Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 20 января 2020 г.

МОНСТР


Для вас це може стати одкровенням, а хтось навіть обуриться. Мова піде про 32-го президента США Франкліна Делано Рузвельта - 20 січня 1945 року його було вчетверте поспіль інаугуровано на посаду президента США.


Попри все те, що вдовблювала радянська пропаганда у голови громадянам СРСР, це була страшна людина. Хитра. Цинічна. Підла. Безпринципна. З диктаторськими замашками. Убивця і зрадник. Можете сперечатися, але це - моя особиста оцінка.

Популярність Рузвельта в США (він там вважається кращим президентом усіх часів і народів) стоїть на трьох віслюках, котрий, як відомо є символами Демократичної партії США.

Це спадковість від брата - популярного в США Теодора Рузвельта, колишнього президента США, першого американця - лауреата Нобелівської премії миру.
Це Новий курс Рузвельта, який вивів США з Великої депресії.
І це перемога у Другій світовій війні.

Але. Новий курс США полягав у великій мірі в тому, аби встановити союз з дияволом - більшовицьким СРСР, аби дати американським компаніям заробити й тим самим врятувати економіку США. Заради цього Рузвельт фактично пожертвував мільйонами життів українців, казахів, білорусів, росіян, які вимерли в Голодомор. Рузвельт встановив в США цензуру, яка заборонила навіть згадувати про цей злочин проти людяності.

Рузвельт дружив зі Сталіним. Дружив настільки, що називав його «кращим представником російського народу». Низькорослого сухорукого рябого грузина, кривавого маніяка, що вбив десятки мільйонів людей і фактично розв`язав Другу світову війну. Який оточив Рузвельта своїми агентами.

Один з них - Гаррі Гопкінс - навіть жив у Білому домі, за наполяганням Рузвельта йому було виділено апартаменти Авраама Лінкольна! Гопкінс керував всією зовнішньою політикою США, не допускаючи до процесу навіть голову Госдепу!

Шокуючу за цинізмом і підлістю змову Рузвельта і Сталіна в Тегерані зазвичай подають як сяючу верхівку дипломатії та взаємних компромісів. То була оборудка, від якої, здалося б, їм не відмитися ніколи. Відмилися...

До речі, Рузвельт - єдиний президент США, котрого радянська пропаганда і в часи Сталіна, і в часи Хрущова, і в часи Брєжнєва, Андропова, Черненка малювала виключно світлими фарбами. Замислимося: чому б це?

Нарешті ще дві речі.
Перше. Хтось чув про Яна Карського?
А даремно. Цей польський патріот криком кричав про Холокост і стукав в усі двері. Від добився прийому у Рузвельта, але той, маючи всю інформацію про знищення нацистами мільйонів євреїв, заявив Карському ледь не прямо, що той... бреше.

Друге. Хтось чув про Хью Лонга?
І недаремно. Цей сенатор був дуже популярний в США в становив велику небезпеку для Рузвельта як кандидат на виборах. Тому у 1935 році він загинув від рук терориста-одинака і слід веде у Білий дім. Потім з Лонга пропаганда зробила «фашиста» і «агента Гітлера».

І ще не відомо чи не встановився б у США комуністичний лад, якби Господь не прибрав Рузвельта. Але й тоді його наступнику Гаррі Трумену довелося кілька років чистити «авгієві стайні», виколупуючи комуністів з усіх щаблів влади, аж до Державного департаменту і адміністрації президента.

Саме через Рузвельта в США 24 березня 1947 року було прийнято ХХІІ поправку (їх загалом лише 27 за 230 років) до Конституції, яка забороняє обиратися на посаду президента більш ніж 2 терміни. Власне, і так то була традиція, якої дотримувалися усі президенти США, окрім Рузвельта, який плювати хотів на всі традиції...

Власне, в мене все. І так забагато літер вийшло.

А якщо хтось бажає дізнатися більше про таємні шашні Рузвельта зі Сталіним; про ганебний Тегеран-43; про підкілимні ігрища т. з. «Великих країн», які гралися долями в тому числі й українців - до вашої уваги книга
«ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ: ПРАВДА, КОТОРАЯ НИКОМУ НЕ НУЖНА».

Паперовий варіант (автограф гарантується) цієї та інших книг вашого покірного ви можете замовити тут: http://pavlopraviy.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

Електронні версії тут: http://pavlopraviy.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

1 комментарий:

  1. If you're trying to burn fat then you have to try this totally brand new custom keto plan.

    To create this keto diet, licensed nutritionists, fitness trainers, and cooks have joined together to provide keto meal plans that are effective, decent, economically-efficient, and satisfying.

    Since their launch in 2019, 1000's of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a professional keto plan can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto plan.

    ОтветитьУдалить