Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 16 июня 2019 г.

ПРО ФРАНКА, 70 КІЛОМЕТРІВ КОВБАСИ ТА ХРУНІВ ДВОХ ВИДІВ


На сайтах, де прославляють Зеленського й переконують українців, що він є величезним щастячком зросту 166  сантиметрів (вибачайте, після того, як він став президентом, тепер його зріст 170) український парламент називають «свинарником» й вимагають його заміни.

Чомусь люди, які голови мають аби в них їсти, переконані, що наступний парламент буде «народним». Ага. Буде.
Справа в тому, що депутатів обирають люди. А люди в нас керуються не інтересами держави, нації і навіть не інтересами власної родини. Люди в нас готові продати душу за кіло гречки.
Свого часу Іван Франко кілька разів намагався стати членом парламенту Австро-Угорщини. Але марно. Українські селяни тупо продавалися полякам. Правда, не за гречку, а за ковбасу.
Підраховано, що за час виборів 1895 року українські селяни на окрузі, де кандидатом був Іван Франко, з’їли 70 кілометрів «Краківської», яку їм постачали суперники Франка.
До речі. Цих, які продавалися за ковбасу, в Галичині називали «хрунями», тобто свинями. Так що не лише наші парламентарі заслуговують на образливе визначення. В нас два види свиней.
Уже відомо, що в списках «Слуги народу» повно людей Ахметова, Коломойського, Тимошенко, Пінчука, Кличка, Рабиновича і навіть Порошенка. Всі прикупили місце для своїх людей у тій помийниці, яка – судячи з того, що відбувається – слугує лише для одного: набити кишені «команди Зе». Ціна питання – від 2 до 5 мільйонів американських грошей в залежності від місця у списку.
Чим все закінчиться? Закінчиться прогнозовано: створенням коаліції на базі «Слуги народу». Коаліції, яка розпочне активно тирити ті крихти, які накопичено за попередні 5 років. Тирити жадібно й швидко, бо хрунів багато, а ресурсів мало.
А потім, коли ті, хто зараз моляться на Зеленського, порівнюють його з Ісусом Христом й закликають цілували сліди його ніг, почнуть сичати й плюватися віз самої згадки про колишнього кумира – тоді почнеться процес розпаду.
Під обурливе рохкання хрунів обох видів, Зеленський і його «молода енергійна команда» сядуть в чартерні літаки й відбудуть на красиві далекі острови, де на офшорних рахунках чекатимуть видобуті з хрунів мільйони.
А хруні парламентського типу, відклавши з вкраденого 5 мільйонів, готуватимуться шукати собі хрунів сільського типу, які з пачку гречки й кільце «Краківської» знову оберуть їх у той «свинарник». Або шукатимуть нову партію, щоб знову купити собі можливість тирити.
Я не знаю, яке рішення прийме Конституційний суд, бо це – український Конституційний суд. Мені не відомо, чи скасують позачергові вибори, якщо навіть Конституційний суд прийме логічне й усім – окрім кретинів – зрозуміле рішення. Але точно знаю, що майбутній склад парламенту може бути таким, що люди блюватимуть.
До речі, задля справедливості. Історики кажуть, що раніше свиней «хрунями» не називали. Це було прізвище одного галицького політика – Микити Хруня, який постійно зраджував своїх виборців. Потім це слово перейшло на любителів ковбаси. А уже пізніше хрунями стали називати улюблених українцями свійських тварин.


Сподобався допис?
Ви можете віддячити посильною допомогою, яка піде в тому числі на боротьбу з інформаційною війною, яку ведуть проти нас «вороженьки». Бо ми її програємо…
Картка Привату 4149 4991 1119 3197

Комментариев нет:

Отправить комментарий