Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 1 марта 2016 г.

Відкритий лист до Ющенка: Ви не маєте жодного права згадувати Майдан

Побачив сьогодні в новинах заголовок: «Чувствую запах горящих шин»: Ющенко анонсировал «Майдан-3». Протер очі. Ні, не здалося. Це він в інтерв’ю «жовтій» українофобській газеті «Бульвар Гордону» так сказав.




Оскільки я був в числі тих луганчан, які боролися за те, аби Віктор Андрійович став Президентом України, маю право на своє слово до нього. Луганчани більш, ніж хто-небудь мають це право, оскільки воно здобуте пролитою за пана Ющенко кров’ю, коли найняті донецькими «паханами» бандити били молотками та обрізками труб мирний Майдан біля пам’ятника Шевченку в Луганську. Там десь у тому часі й кілька крапель моєї крові залишилося.
Отже, пане Ющенко, вибачайте за відвертість і, може, навіть, брутальність, але Ви не маєте жодного права згадувати Майдан. Ані той, який привів Вас до влади, ані Революцію гідності. Бо Ви не знаєте що таке гідність. Ви, Вікторе Андрійовичу – «совок». Тільки «совок», обряджений у вишиванку з солом’яним брилем пасічника на потилиці.
Ось, питає редактор «Бульвару» шановного гостя: чи проголосували б Ви, пане Ющенко за відставку Яценюка, і той, не вагаючись, відповідає:
«Да. И дело не в самом премьер-министре, а гораздо шире – в осмысленности, точнее, ее отсутствии, процессов, которые происходят в стране не один год» (http://gordonua.com/publications/yushchenko-budet-li-tretiy-maydan-ya-slyshu-zapah-goryashchih-shin-122029.html).
І далі третій Президент України авторитетно заявляє, що «корінь зла», виявляється не в клановій системі політичної влади в Україні; не в тому, що національні багатства країни розірвано окремими фінансово-політичними угрупованнями, не в російській агентурі; не в системній корупції. Це все – другорядне. Головне – це
«Слабое национальное единение и слабая внутренняя интеграция» (там само).
Пане Ющенко, дозвольте від себе особисто, а також від тих луганчан, позицію яких я добре знаю, заявити – Ви – балабол. Не використовую більш міцного слівця, яке в ходу серед шахтарів та металургів – самі собі додумайте.
Дозвольте Вас спитати: а що Ви особисто зробили на посаді Президента, задля того, аби добитися національного єднання? Що Ви зробили, аби забезпечити внутрішню інтеграцію?
Що. Ви. Зробили. За. П’ять. Років. Свого. Президентства?
Саме тоді, коли Ви були Президентом, на Донбасі було створено фактично незалежну «державу в державі». Саме Ви подарували Донбас Ахметову, Бойко, Єфремову, Тіхонову, Скударю, Аврамову, Януковичу. Ви хоч у курсі, що саме за часів Вашого президентства у Свердловську, Ровеньках, Антрациті місцеві «вугільні барони» встановили дуже цікаву практику: шахтар не міг перейти на роботу з однієї шахти на іншу, якщо директор за старим місцем роботи не дозволяв цього. Приходить шахтар, який звільнився з шахти ім. Фрунзе влаштовуватися на роботу (бо там трохи кращі умови праці, або вищі заробітки, або просто тому, що на старому місці посварився з начальством) на шахту «Ніканор-Нова», а директор йому: «Лист з дозволом від керівництва зі старого місця роботи маєш»?
Це, пане Ющенко, кріпосне право. Це – рабство. Не на шахтах, які належали Ахметову. На ДЕРЖАВНИХ підприємствах. На підприємствах тієї держави, яку Ви очолювали.
Скажіть, як це сприяло «національному единению» та «внутренней интеграции»? Як підневільний шахтар мав дивитися в бік української влади і держави Україна?
За Вашого мудрого керівництва склалася ситуація, коли шахтарів на Донбасі можна було, як колись кріпосних мужиків, програти в карти! Саме так – у 2006 році Краснодоном ходили вперті чутки що Ахметов програв в карти «воркутинцям» об’єднання «Краснодонвугілля». І дійсно, саме тоді там з’явилися «ефективні менеджери» з російського північного міста, які, між іншим, заявили гірникам: «Тут вам не Україна, тут не діють українські закони, тут закони встановлюємо ми. Хто відповідає за це неподобство, га, Вікторе Андрійовичу?
"Суходольська-Східна". Одна з шахт, яку Ахметов "програв в карти"
росіянам і на територрії якої "закони України не дійсні".

А ось ще. Мій колишній однокурсник, всім відомий українофоб (той самий, котрий заявив, що всі діти, які вчаться у школах з українською мовою навчання є «НЕДОРАСОЮ»), людина, яка будучи генеральним директором Луганської обласної телерадіокомпанії, систематично провокувала міжетнічну, міжконфесійну та міжрегіональну ворожнечу, поливаючи брудом «бендер» та прославляючи «Россию-матушку». Пригадуєте такого, Віктор Андрійович? Пригадуєте, під час президентських виборів 2004 року Родіон Мірошник був прес-секретарем Януковича. Саме «творчості» Мірошника належать агітаційні відеоролики, в яких він зображував Вас у чорній формі, на чолі струнких лав солдат СС. Саме він показував луганчанам по телевізору Україну, поділену на три сорти.
А тепер увага, питання до Вас, великий інтегратор: як у Вас піднялася рука підписати указ про присвоєння Мірошнику Родіону Валерійовичу звання «Заслужений журналіст України»?! Зробили ви цей паскудний вчинок 31 жовтня 2008 року з формулюванням:
«За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики, високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю» (http://ua.comments.ua/politics/96423-YUshchenko_prisvoiv_zvannya.html).
Дозвольте Вам нагадати, Вікторе Андрійовичу про «вагомі внески» цього ренегата. Це він зняв на московські гроші фільм «Три сестры». Ви його бачили? ВИ БАЧИЛИ ЦІ ПОМИЇ? Саме він у 2014 році закликав луганчан зустрічати хлібом-сіллю російських окупантів. Саме він є особистим радником «главы ЛНР» Плотницького і одночасно ллє помиї на Україну з телевізора. В ранзі заслуженого журналіста України.
Ось це демонструвала очолювана Р. Мірошником телекомпанія "ЛОТ",
напевне саме за це через три роки В.А. Ющенко своїм указом
зробив Мірошника "заслуженим журналістом України"

Вам не подобається як Арсеній Петрович Яценюк єднає Україну? Вам, людині, яка віддала на відкуп бандитам Донбас? Вам, людині, яка віддала на відкуп Балозі Закарпаття?!
Говорите Ви красиво:
«Что происходит на востоке страны? Не просто война, она тоже следствие. На востоке Украины кризис идентичности, которым пользуется наш враг. И чтобы не отдать врагу самую слабую часть нашего национального звена, мы должны сформулировать главное – задачу национального единения» (http://gordonua.com/publications/yushchenko-budet-li-tretiy-maydan-ya-slyshu-zapah-goryashchih-shin-122029.html).
Війна у вас – наслідок. Okay, я згоден. Але чому б Вам не уточнити наслідком чиєї бурхливої діяльності на посаді Президента України вона стала? Якщо Ви, пане Ющенко, цього не знаєте, то я Вам розповім: ЛНР та ДНР створено не в 2014 році. Їх, вельмишановний демагог, було створено у 2005 році.
Протягом усіх 5 років Вашого президентства, маргінали Луганська та Донецька видавали один одному паспорти громадян ЛНР та ДНР; протягом усіх 5 років їх накачували грошима з Москви. Нам в Луганську добре відомо, звідки отримував гроші Арсен Клінчаев на свою «Молоду гвардію» та на пам’ятник «Жертвам бандеровских репрессий», що він його встановив у сквері Героїв ВВВ. 
Пам`ятник мешканцям Луганщини, які загинули від рук
карателів-націоналістів з ОУН-УПА, Луганськ. Встановлено його
було вже коли В.А.Ющенко перебував на пенсії. Але конкурс на його
проект було оголошено (увага!) Луганською обласною радою,
тобто, органом державної влади України 15 січня 2009 року.
Гарант Конституції України, очільник держави В.А. Ющенко
зробив вигляд, що нічого особливого не відбувається.

Нам добре відомо, звідки харчувалися Андрій Пургін, Олег Фролов, Олександр Цуркан, які створили 10 грудня 2005 року «Донецьку республіку»? Саме ці люди у 2014 стоятимуть на барикадах проти «бандеровской хунты». Ви тоді наказали голові СБУ «розібратися» і що? Чому СБУ «не розібралося»? Що завадило? Чому Ви призначили Головою Служби безпеки базікало Наливайченка? Кращої кандидатури не знайшли? Ви не знали, що це «людина Тимошенко»?
Це не 20014 рік. Це рік 2009. Часи Президента Ющенка.
Громадяни "Донецької республіки. Їх СБУ навіть затримала,
але потім відпустила на всі чотири боки.

Ви тепер з телевізора (пригадуєте ваш виступ у жовтні 2015-го?) б’єте себе у вишиванку: «Путін там, де немає української мови, газет, пам’ятників, шкіл…» Скажіть, а скільки ви пам’ятників, українських шкіл, газет відкрили в Луганську? Чому на увесь Луганськ станом на 2014 рік було аж три(!) школи з українською мовою навчання, одна з яких – при університеті Шевченка?
В тому ж інтерв’ю Ви бідкаєтеся, що Порошенко не хоче слухати Ваших мудрих порад. А що Ви можете порадити? Поставити за Вашим рецептом ще три десятки пам’ятників жертвам Голодомору? Одягти усім вишиванки й заспівати «Реве та стогне»?
На помпезний меморіал жертвам Голодомору у державному
бюджеті 133,6 млн грн (26 млн. доларів на той час) знайшлося. 
А на пальне для тренувальних польотів військових
пілотів - ні. Пам`ятники річ, звичайно, потрібна...

Ви серйозно розповідаєте про те, яким згубним для України є формування влади за політичними квотами:
«Не важно, говорим ли мы о коррупции в медицине, образовании, или энергетике. Природа проблем в любом секторе именно в политической коррупции и квотном принципе власти. Возьмите Министерство здравоохранения: каким святым и профессиональным ни был бы министр, если к нему от трех фракций приставлены смотрящие, которые курируют потоки, о реформах речи быть не может» (там само).
Жаль лише, що не покаялися за те, що були тією людиною, яка керувала країною саме за цим принципом. Вам нагадати кабінет міністрів на чолі з Януковичем за часів коли Ви були Президентом? Вам нагадати «Антикризову коаліцію»?
Триндіти – не мішки тягати на горбі. На пенсії Ви такий само розумний, як Наливайченко, Скіпальський, Кармазін, Тимошенко. Ви дуже красиво критикуєте нинішню владу: податкова реформа вам не така, реформа МВС, прокуратури; Євроінтеграцією рулять не туди і політика Нацбанку не та, як треба.
Як громадянин України, що за Вас голосував і ризикував життям питаю: а де Ваші реформи? Назвіть хоч одну, яку Ви провели за 5 років. Хоч крихітну. В МВС, наприклад. Або у судах. Да вас на увесь світ зганьбили, коли Кам`янобрідський районний суд Луганська відміняв Ваші укази!
А ще Ви посміли розповісти, що Порошенко неправильно веде АТО. Ви, людина, яка разом з видатним «стратегом» Гриценком розвалили армію! Міністр оборони – Ваша квота, чи не так? Тоді поясніть нам, Вам було відомо про те, що Гриценко лише в Києві продав «наліво» більш ніж 100 гектарів землі, що належала Міноборони? Вам було відомо про те, що він за копійки продав російському(!) ВТБ Дніпропетровський окружний військовий шпиталь? Ви знали про «подвиги» Вашого прямого підлеглого?
Скажіть, пане третій Президенте, як так вийшло, що за вашого президентства було розгромлено українську військову розвідку? Як вийшло, що Головнокомандувач ЗСУ дозволив знищити агентурну розвідку під приводом того, що «Україна не має потенційних ворогів»?
Ви, здається, виступаєте за активні бойові дії на Донбасі?
«Ющенко наголошує, що для українського народу цей мир занадто дорогий, а наші партнери наполегливо намагаються нам нав'язати дипломатичне рішення» (http://uapress.info/uk/news/show/121045)
Нам треба йти на штурм Донецька і Луганська, так? Чому б тоді Вам не взяти свого синочка-мажора і для початку хоча б з ворожими ДРГ повоювати? Ви уявляєте, скільки солдатських життів коштуватиме розгром 30-тисячного угрупування, хай і напівп’яних бойовиків? За підрахунками спеціалістів – не менш ніж 5 тисяч. І це, якщо Путін не кине 10-15-20 тисяч кадрових «відпускників» з відповідною кількістю танків. Ви особисто готові покласти під Станицею Луганською свого сина? А самому лягти в землю, ні?
Якщо Віктор Андрійович думає, що 800 одиниць бронетехніки
в "Луганді" можна знищити "малой кровью, могучим ударом",
то хай сяде у передовий танк водієм, посадить до гармати
сина і покаже, як це робиться...

Мене вражає не стільки ваша демагогія, скільки фантастична некомпетентність:
«На питання журналіста про те, що армія Росії набагато сильніше українських військ, Ющенко нагадав досвід В'єтнаму, де США так і не добилися успіху незважаючи на масштабне вторгнення» (там само).
І ця людина була в нас Президентом?! Мені навіть страшно уявити, якби Ви зараз стояли на чолі країни й командували війною. Невже Вам не відомо, яку ціну заплатили в’єтнамці за ту «перемогу»? Повідомляю, що американці убитими в тій війні втратили 57 тисяч, а Північний В’єтнам – 1,2 мільйони, це до 20% всього його населення. Ви такої ціни бажаєте українцям за перемогу, якої, до речі, ніхто не гарантує? А ви українських матерів спитали чи готові вони заплатити ТАКУ ціну?
І ще, пане Ющенко: «вторгнення» армії США у Вєтнам не було – це Вас на курсах партійної грамотності совєцькі лектори обманули. Армія США там перебувала на прохання ЗАКОННОГО уряду.
Ви політичний пустомеля, пане Ющенко. І це – сумно. Ви, як Юлія Тимошенко – лише говорити вмієте красиві й правильні речі:
«Коли я кажу про те, що треба відкинути агресора, маю на увазі не просто військовий компонент, а єдиний державний план, в який входить політична, економічна, військова і національна складові, все для досягнення перемоги. Якщо ми ведемо себе так, як сьогодні — ні війни, ні миру, — втрачаємо головне: дух народу і армії» (там само).
Але повідомте своїх виборців: скільки найкращих у світі танків «Оплот» було надано армії за 5 років вашого керування Збройними силами? Здається, нуль? А БМП? Теж нуль? А бойових літаків? А зенітно-ракетних комплексів? Ми зараз надриваємо пупи, аби відновити армію, які Ви разом зі своїми «колегами» Кравчуком, Кучмою, Януковичем знищили. Навіть поганенькому економісту має бути відомо: країна, яка витрачає на оборону більш ніж 5% валового національного продукту, приречена на банкрутство. США тратять 3,8%, Франція – 2,5, Китай – 2, навіть Росія – 4,1.
Вікторе Андрійовичу, це - експозицыя музею "Лютезький плацдарм".
Бачите на другому плані дві БРДМ? Зараз їх там немає. Чому?
Забрали в АТО ще 2014 року. Ваше керівництво країною
й армією довело до того, що довелося на війну забирати
експонати з музею. Вам не соромно?

Ми, виправляючи Ваші злочинні помилки, вливаємо у військо 5%. Це офіційно. Але економіку не обманеш, бо тут не враховано витрати волонтерів, меценатів і спонсорів, які замість того, аби вкладати кошти у свої приватні підприємства, банки, агрохолдінги; які замість того, аби продати вирощену тяжкою працею свиню, картоплю або цибулю на базарі – змушені жертвувати їх в АТО.
А тепер поглянемо, скільки Україна витрачала на оборону в останній рік Вашого перебування на посаді. У 2009 році це було 1% ВНП.
ОДИН ВІДСОТОК, Вікторе Андрійовичу!
І ви ще маєте нахабство вилазити на світ Божий зі своєї пенсійної лежанки і щось там розповідати про те, «яка погана невістка»? Ви ще маєте нахабство Майдан згадувати та палаючі шини?! Якби не ваше керівництво країною, не було б влади Януковича, не було б Майдану і не було б Небесної сотні. Бо Ви нічортяки не зробили. Ви – «обіймали посаду». Ви привели у владу Азарова, Лєбєдєва, Захарченко, Герман, Лукаш, Януковича. Це не в партії Порошенка – у Вашій партії «Наша Україна» був Арбузов. Це разом з Вами рулили країною депутати Гриценко, Кармазін, Каськів, Палиця, Тополов, Третьяков. Ви не забули провести до Верховної Ради свого брата. І той самий Арсеній Петрович Яценюк, між іншим, теж прийшов у політику в складі Вашої партії. Тоді, видно, він був і професійний, і патріотичний.
До речі, як на мене, Ви би мали, якщо уряд непрофесійний, підказати, допомогти, підримати. Висунути альтернативний погляд, наприклад, на реформу МВС. Дати конкретні поради що робити з шаленим дефіцитом пенсійного фонду. Як утримати гривню від девальвації. Натомість Ви стали в лави організаторів Майдану-3. Поряд з Тимошенко, Льовочкіним, Медведчуком, Фірташем, Балогою.
Вас не турбує, що останнім часом Ваші просторікуавання зі смаком друкують найодіозніші росіські газети й із задоволенням цитують наймахровіші росіські шовіністи?
Помовчали б і ви. Чесніше було б.
P.S. До речі, а чому я не знайшов жодної інформації про те, що Ви, Вікторе Андрійовичу щось пожертвували на армію? Хоча би банку меду передали, абощо.
До речі, не знаю, правду кажуть, чи брешуть, але Ви так і не розплатилися із мужиками з Луганського машинобудівного заводу, які у 2004-му «на прохання» власника підприємства Жеваго, з яким Ви тоді обіймалися, зробили для Вас вулики.  
Язиком молоти, воно, звичайно, теє…

З великим донбасівським привітом,
ПАВЛО  ПРАВИЙ

6 комментариев:

  1. Павле, друже! Кланяюся Вам за кожне слово щирої правди!

    ОтветитьУдалить
  2. Ющенко звісно виступив невпопад, але не аж так аби заслужити аж на такий хейт-спіч. Він свого діоксину отримав достатньо і не варто додавати до цього ще й словесного. Причому в тому неадекват-стилі в якому зараз дехто вибухає лайками на Порошенка.
    Від Юлі за такий утвір має бути гонорар. Якщо Порошенка з'їдять ті самі як згризли Ющенка, то Ви так само писати будете?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Володимире, не повірите - буквально до останнього "вангування" Віктора Андрійовича думав дослівно з Вами. Але інтервю Гордону вже вивело з рівноваги... Навіть щиро співчуваючи Ющенку, хтось мусить йому, нарешті, сказати правду в очі. Сумну, тяжку правду.
      Я - один з тих, хто буквально благали В.А. дати відмашку на спец операцію у Сиверодонецьку в листопаді 2004... Ви ж розумієте, що тоді одним порухом можна було запобігти усім лихам, що впали по тому на Вкраїну?
      Він - не наважився. Ми - не переконали. Така ось провина на мені... Не знаю, чи вважає Віктор Андрійович ту нерішучість і своєю провиною також?..

      Удалить
    2. Підтримую Володимира.
      Хочу додати: журналістика останнім часом не має ніякого відношення до правди, тому не став би сприймати інтерв'ю як остаточний факт. Для прикладу я, хоча і не маю жодного відношення до журналістики і психології, можу повидирати деякі фрази із вашого блогу і подати їх так, що ви, Павле, виявитесь палким прихильником Ющенка!

      Єдине, на що хотів би звернути вашу увагу: легко критикувати чиїсь вчинки дивлячись в ретроспективу, але не так просто прийняти правильне рішення дивлячись у невідоме майбутнє!

      P.S.:а Ющенка в будь-якому випадку можна було б зробити винуватим, бо якби він викидав шалені кошти на армію і озброєння, а війни б не сталося - ви б тоді могли так само легко звинуватити його в марнотратстві, як зараз звинувачуєте правителів часів СРСР.

      Знову ж таки, "язиком молоти - не мішки носити":)

      Удалить
  3. Щодо вашого "наїзду",пане Павло, на Ющенка.Так от чи не здається вам дивним, що Путин був згодний на будь-якого президента України, крім Ющенка? Що ні проти жодного українського політика не була розгорнута така шалена путинсько-капітельманська-медведчуківська кампанія по дискредитації, як проти Ющенка? Невже це просто примха Путина? Хіба не Ющенко разом з президентами Польщі, Литви, Естонії приїхав у Грузію під час російського вторгнення, щоб підтримати грузинський народ? А де був в той час Порошенко? Ющенко, якщо ви не в курсі, добився визнання Голодомору геноцидом, домігся встановлення величного меморіалу Голодомору, до якого приходять тепер політики, забуваючи жодним словом згадати Ющенка і подякувати йому. Порошенко не виключення. Не той міністр оборони був у Ющенка? А ганебне призначення Порошенком Гелетея, під бездарним керівництвом якого стався Іловайський котел, де загинули сотні молодих українців? І довго ще Петро Олексієвич тримав Гелетея міністром, не засудив навіть жодним словом, тільки тишком відправив на іншу хлібну посаду. Ще Порошенко дуже довго тримав на кордоні одіозного брата Литвина, який просто-таки торгував кордоном. А ще один Литвин, генерал, банально втік з поля бою, кинувши зброю і людей, що призвело до великих людських втрат. І що Петро Олексієвич, відправив його під суд? Просто набрав в рота води. Порівняно з цими військовими злочинами під керівництвом Головнокомандуючого Порошенка Гриценко у Ющенка - це просто дитячий садок І шо не кажіть, Порошенко ніколи не був помічений в патріотизмі чи в відстоюванні інтересів України. Мінські угоди, перемовини з терористами за участю Медведчука - це ганьба. Хіба в Україні закінчились достойники? Чи причина все ж таки в бізнесі Порошенка в Росії? Ну, а працювати міністром в уряді Азарова при президенті Януковичі - це взагалі дрібниця. Янукович свого сина засунув в парламент, Порошенко - свого. В чому різниця? А поганий Ющенко, на якого ви вилили віз бруду, свого сина в політику не тягнув. Так, Порошенко гарний бізнесмен (от тільки як він став власником того, що створювалось не ним? Невже купив за зарплату?) Він володіє непоганими навичками дипломата, може спілкуватися англійською. Але він НЕ ДЕРЖАВНИК! Державник би два роки не називав справжню війну АТО. АТО повинно закінчитись за кілька днів. Це як повію називати "дамой полусвєту", але від цього вона не перестає бути повією. Половина дій Порошенка - це збереження себе у владі. На відміну від Порошенка, Ющенко за владу не чіплявся, він не зраджував свою партію, свою мову, свої принципи. Він не пристосовувався, не був популістом, втрата рейтингу його не цікавила. Смішно, що всі ті, хто на його плечах в'їхав в політику,всі ці флюгери тимошенки,луценки, кириленки, порошенки, яценюки, які зрадили і Ющенка, і його ідеї, всі при владі. А багатократного зрадника Луценка Порошенко зробив головою своєї фракції. Просто гидко. А Ющенко навчив нас бути українцями, гордитись своєю нацією, цікавитись своєю історією і культурою. Саме Ющенко пробудив в нас дух волі, ми перестали боятися, відчули в собі силу. Недарма Путин при президенті Ющенку не наважився ні віджати Крим, ні влізти на Донбас. Тому і зробив все, щоб був хто завгодно, тільки не Ющенко. Наостанок хочу додати, що особистість Ющенка настільки велична, його внесок В розвиток України настільки вагомий, що склочний тон вашого опусу з брудними дріб'язковими сміхотворними звинуваченнями принижує тільки вас, а не Ющенка.

    ОтветитьУдалить
  4. +Leleka Mazepa Знаєте,пане Інкогніто, а мені сподобалась Ваша старанність,я навіть в ній трішки доброту душі Вашої відчула...Але.. Але...Зараз я Вас мабуть здивую,але мушу Вам напомнить,що ВСІ, розумієте-ВСІ!- колишні Президенти України носять це почесне звання до скінчання свого віку.. І тому, коли я якось захочу(і може й зможу) почититати власну думку В.А.,-візьму і зайду на його сторінку у ФБ-то це одна приватна справа...А от коли Президент (нехай і колишній) дає своє інтерв"ю в пресі,або на телебаченні-це, вибачайте, вже ОФІЦІЙНА річ!А тому критику розводить на нинішню владу,а тим більше-не конструктивну,та і взагалі-любу в ЦЕЙ СКЛАДНИЙ ЧАС-це не є справді поступок мудрого державника...Щось підказати ,я так думаю, Ющенко міг би навіть особисто зателефонувавши Порошенко, або Яценюку..І мені здається, що вони його б вислухали...А робити публічне дійство заради публічного дійства-хіба це є бажання добра для країни, особливо розуміючи,що твої "речі"можуть ще й бути використані ворогами...Хоча, знаєте, у Віктора Андрійовича і раніше були ну навіть не просто "нелогічні", а просто самовбивчі дії.. Майже відразу після своєї непростої перемоги та інавгурації він заявив там людям,які мали ризик,підтримували його, ЩО ВІН ЇХ-НА СМІТНИКУ ВІДНАЙШОВ, а вони,насправді,-ніщо у порівнянні,звичайно з Ним-Великим і Мудрим...Це мабуть була його перша велика помилка...Тому не варто ображатись сьогодні на тих людей,що колись були поруч з В.А.,адже тяжко бути поруч такого ВЕЛИЧНОГО ШЕФА і відчувати себе ..нічим...З часом відбулась трагедія, В.А. дійсно дуже жаль..А після цього у мене склалось враження, що після всього пережитого В.А. прийшлось заново з собою потоваришувать, з іншим собою. І це
    потребувало від В.А. багатьох ресурсів, в т. ч. і часу мабуть...Час йшов, а передвиборчі обіцянки все не виконувались...Рейтинг падав, почались різні "партійно-коаліційні комбінації", інколи нам,простим людям, здавалось що В.А. понесло, мов того Остапа з незабутнього твору,бо його рішення були часом такі незрозумілі та ,вибачте, абсурдні...Наостанок лише додам, що вже через рік правління В.А.Ющенка душевно-психічний стан моїх багатьох побратимів по Помаранчевій революції(та й інших українців також) був на "нулі"-себто дуже-дуже пригнічений.Знаєте,яка була найбільше читана-перечитана мною книга в цей час? Книга Г.Г.Маркес "Полковнику ніхто не пише."Так відчувалась внутшня...нібито поразка,хоча і була нібито отримана перемога...Насьогодні я маю набагато оптимістичніший настрій,незважаючи навіть на всю складність обставин :політичних,фінансово-економічних,військових.І частіше навіть посміхаюсь! І пов"язую це з тим, що поки-що я ще не вгледіла над головою у Петра Олексійовича отих яскравих оладків,які так швидко виросли над головою у Віктора Андрійовича..Я поки-що вірю: все буде добре!

    ОтветитьУдалить