Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 29 сентября 2019 г.

ЯДЕРНИЙ ВИБУХ НАД УКРАЇНОЮ


Останні новини із зовнішньої політики не дають приводу для оптимізму. Більше того – можна сказати, що вони катастрофічні, як можуть бути катастрофічними лише наслідки ядерного вибуху.



По-перше, німецькі політики оголосили, що бесіда Зеленського з Трампом є образою уряду ФРН. Це може завдати непоправної шкоди україно-німецьким стосункам, в тому числі й економічним.

Гадаєте, Німеччина, скрегочучи зубами, відкривала свої ринки для української сільгосппродукції, завдаючи школи інтересам власних виробників за красиві очі?

Це називається допомога. Не пряма, але дуже ефективна. Україна отримувала прибутки, тобто в т. ч. й гроші в бюджет на пенсії, зарплати і стипендії, а також і розвивала власну економіку. Це те, чого не розуміє пан Зеленський, який скаржився що Німеччина «мало допомагає».

Боюся, що результатом оприлюдненої бесіди «одного з найвпливовіших лідерів Європи» з Трампом може стати й закриття, принаймні, часткове, німецьких ринків для нашої продукції. А там і в цілому Євросоюз може підтягнутися - Польщі напевне теж не дуже «посміхається» терпіти українську курятину і «молочку» на своїх ринках замість польської.

Вибачте, перш ніж продовжимо - трохи самореклами. Всього лише 30 грн стоять електронні книги автора, які можна придбати, перейшовши за наведеним нижче посиланням.

Книги, які розкривають найпотаємніші сторінки нашої історії і розвінчують найвідоміші історичні міфи: http://pavlopraviy.blogspot.com/2018/10/blog-post.html

Якщо подобається паперові книги та ще й з автографом - вам сюди: http://pavlopraviy.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html



По-друге, спецпредставник США в Україні Курт Волкер подав у відставку. Україна втратила дуже серйозного союзника в його особі.

Волкер завжди займав об'єктивну позиці й називав речі своїми іменами й визначав дії Росії на Донбасі та в Криму як збройну агресію. Він не йшов з Кремлем на жодні поступки. Зараз є серйозний ризик, що новий представник, якого призначать замість Волкера, буде відображати позицію Трампа, яку той уже висловив неоднозначно: «домовляйтесь самі з Путіним і вирішуйте проблему».

Знаєте, у ядерного вибуху є 5 уражаючих факторів. Світлове випромінювання - найбільш яскраві перші дні скандалу вже пройшли. Ударна хвиля, яка миттєво зруйнувала стосунки України із США теж. Електромагнітний імпульс вивів з ладу комунікацію України із Заходом.

А от тепер ми починаємо відчувати невидимі, але найстрашніші фактори враження. Це радіоактивне опромінювання та радіоактивне зараження місцевості. Україна з її нинішньою владою та нинішньою політикою (якщо судомливі, майже неконтрольовані рухи можна так назвати) стає токсичною.

Найбільша небезпека в тому, що, використовуючи наслідки «Україногейту», Захід дійсно може просто заявити: «вирішуйте ваші проблеми з Путіним самі» й умиє руки. І суспільна думка лідерів ЄС та США за це не засудить: поки вони нам допомагали, втрачаючи в тому числі й від санкцій, керівництво України, виявляється, як то в нас кажуть – крутила дулі в кишені. Індєйскую національну ізбу – фігвам на спині малювала.

Коротше, дозвольте вас привітати, пані та панове, які обирали оце непорозуміння, примовляючи «гірше не буде» та «він навчиться».

Комментариев нет:

Отправить комментарий