Общее·количество·просмотров·страницы

воскресенье, 12 апреля 2020 г.

"ТЕОРІЯ ЗМОВИ", АБО НАВІЩО ВИГАДАЛИ ЕПІДЕМІЮ КОРОНАВІРУСУ


Привіт, любі друзі! З вербною вірян Московського, Київського патріархатів, ПЦУ, УАПЦ та інших церков, які святкують сьогодні. І поки ви сидите в цьому лютому й безжальному карантині, кину вам цікаву тему, якої торкнувся шановний Victor Lytovchenko: що для вас важніше - життя чи конституційні свободи. Це у світлі гасла «Сиди вдома».


Моя особиста точка зору. Нікому не нав’язую.
У нас уже величезне обмеження прав і свобод. Причому їх обмежили на наші ж вимоги. Але питання у тому, що ми це вимагали не самі, а під дією світоглядної картинки, що її нам намалювали. Пригадуєте Міністерство правди? Ті самі методи використовують.

Нам не відома справжня картина світу. Її нам малюють ЗМІ. А ЗМІ в руках у кого? ЗМІ нам намалювали фейкову «епідемію» і ми слухняними отарами пішли на стрижку. А ножиці в кого у руках? У дуже серйозних дядь і тьоть.

І не питайте навіщо їм масова істерія та паніка. І не ставте єхидних запитань чому вони «убивають» світову економіку. Вони її не убивають. Вони її рятують. Вірніше, свої статки. Вони під приводом боротьби з фейковою «епідемією» здувають величезний фінансовий «пузир», що формувався десятиліттями.

Про світову фінансово-економічну кризу ще навесні минулого року говорили. Причому прогнозували її потужнішою і тривалішою за кризу 2008-2009 років.

Не пригадаєте, коли вона мала початися? Правильно, наприкінці 2019 - на початку 2020 року. А коли почалася «епідемія»? Так отож.

Я не кажу, що коронавірусу немає. Але немає «епідемії». Не було б фінансової кризи - ми би зараз не знали скільки людей мре. У телевізорі був би сезонний спалах чергової мутації грипу або ще щось. І не записували б у Італії та США всіх померлих від інфаркту або вітрянки у жертви коронавірусу, і не спалювали б трупи за принципом «кінці в воду».

І розповідали б про реальну кількість тих, хто перехворів - по Україні цифра може сягати 2,5-3 мільйонів. І тоді б «смертність» впала нижче за смертність від грипу, про що кажуть вірусологи, котрих чомусь ЗМІ шельмують та обзивають різними негарними словами, як італійського професора Стефано Монтанарі, наприклад. 

От вам питання на засипку: скільки з січня померло в Україні від ускладнень звичайного сезонного грипу, а скільки від коронавірусу нам намалювали? А чому нам цієї порівняльної статистики не дають? Нам про кількість померлих у Нью-Йорку від коронавірусу щодня по 10 разів розповідають. А про кількість трупів від звичайного сезонного грипу за цей період чому мовчать? Цікаво, правда? От вам і вся свобода поширення інформації.

«Хто володіє інформацією - той володіє світом» - це сказав свого часу Натан Ротшильд. Він мав на увазі обізнаність. І помилявся. Не той, хто обізнаний володіє світом, а той, хто формує «порядок денний». Уявіть собі скільки заробили ті, хто не просто знав, а планував масову паніку.

А паніка то така штука... Британці довго не хотіли вводити карантин, котрий один з провідних мікробіологів світу Дідьє Рауль (якого теж намагаються цькувати) назвав «божевіллям», а методи підрахунку «померлих від коронавіруса» - «відьмацтвом». Але таки ввели.

При цьому прем`єр обмовився, що це зроблено під тиском «світової спільноти».
Хотілося б знати прізвища та які посади та «спільнота» обіймає, або скільки мільярдів за душею має.

Йде контрольований випуск повітря з надутої до межі фінансово-економічної кульки. З точки зору транснаціональних корпорацій це краще, аніж якщо кулька сама по собі лусне. А світом правлять саме вони - корпорації, а ніякий не уряд США чи Євросоюз. А корпорації національності не мають. Тому вони й «транс».

От і увесь секрет «епідемії» та небаченої істерії навколо неї. А ваші конституційні права залишилися там, де й ваші гроші за маски - у кишенях дядь і тьоть різного ступеня серйозності. Бо якщо наші доморощені «слуги» на вивезених масках заробили пару мільйонів доларів, то «слуги», котрі контролюють найбільші корпорації світу, - на коливанні курсу валют, паніці на біржах, падінні цін на енергоносії тощо...
Ну, ви зрозуміли.

І не звинувачуйте мене у прихильності до Теорії змови. Уся історія людства - це змови. Цезарь, Володимир Великий, Наполеон, Сталін, Кеннеді та сотні інших товаришів і панів підтвердять. І термін "картельна змова" теж не я вигадав.

Ну, а якщо ви хочете дізнатися про змову проти Володимира Великого, в результаті якої його було вбито та інші таємниці України-Руси - саме час під час (це не тавтологія, а каламбур коли що) карантину лютого і безжального почитати мою книгу
"ВОЛОДИМИР. ХРЕЩЕННЯ БРЕХНЕЮ"
Цю та інші книжки ви можете замовити за цілком демократичними цінами (автограф гарантується) за посиланням: 

А можна й електронні версії за ще більш демократичними тут: https://pavlopraviy.blogspot.com/2018/10/blog-post.html…

Комментариев нет:

Отправить комментарий