аби пролити ще більше крові.
 Напевне, годі сумніватися, що знайшлися люди, які не лише показали Віктору Федоровичу цей виступ, але ще й підштовхнули: фсьо, Фьодирич, тікай. І Фьодирич, котрий останні дні все никався навколо вже завантажених нажитим непосильним трудом машин, не знаючи що йому робити, нарешті зважився.
Втеча Януковича була найгіршим варіантом для України. Бо лише такий варіант давав Москві підстави оголосити новий уряд України нелегітимним і підняти на щит гасло боротьби з «хунтою». Тепер нам вже відомо, що «евакуацію» Януковича проводила саме ФСБ, відтак зрозуміло в чому був інтерес Путіна. Пригадуєте перший виступ «легітимного» з Ростова? Пригадуєте, що він розповідав?
Нагадаю другу дивину: «зелені чоловічки в Криму» з’явилися вже 22 лютого, тобто вже наступного дня після революційної промови Парасюка і буквально за кілька годин після втечі Януковича. Фактично Фьодорич ще не встиг доїхати до Ростова, як Сімферополем вже гарцювали донські козачки та «зелені» чоловічки з «придбаними у Воєнторзі» АК-100. Але ж будь-який військовий вам скаже, що операції подібного штибу готуються заздалегідь і ретельно. Відтак Путіну було просто необхідно, аби Януковича або вбили, або вигнали з країни. А от якби Янукович залишився в Києві у статусі напівполоненого, жодного приводу у Кремля розпочати військову агресію не було.
Медаля "За повернення Криму". Зверніть увагу на першу дату, що її
вибито на медалі. А ще треба знати, що впроваджено її
наказом Міністра оборони РФ № 160 від 21 лютого 2014 року.
В день, коли Парасюк проголосив свою неперсічно-патріотичну
промову і Янукович накивав п`ятами.

Тож на кого зіграв Парасюк? Хто змусив Януковича втекти і тим самим відкрив шлюзи для війни?
Тепер про іншу дивину, яка змусила журналістів звинувачувати Парасюка в тому що він чи то «людина Коломойського» чи то «агент Кремля».
Отже, з квітня 2014 року Володимир Парасюк стає командиром 4-ї роти батальйону «Дніпро-1», який було сформовано в Дніпропетровську. Під Іловайськом його рота потрапляє в оточення і він разом з кількома іншими вояками опиняється в полоні. І тут дивина навіть не йде одна за одною, вони сиплються, мов горох з дірявого мішка. Дивимося:
«Вову Парасюка - героя Майдану і символ Опору поранило в голову осколком і контузило.
Його взяли в полон російські кадрові військові. Передали чеченам. Ті намагалися принижувати. Зривали православний хрест. Вова не дав це зробити. Сказав, що мати подарувала. 
Потім чечени повернули його російським десантникам. Ті вивезли його В Росію! Там його допитували ГРУшники. І так і не зрозуміли, хто він! Вова перехитрив їх! 
Потім Вову повернули назад в Україну і передали деенерівцям. Ті теж не зрозуміли, хто їм попався і віддали його нашим» (http://espreso.tv/news/2014/09/01/sotnyk_parasyuk_khytristyu_vyrvavsya_z_polonu_rosiyan).
Якщо вірити панові Філатову, то Вові щастить, наче барону Мюнхгаузену. Одного із найвідоміших «майданівців», людину, чиє обличчя не сходило з новинних стрічок BBC, SNN, NBS, Reuters, ТАСС, CBS, РИА Новости, Интерфакс - не упізнали.
Не упізнали «ополченці» з «Новоросії» - пощастило. Втім, контингент там постійно п’яний, могло й таке статися – у Володі ж таке типове обличчя…
Не упізнали російській військові – просто пощастило.
Не упізнали російські десантники – пощастило ще раз.
Не упізнали співробітники ГРУ. Тут пощастило не лише черговий раз, але й неймовірно. Бо розвідка на те й існує, щоб упізнавати кого слід.
Але не все може бути так солодко. Давайте прослідкуємо події. Отже, полон у російських військових. Тим, за великим рахунком, «по барабану» хто до них втрапив, більше того – вони поспішають позбутися полонених. Чому? Тому що російських військових на Донбасі «немає», тому вони не можуть довго тримати Парасюка та його товаришів. Відтак передають чеченам, бо ті знаходяться тут напів- але все ж офіційно.
Залишимо у спокої романтичну історію про те, як Вова героїчно захищав від злих чечен подарований мамою хрестик, тим паче, шо цю історію ми знаємо лише від нього самого. А от те, що чеченці передали його десантникам, які навіщось вивезли Вову до Росії – напружує. Знаючи муртадів Кадирова, важко уявити шоб вони так ось просто віддали полоняника, за якого можна взяти викуп або банально продати в рабство.
Передача його десантникам, які зразу вивезли Парасюка в Росію, може означати, що його таки «упізнали». Десантники – це конвой. Конвой по дорозі до співробітників Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС РФ. Не кожного полоненого отак возять туди-назад.
Ось тут журналісти запідозрили недобре: яким чином Парасюку так феєрично пощастило? Як так сталося, що його дуже скоро звільнили, тоді як багато наших бійців залишалися у полоні місяцями?
Парасюк, очевидно усвідомивши, що історія з тим, як він дурив розвідників ГРУ, надто фантастична, заявив що Борис Філатов бреше. Не був Володимир Парасюк в полоні у ГРУ. «Не упізнали» його лише російські мотострільці, десантники, чеченські бойовики та алкаші із СМЕРШу Лугандонії.
Боже збав, я тут ні на що не натякаю. Я навіть готовий стверджувати що Володимир Парасюк агентом не є. Але зовсім не виключаю того, що дізнавшись, що їм бо рук потрапив той, хто за сприяння певних осіб в Україні, спровокував такий потрібний Путіну привід для вторгнення, вирішили (після консультацій з «певними особами» в Україні, Вову відпустили. «Корисні ідіоти» ще знадобляться.
Володимир Парасюк в госпіталі після звільнення із чеченського полону.
Багато хто з українських бійців, потрапивши у полон, були
по-звірячому закатловані. Багатьох били. Різали їм вуха,
рубали руки. Парасюка крім того, що "не впізнали", так ще 
й навіть пальцем судячи з усього не торкнулися.
Важкопоранений герой в позі...

За цю версію грає один аргумент. Розповідаючи, як Володя Парасюк надурив росіян, пан Філатов не розповів яким чином пощастило витягти Парасюка з полону. Звідки наші переговорники дізналися, Що Парасюк живий і знаходиться під вартою в т.з. ДНР? Якщо Парасюк назвався Парасюком – тоді зрозуміло, він буде в списках, що їх склали «сепари». Але ж стверджується, що Вова їх якось (правда досі він відмовляється уточнити як саме, а жаль, може комусь стало б у пригоді) обманув. Не уявляю, як би це йому вдалося, без того, аби назватися не своїм прізвищем. Припустимо, так все і було. Тоді вбийте, не можу зрозуміти, як під цим вигаданим прізвищем його знайшли люди Філатова.
То що, Володимир Зіновійович – агент ФСБ? Не поспішаю це стверджувати. Не типова для агента поведінка. Подивіться, що влаштовує Парасюк: від самого початку своєї діяльності в парламенті – бійка за бійкою, провокація за провокацією. Іноді зовсім без причини – просто так. «на нервах». Підозрюю, що його таки привели у Верховну Раду (а хтось таки допоміг – балотуватися по «мажоритарці» - справа не з дешевих) – неадеквати завжди будуть у пригоді: зірвати важливе голосування (до речі, остання виходка Парасюка коштувала країні не призначенні «антикорупційного» прокурора, що було однією з умов ЄС по встановленню безвізового режиму), спровокувати політичний конфлікт, тощо.
А тепер, оскільки ми вже погрузли в конспірології, пропоную подивитися дуже цікаві кадри, як Парасюк з кількома бійцями своєї сотні, пробирається до трибуни Майдану. Вас мучить питання хто йому допоміг дістатися туди? Зверніть увагу на чоловіка у світлій куртці з помаранчевими вставками на плечах у правому нижньому куту екрану поряд з оператором, який жестами зупиняє охорону і наказує пропустити полум’яного борця: http://news.bigmir.net/ukraine/877277-Pojavilos--video--kak-Parasjuk-probiralsja-k-scene-Majdana-pered-obracsheniem-k-Janukovichu-
Що це за людина я не знаю. Але поводиться вона там як диригент перед оркестром. Зверніть увагу як на 40-й секунді запису цей чоловік кудись показує обома кулаками з витягненим великим пальцем: все гаразд, все в порядку, так і треба. А потім він ще раз промайнув перед камерами, коли вже вздовж трибуни повів Вову до входу на неї. А ще зверніть увагу на молодика в камуфляжі з капюшоном, який перед цим підскочив до нього і який закликав Парасюка до трибуни.
Особисто мені було б дуже цікаво дізнатися хто це такі. Бо очевидно, що вони з якогось моменту чекали на нього. Хтось їм зателефонував і повідомив: зараз підійде хлопець – заведіть його на трибуну. Перегляньте ще раз відео. Чоловік у світлій куртці і молодик у камуфляжі буквально підбігли до огорожі зустрічати пана Парасюка і недвозначно наказують охороні майдану пропустити його.
Сам Володимир Зіновійович, звісно, про це анічичирк. Він про інше розповідав:
«… ми з друзями вирушили до сцени, щоби висловити їм свою думку про пiдписану угоду. Менi вдалося прорватися на сцену й взяти мiкрофон… «https://www.facebook.com/urtab/posts/875215232585877?comment_id=875235232583877&notif_t=like).
А ще зверніть увагу на одну дрібничку, яка спочатку не кидається в очі: Парасюк одягнений у новісінький, чистенький камуфляж. Тоді як більшість майданівців мали прокопчений, прогорілий, брудний від грунту та крові, одяг.
Чесно - не знаю як це пояснити. Не хотілося б думати аж надто погано.  
Чесно, не знаю ким вважати пана Парасюка. Останній його вчинок – це ницість. Хай хто б там не був його опонентом, але – напасти на людину, яка сидить, яка тебе навіть не бачить, ззаду; вдарити її ногою – це вчинок боягуза, психа, просто – підлої людини. Так діють «тітушки». З іншого боку, схоже на те , що реакція на будь-які стресові ситуації в цієї людини однакова – насильство. Це ознака серйозного психічного розладу.
Втім, псих психом, але поява дорогих костюмчиків, престижної автомашини, відверте покращення матеріального добробуту депутата дають підстави до висновків, що псих це не значить – дурень.
За рік депутатства Володимир Зіновійович Парасюк покруглішав
обличчям, завів звичку обідати в дорогих ресторанах,
придбав прстижну автівку. Загалом, у нього все...

Відтак, деякі журналісти відзначили цікавий момент: напередодні того, як Парасюк дав копняка СБУ, депутата викликали в Генпрокуратуру на допит за однару чотирма кримінальними провадженнями. Отож, припускають, давши копняка генералові СБУЮ, депутат просто підстрахувався: адже в разі притягнення до кримінальної відповідальності можна кричати про переслідування героя Майдану, репресій проти патріота. Зараз можно патріотизмом прикриватися, наче індульгенцією.
Отож питання залишається відкритим: агент, псих чи просто хитрован, один з багатьох в ряду семенченків, корбанів, кужіль...
Втім, одне не заважає другом, а друге - третьому.
В українськй політиці більшість народних обранців - мов дешева кава в стіках. Три-в-одному.
Хто ж Ви, Володимир Зіновійович?


З великим революційним привітом,

ПАВЛО  ПРАВИЙ

28 комментариев:

  1. Подонкам хочется сделать из Парасюка "агента Крамля"?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. немного не так, пупсик : агент КрАмля парасюк оказался к тому же ещё и подонком
      так будет вернее

      Удалить
  2. Який далбайоб це писав. RE: "Та промова впала на благодатний грунт: Майдан зревів і вже ніхто не хотів чути що там говорить Кличко, виступ якого перервав Парасюк..." А що Кличко колись, щось нормальне говорив?)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Зате Парасюк говорив не як хлопець з села. Дуже пов'язані слова і головна ідея звучала чітко і лаконічно. Та й камуфляж як з магазину. У мене виступ Парасюка викликало і тоді неоднозначну реакцію. Я був тоді на Майдані і чув його. І мені було страшно. Бо могло загинути ще сотні людей.

      Удалить
    2. Це писав не дол...йоб, як ви висловились, пане Vasilii Kr, а писала спостережлива людина, здатна до аналізу і мислення. На жаль, в моїй голові вже давно відносно Парасюка, Семенченка і ще де кого, склалась така сама картинка. Я дуже хочу , щоб ці підозри несправдились. Наразі з потугами, але навертаю себе на думку, що не дуже розбірливого і не дуже розумного молодого хлопця просто використовують хитрі і підступні людішки, граючи на його патріотизмі і молодості.Краще було б так.

      Удалить
    3. долбоёб или нет вчитываться нет времени. но то что это платная сука минстеця и весьма возможно кгб сомнений никаких.
      ну и основная масса комментаторов - платные суки работающие в одном проекте.

      Удалить
  3. "Отож, припускають," Хто припускає? Ціла статейка - одні "припущення" і здогадки

    ОтветитьУдалить
  4. Всі припущення надто скидаються на правду.На мою думку бидло завжди залишається бидлом як воно себе не називає, чи то сотником чи то народним депутатом!

    ОтветитьУдалить
  5. Мда, дуже ви всі розумні, і Крим взяли і Парасюк поганий, читаєш і думаєш - бидлу нічим зайнятись... Що ви зробили? Ніхера не зробили. Сидіть дома, сумуйте за своїм Кримом, за який ніхто з вас ні пальцем не ворухнув. Вірте, що Ахметов, Кернес не такі вже і погані і говоріть про Парасюка, хто ж він такий???? Дебіли

    ОтветитьУдалить
  6. Мда, дуже ви всі розумні, і Крим взяли і Парасюк поганий, читаєш і думаєш - бидлу нічим зайнятись... Що ви зробили? Ніхера не зробили. Сидіть дома, сумуйте за своїм Кримом, за який ніхто з вас ні пальцем не ворухнув. Вірте, що Ахметов, Кернес не такі вже і погані і говоріть про Парасюка, хто ж він такий???? Дебіли

    ОтветитьУдалить
  7. О первого до последнего слова все верно написано. Учитывая все ошибки революции 2004 страну опять накрыло оранжевым поносом.

    ОтветитьУдалить
  8. Так же как и дети вельмож (пороха, турчинова, пашинского и прочих) прошли все круги ада войны с русскими оккупантами. Рано или поздно всё равно тайное станет явным и снайперская винтовка пашинского тоже.

    ОтветитьУдалить
  9. Со многим можно согласиться.. но не думаю, что всё так уж гладко шло у Кремля с Украиной, не думаю, что и побег Януковича был по плану.. могло быть совсем всё по другому: например кровавый разгон майдана, который бы могли завершить беркутята, если бы Янукович не проявил трусость... а так само то, что он уже собирался бежать, сам дух трусости и поражения уже передался вниз по вертикали власти.. тем самым полностью лишив силовиков морального духа для продолжения наступления против майдана...
    вообще для альтернативы, но не противоположности могу предложить свою статью с моими размышлениями по этому поводу... и на счёт Парасюка, возможно автор полностью прав....
    http://apologet.net/kreml-kak-glavnyiy-posobnik-revolyutsii-dostoinstva-v-ukraine/

    ОтветитьУдалить
  10. Люди, шо за парнойя?парасюк, звичайно неадкеват, але агент кремля - це ви теж впадаєте в неадекватність. по-перше, де ви там побачили "чистенький з магазину камуфляж"? камуфляж як камуфляж, на тому відео взагалі важко розрізнити який він. Але от сказав один "читсенький" - і половина починає повторювати за ним.
    А По-друге, про те, що він "відкрив двері війні", "слова впали на благодатний грунт"... люди, у вас склероз???!!!! Чи ми так все забуваєм за 2 роки? Ви памятаєте, що тоді було на Майдані? памятаєте, що ми самі говорили? Памятаєте, чому так так шумів народ і не хотів нікого слухати? Та як можна було тоді, після всіх тих смертей навіть припустити, що люди на майдані,які це все бачили на власні очі погодяться на 8 місяців - ВІСІМ МІСЯЦІВ керівництва януковича?!! ВИ що забули як це було? Ви при своєму розумі? Та не було б парасюка - найшовся б хтось інший - і саме тому його пропустили до сцени бо і серед самооборони тоді всі ці настрої були панівними.
    а що, якби януклвич не втік - що, путні би не заварив цю кашу з сепаратисами і кримнашим? Та не будьте наївними, від цього факту нічого особливо не залежало, просто аргументація була б трохи інша.
    Ні, це було просто неможливо, неприпустимо уживатися ще хоч і півмісяця з януоквичем-президентом і вією клікою після стількох трупів. І це не заслуга і не провина парасюка - це тоді говорив і відчував ВЕСЬ Майдан. Та всі соцмережі.
    А те, що парасюк - не тяжко розумий і Бєня його через філатова чи то прикупив, чи просто пригодував під себе - це інша справа і інша історія.

    ОтветитьУдалить
  11. перед тем как удрать, Янык неделю собирал и вывозил вещи, так что здесь автор не прав на счет Парасюка.

    ОтветитьУдалить
  12. "Організатори Майдану стверджують" - и больше ничего не нужно читать. майдан кто-то организовал, а не люди взбунтовались

    ОтветитьУдалить
  13. Повна дурня, навіть більше - добре проплачена і підтасована дурня. Причому від людини далекої від України, а тим більше від Майдану. Парасюк привів війну, а не він, випадково ще в 2004 р. організовував навчальні табори на росії, де бігали з прапорами днр? Парасюк друкував медальки "за Кримнаш" ще до введеня ввічливих гондурасів? Парасюк ще з січня домовлявся з Литвиним і переправляв танки і гради через кордон? Чи може автор був в одному окопі з Парасюком?Може по ньому херачили з усього чого можна, а в руках у автора був лише автомат? Чи може автор сидячи в теплій квартирі по сто разів передивлявся відео, шукаючи до чого прискіпатись? А те, що у всіх,хто був на війні не все гаразд із психікою, то це відомо всім, ну крім цього "автора".

    ОтветитьУдалить
  14. Було б не погано, якби всі кандидати в депутати і важливі керівні державні посади, проходили поліграф, публічно. О то було б комічно:)

    ОтветитьУдалить
  15. Автору респект! Я добре знаю Парасюка. Автор не знаючи його особисто тонко вник в сутність цієі особи. Він втік на майдан від тюрми. Батьківську квартиру програв на автоматах, з бітою ходив, мололітній рекетир, підла і цинічна душонка, просто, моральний покруч, політичний спекулянт і пройдисвіт. Розумні мене зрозуміють.

    ОтветитьУдалить
  16. Автору респект! Я добре знаю Парасюка. Автор не знаючи його особисто тонко вник в сутність цієі особи. Він втік на майдан від тюрми. Батьківську квартиру програв на автоматах, з бітою ходив, мололітній рекетир, підла і цинічна душонка, просто, моральний покруч, політичний спекулянт і пройдисвіт. Розумні мене зрозуміють.

    ОтветитьУдалить
  17. А я думаю, что тут все проще: Владимир Парасюк-мужчина и такими история пишется, после ультиматума Парасюка Янукович усрався и сбежал в московию и это будут помнить все, а у Павла Правого только фамилия с претензией на что-то. В библии написано-не завидуй, Парасюку в данном случае, а все остальное у Павла от лукавого.

    ОтветитьУдалить
  18. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  19. Любу ситуацію можна повернути в іншу сторону , не забувайте що в кожному добрі є також й зло ! Парасюк не виступав тоді на Майдані , це був не виступ а крик душі і це можна було почути в його голосі . Кожен шукає те що хоче побачити, а інші навязують те що й заплановано .Ця війна вже показала і ще покаже де патріоти України, а де гниди , багато бувших патріотів не встояли перед ціною грошей, а як себе покаже Парасюк ми також скоро побачимо .Не варто звинувачувати Парасюка у всіх наших бідах , бо наразі в Україні є одна і найбільша біда , це прогресуюча хвороба багатьох українців, які вже давно хворіють пофігізмом до всього що діється в їх країні ! Доки в українців прогресує хвороба пофігізму, доти всі будуть красти, вбивати патріотів і прогибати Україну під Кремль !

    ОтветитьУдалить
  20. Обратите внимание, большинство активистов, находившиеся на Майдане, под пулями, вдруг стали агентами Кремля?Сколько молодых ребят стали инвалидами, а сколько лишилось жизни! Где были "куля в лоб, то куля в лоб" и остальные, когда расстреливали Майдан? Вспомните Турчинова, "раненого" в голову на сцене,это же смех. Эти идиоты прятались за спинами людей. Все забыли их обещание, что все кто был у власти при Януковиче не будут допущены к управлению страной, ПОРОШЕНКО избирали на полтора года, почему он до сих пор сидит в кресле президента? Вы думаете, у нас в стране до сих пор АТО? Кто в этом всем виноват? ПАРАСЮК?НЕТ, это те, кто пришли к власти на крови майдановцев и сейчас продолжают уничтожать лучших ребят нашей родины, оставляя детей без отцов, родителей без сыновей!

    ОтветитьУдалить
  21. Я конечно извиняюсь, но есть одно "но" - в то время, как Парасюк произносил свою знаменитую речь на Майдане, вор Янукович уже летел отсюда в вертолёте. Так что "...усрався и сбежал в московию..." Янык явно не из-за Парасюка.

    ОтветитьУдалить
  22. Хочу вам заметить что рыги никогда бы власть не отдали добровольно а результаты выборов массово подтасовывались. Так что то что сказал Парасюк на Майдане мог сказать любой кто в то время там был. Те кто в то время на плечах Майдана вылазили на трибуну из нынешней обоймы власти все хотели порешать и спустить на тормозах. Не прокатило. И Кремлю пришлось затеять войну для того что бы отослать людей с Майдана на войну. Там то-же не пальцем деланные сидят. Все просчитали, суки, и ударили именно тогда когда Украине было тяжелее всего. Ну да ничего. Прорвемся.

    ОтветитьУдалить
  23. Якщо коротко про написане - у війні винний Парасюк. І в розвалі армії, напевно, він також. І олігархат в Україні утвердив Парасюк.
    Жарти жартами, але як можна читати те, що "угоди 21 лютого" були капітуляцією Зека. Реально все було навпаки. Виглядало це як задача лідерів опозиції. Зек мав ще рік бути президентом із повноваженнями за Конституцією 2004 року, тобто силовий блок був під його контролем. А операція із захоплення Криму вже почалася в той час...
    Такі от справи.

    ОтветитьУдалить