Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 20 ноября 2020 г.

"ТАЄМНА ІСТОРІЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ"

 

«Історія - це така штука, це такий ящик, це така камера-обскура, повна таких пекучих таємниць, що коли їх дізнаєшся, хоча б деякі окремі, так просто дух перехоплює, голова паморочиться і пересихає язик.  І ти хитаєш головою і думаєш: ні, вже цього ніяк не може бути.  А воно може, воно може, дуже навіть може.  Бути» (Володимир Войнович).



Так висловився видатний російський письменник-дисидент про історію, і передусім – історію Радянського Союзу. І тут нема чого ні додати, ні відняти. Тож поринемо у пекучі таємниці, у великі та малі міфи, що їх вигадали радянські пропагандисти та «історики» з Луб’янки.

У одній книзі – навіть великій неможливо відобразити усе. Надто багато подій, злочинів, підступів, інтриг. Тож десь пройдемо поверхнево – в питаннях, які і так добре усім відомі, а десь заглибимося, навіть у відносно дрібні, але маловідомі широкому загалу. Бо там ховається «кощеєва голка», яку ніяк не виходить зламати і ось уже частина нового покоління українців, які в СРСР не жили, прагнуть туди, в минуле. Де буцімто квартири «безкоштовно давали» і «пломбір був смачний».

Буде вам і про квартири, і про пломбір. І про трудодні, колгоспи, війни та міжвидову боротьбу за виживання в Політбюро ЦК КПРС.

Передплата (передзамовлення) за пільговою ціною 200 грн нової книги Павла Правого (Бондаренко)

ТАЄМНА ІСТОРІЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ. 

Міфи, загадки, версії

Традиційно частину накладу даруватимемо бібліотекам та військовим частинам. Тож будемо шалено вдячні за будь-яку фінансову (спонсорську) допомогу. Навіть 20 гривень до 200 багато важить. Бо ця книга зараз дуже потрібна – лютий «совок» знову піднімає голову. Традиційно зазначимо прізвища меценатів на першій сторінці книжки.

Як це зробити.

Перераховуєте кошти на карту Привату 4149 4991 1119 3197

Обов’язково повідомляєте про це листом на ел. адресу urtab@ukr.net

В листі зазначаєте свої ПІБ, місто, номер відділення Нової пошти, на який в майбутньому має надійти книга і свій номер телефону.

 

З повагою, ПАВЛО ПРАВИЙ

4 комментария:

  1. Доброго дня! А скільки коштує книжка?

    ОтветитьУдалить
  2. Як можна ознайомитись з Вашими книгами оn-line?

    ОтветитьУдалить
  3. Вітаю. Цікавить книга Таємна історія Радянського Союзу.
    Як замовити ?
    Через ФБ. Не вдалось

    ОтветитьУдалить