Общее·количество·просмотров·страницы

суббота, 1 июня 2019 г.

ТИМОШЕНКО ХОЧЕ "ПОНЯТЬ И ПРОСТИТЬ" ПУТІНА?


Слідом за головою Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Валентиною Матвієнко (в дівоцтві Тютіна) про те, що стосунки між Україною та Росією мають початися «з чистого листа» заговорила Юлія Тимошенко (в дівоцтві Григян).


Дві видатні «українки» говорили одне й те саме, але про одне й те саме так само синхронно мовчали.

Ані Матвіенко, ані Тимошенко не уточнили механізм початку таких стосунків. Особисто я не проти «чистого листа». Але маю питання, без відповіді на які – на мою думку – навіть починати діалог про мир ніхто з українських політиків не має права.

Народ мусить знати на яких умовах пані Тимошенко збирається говорити про «чистий лист». А питання такі.

Чи буде грошова компенсація з боку Російської Федерації родинам більш ніж 13 тисяч загиблих? Лише дітей загинуло майже 250. Забудемо про них?

Чи буде компенсація 30 тисячам поранених? Чи компенсує Москва матеріальні та моральні збитки більш ніж мільйону вимушено переміщених осіб?

Чи поверне Москва окуповані території Донбасу? Чи забере Путін своїх «ихтамнетов» та місцевих колабораціоністів? Чи сплатить Російська Федерація контрибуції та репарації, компенсуючи все те, що було розтрощено на Донбасі. Чи вибачиться?

Російські десантники з словами Путіна проти України не воюють. Вони просто "заблукали". Чи згодна з цим Тимошенко? 

Або ось таке питння: Путін відмовляється брати на себе відповідальність за збитий "Боїнг" й виплачувати 200 мільйонів доларів коменсації. Він заявляє, що «Боїнг» збили українці й українці мають платити. Чи погодиться із цим пані Тимошенко?


Чи погодиться з «автономією» донбасу, яку вимагає Путін? Це коли бойовики будуть офіційно керувать в Донецьку і Луганську, а ще мати право засідати у Верховній Раді й накладати (по команді з Москви) вето на будь-яке рішення українського парламенту і уряду.
  
Питань про «чистий лист» не просто багато - надзвичайно багато. І поки що відповіді на них не маємо. Лиш загальні фрази про «миру - мир».

На шельфі біля окупованого Криму Росія на сьогодні незаконно видобула 9,2 мільярди кубометрів газу. Чи вважає пані Тимошенко, що перед тим, як починати «з чистого листа», Путін має компенсувати вартість цього газу з процентами? А за пограбування вугільних шахт?

Бійці ПВК "Вагнер", особиста армія Путіна. Луганськ. Теж зблукали, а в Україні не військова агресія Росії, а лише "громадянський конфлікт", так пані Юлія чи ні?

Головне: чи поверне назад Росія окупований Крим? Чи компенсує втрати від знищення аграрного сектору півострова? Чи виплатить компенсації за захоплений український флот?

Путін каже: питання Криму закрито. Тоді про який «чистий лист» говорить Юлія Володимирівна? Тимошенко хоче щоб Україна віддала Крим офіційно й пробачила Путіну все, що він накоїв?

«Понять і простіть»?

«Голуби миру обсіли країну, але тінь від них, мов від двоголового орла», - сказав якось Петро Порошенко.

Капітулювати, прикрившись фейковим «опитуваням», що його проведе й благсловить своїм підписом один шоумен на посаді Президента Укрїни?

Щось думається, що Юлія Володимирівна (й ті, від імені кого вона говорить) далеко не про інтереси України печеться й існують обґрунтовані підозри щодо того, що заяви пані Валентини і пані Юлії є скоординованими й узгодженими за місцем і часом. Але не в Києві.

Сподобався допис?
Ви можете віддячити посильною допомогою, яка піде в тому числі на боротьбу з інформаційною війною, яку ведуть проти нас «вороженьки».
Картка Привату 4149 4991 1119 3197


Комментариев нет:

Отправить комментарий