Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 13 марта 2018 г.

Песець: уже на підході...


Схоже на те, що біла пухнаста полярна лисичка як ніколи близько наблизилася до режиму Владіміра Владіміровіча.
Судіть самі за низкою подій.




Позавчора – якщо не помиляюсь - держсекретар США Тілерсон відмовився зустрічатися з Лавровим, хоча вони мешкали в одному готелі. Цікаво, що запит на зустріч Москва спрямувала до Вашингтона ще 2 березня, однак звідти офіційно відповіли: «Ми нічого не отримували».
А сьогодні стало відомо, що Трамп звільнив з посади держсекретаря Рекса Тілерсона, який був між іншим, доволі дружній до Москви і призначив на цю посаду колишнього директора ЦРУ Майка Помпео, котрий – м’яко кажучи – Росії не симпатизує аж ніяк.
Вчора перед парламентом виступила Прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей і фактично оголосила про напад Росії на країну (через отруєння колишнього російського шпигуна Скрипаля та його доньки на території Британії).
Це означає війну. Не гарячу, але московським панам, які тримають свої «наколядовані» мільярди в оффшорах Британських Віргінських островів, мають в Англії палаци, квартири та футбольні команди не до сміху було давно, а зараз впору про мотузу з милом думати…
Як на біду сьогодні, коли для прийняття рішення як будуть бити Росію за її фокуси з отруєннями людей на території Британії має зібратися уряд цієї країни, в своєму будинку в Лондоні було знайдено мертвим ще одного противника Путіна, близького друга Березовського, колишнього російського бізнесмена Миколу Глушкова.
Можна лише уявити лють англійських джентльменів, хоч і не факт, що 68-річний Глушков не сам помер.
Схоже, жарти закінчилися і Путіну не просто смаленим смердить – шкура починає горіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий