Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 18 ноября 2021 г.

МОСКОВСЬКОГО БАТЮШКУ СПІЙМАЛИ НА ГАРЯЧОМУ

 

Правда і з дна морського виринає сухою, - говорить старе українське прислів’я. Ні для кого не таємниця, що батюшки Московського патріархату в України давно в вперто ведуть таємну боротьбу проти вакцинації від коронавірусу.



Місяць тому під будівлею Верховної Ради навіть мітинг організували, на який учасники принесли плакати з гаслами: «Вакцинація вбиває», «Ні медичним експериментам. Захистимо наших дітей"» тощо. В інтерв’ю журналістам, московсько-православні жіночки глибокого постбальзаківського віку, вирячивши ясні очі, проголошували одкровення, що вакцинація – гріх. Молитися, мовляв, треба і Бог захистить. Яким чином Бог має захищати чад своїх, не уточнюється.

При цьому головний московський батюшка патріарх Кирило ще більш ніж півроку тому обрав спосіб Божого захисту за допомогою… вакцини. Про це попи намагаються не згадувати. Намагаються не згадувати, що й самі таємно щепляться. Тільки не у рідних пенатах, а у сусідніх районах та областях. Очевидно, аби не бентежити дам глибокого постбальзаківського віку.

Нещодавно на гарячому небайдужими громадянами було спіймано благочинного з Житомирщини. Як стало відомо, він вакціонувався ще влітку, проте документальне підтвердження виявлено щойно. У ієрархії УПЦ Московського патріархату якщо митрополита Онуфрія вважати маршалом, то цей панотець цілком тягне на генерал-майора. «Фішка» в тому, що обряд таїнства вакцинації він пройшов не у себе вдома, а у Хмельницьку.

Інформацію щодо цього нині намагаються приховати, можливо скоро вона стане недоступною і за цим посиланням:

https://m.facebook.com/groups/1059169674123761/permalink/6618438558196817/

Злі язики кажуть, що практично 2/3, а, можливо й більше попів Московського патріархату в Україні вже щепилися самі та вакціонували членів своїх родин. І правильно: захист Божий він у різних іпостасях виступає, чому б не у вигляді вакцини від американської фармацевтичної компанії Pfizer?

До речі, проповіді батюшок Московского патріархату у самій Росії діаметрально протилежні. Там закликають вакцинуватися, поширюють інформацію про види вакцин, розвінчує міфи, пов’язані з ними, та особисто підкреслюють, що щеплення проти ковіду не є гріхом.

Сам патріарх Московський Кирило (Гундяєв) ще у березні цього року пройшов подвійну вакцинацію, причому «мачмалою» російського виробництва. Про це свого часу сумлінно й офіційно повідомив голова синодального Відділу по взаємостосункам Церкви з суспільством та ЗМІ Володимир Лагойда. Він же додав, що «…від коронавірусу зараз прищеплюються багато священиків і архієреїв Російської православної церкви».

Як казав незабутній Свирид Петрович Голохвастов: «да-да… но нєт».

Цікаво, виконуючи наказ з Москви щодо протидії вакцинації, благочинні РПЦ в Україні переймаються питанням: якщо жіночки глибокого постбальзаківського віку від наслідків коронавірусу (не дай Бог) «тво» - хто їх годуватиме? Хто нестиме у храми гривеньки, замовлятиме поминання, купуватиме свічки?  

Комментариев нет:

Отправить комментарий