Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 7 июня 2019 г.

СТРАШНА ПОМИЛКА БІЙЦІВ "АЗОВА"


«Найдорожча у світі – дурість, тому що за неї дорожче за все треба платити», - казав герой фільму «Місце зустрічі змінити не можна старший лейтенант Шарапов.




На виборах Президента України більш ніж третина бюлетенів на виборчій дільниці, де голосували бійці полку «Азов» виявилася зіпсованою. Чого там тільки не намалювали – і статевий орган дєдушкі, і нецензурні написи, і багато чого іншого. Ну, тіпа «В сортах лайна не розбираюсь».
Для бійців, що на передовій, Зеленський і Порошенко були однакові.
Це той самий підрозділ, в який Порошенко приїздив особисто перед виборами.
З 711 виданих бюлетенів виявилися зіпсованими 247.
В результаті Зеленський набрав тут 37%, а Порошенко – 28,3.
Зараз, мабуть, бійці «Азова» вже не вважають, що Зеленський не гірший за Порошенка, а Порошенко не кращий за Зеленського. Деякі, хто хоч трохи здатен мислити, навіть розуміє, що отим своїм голосуванням вони допомогли стати президентом Зе.
Справа в тому, що загиблі (2) та поранені (8) бійців належать саме до полку «Азов». Пряме влучання в бліндаж 152-мм артилерійського снаряду.
Розповідають (неофіційно), що ворожу батарею буцімто бачили й просили дозволу на знищення. У відповідь: «Відкривати вогонь заборонено».
Вже коли вона почала гатити по позиціях ЗСУ, до командування знову пішов запит на «обратку». У відповідь: «Відкривати вогонь заборонено».
Кажуть розпорядження (причому неофіційне) самого головнокомандувача ЗСУ, тобто Зеленського. Яке виконував призначений ним на посаду начальника Генштабу «герой Іловайська» генерал Хомчак.
І командуач ООС генерал Сирський змушений був брати на себе відповідльність і осоьисто давати дозвіл на вогонь у відповідь. Та уло вже пізно: ворода арта встигла наробити біди...
Такі (неофіційні) вісті дійшли з фронту. За офіційними все гаразд, а стріляли «неконтрольовані Москвою» якісь «невідомі солдати». Найманці. Снарядами, які не на минулому тижні з Росії завезли, а які «в шахте нашли».
Цікаво, чи усвідомили в «Азові» що накоїли?
Кого обрали?
«Нужно просто прекратить стрелять»(с)

Сподобався допис?
Ви можете віддячити посильною допомогою, яка піде в тому числі на боротьбу з інформаційною війною, яку ведуть проти нас «вороженьки». Бо ми її програємо…
Картка Привату 4149 4991 1119 3197

3 комментария:

  1. Не мені, хлопці, вчити вас Україну любити. А от розумно і тверезо розмірковувати - треба. Ато, от, виходить, життями платить доводиться... Слава "АЗОВУ!". Слава УКРАЇНІ!

    ОтветитьУдалить
  2. В кожній справі потрібен фахівець.А в військовій,та ще під час війни,обирать головнокомандуючим коміка.людини яка не служила навідь рядовим в армії,це вершина глупства.недалекоглядності,безвідповідальності.Результат закономірний.І це ще тільки початки,а що буде далі,не важко збагнуть.Всі проблеми -в голові!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А оце головотяпство, відсутність мислення! Толі ішо буде?

      Удалить