Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 2 августа 2021 г.

БІЙЦІ НЕВИДИМОГО ФРОНТУ

 

Найнебезпечніший ворог той, хто ховає своє обличчя. Носить маску і навіть форму твоєї армії. Такі люди називаються шпигунами. Їхнім завданням є не лише добувати секретну інформацію, але й проводити диверсії, саботаж, організовувати провокації – усе, аби дезорганізувати систему державного управління противника. Надзвичайну користь шпигунів відзначав ще знаменитий Сунь Цзи у своєму трактаті «Мистецтво війни».



Не секрет, що і в Україні чимало тих, хто, перевдягнувшись у вишиванки та проголошуючи зовні правильні гасла, об’єктивно працює проти держави, усіляко намагаючись її розхитати. Візьмемо хоча б вікопомне «народовладдя» - слово красиве й правильне, проте за ним ховається черговий «проект», керований спецслужбами противника. Знаходячи наївних і навіть патріотичних, але не надто розумних осіб, яких ще Ленін називав «Корисними ідіотами», агентура залучає їх до створення «паралельної влади», альтернативної державним органам та органам місцевого самоврядування, що їх закріплено у Конституції України.

Під красивими патріотичними назвами «Конституційна колегія українського народу», «Всеукраїнський національний конгрес», «Багнет нації» тощо ховається звичайна група екстремістів, яка, обманюючи радикальну патріотичну молодь, та використовуючи певні проблеми на місцях, грають на почуттях невдоволених та ображених. Під гаслом «народовладдя» вони пропонують фактичну анархізацію суспільства. Вони не визнають державних органів влади й саму Конституцію України, прагнучі перебрати на себе владу спочатку на місцевому рівні, а далі й спробувати повалити державну владу.

Усе це не нове. Усе це апробоване ще на Донбасі. ЛНР та ДНР з’явилися не у 2014 році. «Донецьку Республіку» було створено за активної участі того ж Пургіна ще 9 грудня 2005 року. Теж під гарними гаслами про самоврядування, народовладдя тощо.

Так і з нинішнім «народовладдям»: в м. Києві 7 грудня 2020 відбулося т. з. «Перше робоче засіданні Конституційної колегії українського народу», на якому керували дніпряни Анатолій Балахнін, Микола Лукашов; кияни  Микола Томашевський, Вишьян Марків та інші «активісти». Конституція та державний устрій України їм, бачте, не подобається. А вже 21 грудня ми бачимо ті самі обличчя на  «Всеукраїнському національному конгресі». Захід не дрібний – 120 делегатів та «гостей» практично з усіх регіонів України.

І почалося. Спроби заснувати «паралельні» органи влади рахуються вже десятками. Найвідоміша – заснування 18 особами за прямої й безпосередньої участі «гостя» з Дніпра пана Балахніна «альтернативної» міської ради у Хмельницькому. Там українські правоохоронці виявили пряме керування «процесом» з боку російських спецслужб та зв'язок з відомим проросійським агентом Шарієм, співвласником (подейкують, що справжнім хазяїном та спонсором її є путінський кум Медведчук) однойменної партії.

 На жаль, через те, що досі затягується процес заборони партії Шарія, дехто почувається безкарно. Це ненадовго, бо цього суб’єкта, який за московські гроші керує процесом «народовладдя» зі своєї вілли в Іспанії, нещодавно Департаментом міграції Литви позбавлено статусу біженця й він змушений буде покинути Євросоюз, перетворившись там на Persona non grata. Почалася перевірка щодо отримання ним коштів від російських спецслужб.  А там і українське повільне правосуддя дотягнеться до його партії. Проте все ще є охочі (причому й серед місцевих політиків) здобути собі дивіденди на участі у сумнівних проектах.

Проте слід знати: далеко не усі, хто, одягнувши вишиванку, торочить про «народовладдя», піклується про народ. І Шарій тут не головний – він лише обличчя, такий собі зіц-голова, старигань Фунт з «Золотого теля». Ниточки тягнуться до путінського кума, а через нього – до Москви.

4 комментария:

  1. Від путінського кума - ниточки до Москви. Все це так? - Так!!! А до яких міст Європи та Америки тягнулись ниточки з майдану? Від Кличка, Парубія, Найема та інших?
    Бо хіба не під прапорами "народовладдя" проходив в 2014 держпереворот? Ой...пробачте..."Революція (не)гідності".
    Чи не там почали створюватися паралельні органи влади?
    Саме на майдані проходив "презентацію" перший склад кабінету Яценюка? Та сам "кролик Сеня" підлещувався , дивлячись в бік іноземних "гостей" - "Ми виконаємо усі вимоги міжнародних фінансових структур". Про що він потім не один раз повторював в Верховній раді. Ви про це забули , пан історик?
    Бо саме майдан покликав в Україну агресора . Привів до окупації Криму та війні у Донбасі. До економічної розрухи та інших негараздів.
    До речі, саме після майдану брудний потік "народовладдя" виніс на поверхню усіх тих Шаріїв, Томашевських , Балахніних та ціли стада інших "патриотів".




    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Коротше ми винні, що Росія на нас напала? Вони щодня нас вбивають і правильно роблять? Якийсь поганий ти українець. Не правильний.

      Удалить
    2. Ви від мене в коментах "правильно роблять" чули? Ні? Тоді не фантазуйте.
      Так, війна. У Донбасі. А Крим окупований. Так , вбивають.
      Але спочатку був майдан та держпереворот, а потім в Україну прийшла війна. А не навпаки. Ви з цим фактом будете сперечатися?
      А прислів'я "кому війна, а кому мати рідна" - не чули? А про "дивну війну" ? Теж не чули? Тоді Вам на офіційний сайт Державної митної служби України прямий шлях. Якщо б Ви туди хоча б раз заглядали, то знали б , що з країною агресором тільки у 2020 році товарообіг склав більш ніж 7 (сім) мільярдів. Вічнозелених доларів. А вже за півроку 2021 Україна тільки вугілля закупила у Кремля майже на мільярд. Та Москва входить до трійки найважливіших торгівельних партнерів України. Ви будете сперечатися з цих фактів? Будь ласка, тоді Ваши аргументи про "Ви всьо врете". Уважно послухаю.
      Нехай я , по Вашому й поганий українець, але я власну землю та країну за шматок паперу з безвізом не продаю та не продавав.
      До речі, бути гарним українцем та патріотом зовсім не значить підтримувати "ідеали" майдану. Ви з цим не згодні?

      Удалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить