Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 4 июня 2019 г.

А вот это было больно(с)



Українці зітхнули з полегшенням. Перший візит Зеленського до Брюсселя в якості президента перевершив усі сподівання. Принаймні тих, хто був готовий йти партизанити в ліси. Виявилося - зарано.




В Брюсселі Зеленський відмовився спілкуватися з журналістами. Вони в шоці й клянуть президента України різними негарними словами. А мені пофіг. Прощаю. Чому?

Да тому, що є головне - заява Володимира Олександровича, що Росію треба примушувати до миру спільними зусиллями України і Заходу.

Тобто, ні про яке «дагаваріцца», «просто перестать стрілять» і про «мир любой ценой» уже не йдеться. І це головне. Владіміру Владіміровічу має бути зараз дуже боляче. Надії на капітуляцію України витікають, мов вода поміж пальцями. А санкції міцнішають. А ситуація в країні далеко не зер гут...

Ось що головне. На цьому етапі мені пофіг - хай Зеленський хоч з папірця читає, мов Брєжнєв. Головне, щоб читав правильні речі, які пишуть правильні люди. І чомусь таке враження, що це не Разумков.

Останні поїздки Порошенка в Європу; візит послів Німеччина і Франції до новообраного президента Зеленського; призначення після цього переговорщиком в Мінськ Кучми свідчать, що ніякого «договорняка» з Путіним не буде. Какая боль…

А Зеленський виконує те, що йому накажуть.

І наказує не Ігор Валерійович. Котрий, до речі, кудись раптом зник з інформаційного поля й уже не роздає цікавих інтерв’ю.

До речі, раптом Фейгін (пригадуєте такого?) надав «Миротворцю» інфу щодо російського громадянства Портнова. Цього теж «відсікають» від Зеленського?

Відтак, обережне припущення вашого покірного що ниточки від маріонетки давно передано в руки серйозних дядьків з-за океану, а Порох буде на місці «смотрящім» видаються не такою вже фантастикою.

В цій ситуації недолугість Зеленського в плані стосунків з Москвою навіть полюс. Путін звик грати роль такого собі, говорячи воровським сленгом, «баклана», котрий «бере на понт», волаючи «держите меня семеро». А тут він може стикнутися з таким само шахраєм, тільки в іншій ролі: «а я дурник. Що з мене взяти - домовляйтеся он з тими вуйками».

І в цьому випадку поведінка Зеленського, в тому числі й з журналістами – питання третє. Головне, щоб він підписував потрібні папери і не заважав серйозним людям серйозну і правильну політику робити.

А шаурми вистачить…

Сподобався допис?
Ви можете віддячити посильною допомогою, яка піде в тому числі на боротьбу з інформаційною війною, яку ведуть проти нас «вороженьки».
Картка Привату 4149 4991 1119 3197


Комментариев нет:

Отправить комментарий