Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 12 февраля 2016 г.

д`Артаньяни ідуть на війну або марш українських баронів

Ну ось, почалося.
«Самопоміч» збирає підписи про недовіру Кабміну. Нарешті ненависного майже на усіх кухнях «Сєню» скинуть. Нарешті й «кондитеру» заллють шоколаду за шкіру. Великий похід проти зради розпочато.


Народ кричить «Ура» і чепчики кидає у повітря так високо, що аж у голові паморочиться. Чи це, може, паморочиться від райдужних сподівань: замість злих, тупих, непрофесійних, непатріотичних і нечесних міністрів прийдуть добрі, розумні, чесні й одразу зроблять гарне життя. Зроблять так, шоб на роботі зарплату утричі підняли. Долар по 8. Ціни, як три роки тому. І шоб кожному по потребах...
Але тут є одне «але». Кого бачать Єгор Соболєв і Семен Семенченко першим міністром. Яресько? Ні - їй теж серед інших висловлять «фе». Може, чергового технократа –«месію» із швейцарського далека з п’ятьма вищими економічними освітами і досвідом роботи в урядах США, Швейцарії та Китаю? Якогось Ябромявічуса? Теж начебто ні.
«Самопоміч» не приховує, хто має стати наступним Мойсеєм, що виведе країну на шлях до світлого майбутнього і зробить так, шоб усі отримали те, що хочуть, не встаючи з дивана.
Садовий.
САДОВИЙ!!!
Людина, яка у Львові має прізвисько «Містер Доля». Не та доля, що щаслива, а та «доля», що її кожен більш-менш серйозний бізнесмен у Львові має щомісяця заносити панові майбутньому Месії. Людина, яка збудувала два Львови: один - з красивою бруківкою, охайними ресторанчиками в центрі і екскурсіями старим містом - для туристів й інший - для львів’ян...
«Містер Доля» планує переміститися із свого маєтку, де один лише будиночок скромно тягне на 600 квадратних метрів, на Печерські пагорби. Ужо він розвернеться! Ужо він покаже як треба боротися з корупцією! Продемонструє, як виводити країну з економічної кризи й перемагати на Донбасі.

А поруч із ним - вірний Семен Семенченко - хоробрий комбат і видатний стратег. На яку посаду посадить його «Містер Доля», як гадаєте? Я особисто не упевнений. Навряд чи міністром оборони - там в у черзі першим стоїть давній дружбан Садового – «справжній полковник» і великий стратег, за яким Ейзенхауер, Наполенон Бонапарт і принц Конде не достойні навіть підзорну трубу носити.
З Єгором Соболєвим простіше - він давно вже хоче стати генеральним прокурором - ото вже грюкне могутнім кулачком по корупції - тільки бризки смердючі на увсебіч від неї полетять! Ужо він покаже, як треба відновлювати країну без іноземних кредитів і розслідувати справу про розстріл людей на Майдані.
Міністром економіки кого? А це вирішить інший друг і партнер по львівським справам - видатний галицький ригианал Петро Димінський. І його давній друг і партнер Рінат Ахметов. У перерві матчу "Карпати" (Львів) - "Шахтар" (Львів).

А там і третій «господар всєя Україна» намалюється - пан Коломойський. Не сам, звичайно - для цього у нього вже наготові ціла патріотична партія на чолі з колишнім помічником Олега Царьова.

У Дніпропетровську гарні кадри зібралися - хоч зараз в голову колони, що крокує до світлого майбутнього.
Борис Філатов, очевидно недаремно запросив до себе першим заступником праву руку ригианала Вілкула - пані Світлану Єпіфанцеву. Не заради ж її красивих трусиків? Напевне, перед тим як очолити яке-небудь міністерство інфраструктури, пані Світлана проходить практику...
Символ «змички» - Семен Семенченко (видатний садовий комбат) і Геннадій Корбан (видатний укропо-волонтер). Два друга-мушкетери. Два д`Атраньяни. Плюс Портос - Парасюк. «Я дерусь, потому што я дерусь».

Щоправда, тут ще на низькому старті до прем`єрського крісла ще пані Тимошенко... Не даремно ж вона нещодавно у Вашингтоні з Ганькою Герман обнімалася, про прощення Вілкулу, Ахметову і Бойко натякала. Треба хлопцям Садового пильнувати - Вана в плані інтриг та зради великого львівського «іздольщіка» зжере і навіть не поперхнеться.
Тим більше, що пані Тимошенко не сама. З нею поруч вже намалювався пан Наливайченко. Цілий голова Антикорупційного руху. Цей теж по корупції мріє вдарити. Двічі Юля Владіміровна була першим міністром і двічі вороженьки не давали їй зробити з України Швейцарію. Двічі Валентин Санич сідав у крісло голови СБУ і двічі непереборні обставини заважали йому перемогти корупцію. Нічо, Бог, як відомо, любить трійцю…

В будь-якому разі і там, і там команди підбираються - мов на картинці. Супер!
А може вони усі домовляться. Скоріше за все – домовляться.
Вже зараз телеканали і газети, радіо і численні блогери по виклику заряджено і націлено. Недовіра уряду означає дострокові вибори. А вибори виграє той, хто контролює медіа. ЦЯ КОМПАНІЯ контролює. Практично всі.
Так шо виграти вибори (вони в цьому упевнені) - справа техніки.
Ну а далі для народу настануть світлі часи. Ці зроблять. Ці знають в чому щастя народне.
А те, що Ахмеметов, Вілкул, Димінський, Коломойський...
Не переймайтеся, друзі, вони по телевізору популярно пояснять плебсу в чому його щастя. Вірить же російський плебс Владіміру Владіміровічу, що чим гірше в країні, тим краще. Чом би не повірити Юлі Владіміровні? А може, для нашого народу дійсно чим гірше, тим комфортніше? І пані Тимошенко, і пан Садовий вміють спілкуватися з народом. На блакитних екранах «Савікшустерів» вони виглядають куди симпатичніше й переконливіше за міні-фюрера.
Гадаю, єдине наше спасіння в тому, що усі вони не зможуть домовитися. Що, гризучись за владу, вони знову програють стратегічно. Є ще невеликий шанс такого сценарію. Хоча з кожним днем він стає все меншим. Вся стара злодійська еліта, яка наживалася на «відкатах», на темних оборудках з газом та нафтою; яка смоктала з бюджету мільярди; яка примудрилася зробити у ХХІ сторіччі з частини українців кріпаків (серйозно – на Донбасі існувала неформальна угода: директор шахти А не приймав на роботу шахтаря, який звільнився з шахти В без згоди директора шахти В); які розкрадали майно, землі, розвалювали армію; які примудрилися свого часу продати Дніпропетровський окружний військовий шпиталь російському ВТБ.

Вся ця зграя зараз об’єднується. Як об’єднуються колумбійські наркобарони перед наступом правоохоронних сил. До речі, знаєте, що куплені наркобаронами газети кричать коли починається наступ на їхні володіння? Правильно, вони кричать про те, що ніякого наступу не існує, що поліція й армія навпаки відступає, що все куплено, що кругом зрада. Без жартів.
А ще вони не жаліють грошей для захисту своїх баронств. Жаба душить, звичайно, але не викинеш на війну мільйона - втратиш можливість отримати мільярди.
І українські газові, вугільні, металургійні, лісові, нафтові, земельні, банківські, автомобільні та бурштинові барони діють так само.  
Для них те, що відбувається в країні - катастрофа. Це сьогодні нова поліція розстрілює обдовбаних "мажорів", які на швидкості 190 катаються столичними вулицями. Чверть сторіччя вони були недоторканими, а зараз їх стріляють. А що буде завтра? Чверть сторічя господарі життя в цій країні були недоторканими. Як мажори...
Тож краще вже сьогодні повернути колесо історії назад. Зробити пьяних підлітків на БМВ недоторканими, а газові схеми та торгівля військовим майном такими само солоденькими, якими вони були ще рік тому.

Якщо вони переможуть цього разу – нам кінець. Країні кінець. Тоді мусимо втішатися, що поляки оголосили у потребі аж 5 мільйонів робочих рук. Є куди вткати коли що.
 І не кажіть потім, що я вас не попереджав.
Це ваш вибір, друзі, кричати Садовому й тим, хто тісними лавами крокує за ним «Ура» й кидати чепчики так, що в голові паморочиться.
Ваш вибір.
Я вас попередив.

ПАВЛО  ПРАВИЙ

4 комментария:

  1. Це реальний капець... Пора відстрілювати...

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Дорогой Павло
    Позволю прокоментировать вашу статью.
    Телефонная книига украинского политического (патологического) социума вами опубликованая никого не интерисует и все ваши предсказания не пройдут.
    Давайте договоримся об основах. Украина всегда имела попутчиков-спонсоров в своей короткой истории независимости. Поляки, Литовцы Московия.......и сейчас ES. На этот раз это серьезно. Глобализация Павло, глобализация. Объективно говоря Украина могла бы существовать и с проклятой корупцией. Кум, сват, брат. Родное племя. Комфортно, удобно, а сало какое, а пироги!! Да я и не краду под себя, делюсь с кумум, улучшаю жизнь семьи. Договариваюсь с ментами и в тюрьме никто не сидит. Семьинин, защитник. В такой структуре риск поражения в жизне равно нулю. Родство и дружба процветает и украинская душа поет и тишина с косами. В общем рай на земле. Ан нет, глобализация стучится в Украинский рай. Западным партнерам это кумоская экономика и на хер не подходит. В западном рае другии принципы экономики: качество, эфективность, профит, конкуренция. В этой системе координат нет лишних 20-30% отката для чиновника-свата. При конкуренции нет места взяткам, откатам, хабарям. Деньги надо отдавать, Павло. Кредиты надо отдавать с процентами. На западе и брата посадят за растрату, nothing personal, just business. Не гуманное общество в племенной системе координат. "Элла, такова жизнь."
    По моим оценкам Запад потерял 150-200 миллиарда долларов в операции революции гидности. Украина получила 10 мильярдов (мелочь). Остальные потери это санкции, расходы на вооружение, потеря рабочих мест, туризм-шмуризм и прочее.
    Гос. Павло, деньги вернут. Для этого все совковые украиские чиновники и вороватые бароны должны уйти из сокральной, многострадальной неньки, если не физически то функционально..
    Если вас интерисуют детали этой исторической операции задайте вопросы. Поделюсь.

    С уважением.........Аншель, рожденный в Киеве.

    ОтветитьУдалить